Ema de la Insula Iubirii nu l-a iertat pe Răzvan, că a înșelat-o cu o ispită, nici după ce s-au căsătorit și au făcut un copil: "N-am cum să iert, mă uit la emisiune şi iar plâng!". Ce spun cei doi despre divorț

 Dumba Gabriela
.

Ema și Răzvan s-au despărțit la Insula Iubirii, după ce el a înșelat-o pe ea cu o ispită. Ajunși acasă, s-au împăcat, apoi s-au căsătorit și ulterior au făcut și un copil, dar rana trădării a rămas. Ema Oprișan spune că nu a reușit să treacă nici acum peste momentul infidelității lui și plânge de câte ori vede imaginile din emisiune. Chiar au discutat și despre divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La ultima ceremonie a focului de la Insula Iubirii, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au decis să plece din Thailanda separat, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când au ajuns acasă. După emisiune, cei doi au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste și s-au căsătorit civil și au devenit părinți.

img-11img-11

Ema nu l-a iertat nici acum pe Răzvan că a înșelat-o la Insula Iubirii cu o ispită

În cadrul sezonului 7 al emisiunii „Insula Iubirii', Răzvan a trăit experiența din Thailanda intens, fără a purta măști, după cum el însuși a declarat. „Nu regret ce s-a întâmplat acolo pentru că am fost noi, nu am purtat niște măști. Nu am venit cu planul făcut de acasă. (…) Aş fi ipocrit să zic că îmi pare rău, dar m-am distrat', a spus Răzvan în cadrul interviului exclusiv pentru Antena 1.

În schimb, Ema a fost profund rănită și a recunoscut în cadrul interviului aceluiaşi interviu că încă nu l-a iertat pe Răzvan.

„Toată lumea mă sfătuieşte ca atunci când revii într-o relaţie tumultoasă, să ştergi tot ce a fost. Nu o să putem pentru că face parte din trecutul nostru. Nu am cum să iert ce s-a întâmplat la emisiune, pentru că pe mine m-a marcat', a spus Ema.

În prezent, Ema și Răzvan formează o familie împreună cu băiețelul Emei dintr-o altă relație, Noah, și fetița lor, Luna, însă nu au trecut peste episodul de la Insula Iubirii.

„Nu am cum să iert ce s-a intâmplat la emisiune, pentru că pe mine m-a marcat. Mă uit la emisiune şi iar plâng şi îi dau 30.000 de mesaje. Pe deoparte a fost bine că el a avut evenimente şi nu am văzut emisiunea împreună. Pentru că dacă retrăiam împreună ce a fost pe insula era rău', a mai declarat Ema.

Citește și: Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au separat înainte să participe la Insula Iubirii. Ispita Daria Cuflic i-a dat de gol: „A zis că v-ați despărțit cu trei săptămâni înainte și…’

Citește și: Ce a făcut Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii cu inelul pe care îl avea pregătit pentru iubita lui, Claudia Florescu: „L-am lăsat la…'

Ema și Răzvan de la Insula Iubirii au luat în calcul divorțul

Ema a mărturisit că, deși nu a iertat complet ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, a învățat să trăiască pentru ea însăși și să pună fericirea sa pe primul loc. Răzvan, în schimb, i-a propus să divorțeze.

„Am ajuns la stadiul în care dacă eşti făcut pentru mine, eşti lângă mine, dacă nu şi nu mai am fericire lângă tine, poţi să fi fericit lângă altele, nu a murit nimeni din iubire. Asta nu inseamnă că nu îl iubesc, înseamnă că am învăţat să trăiesc pentru mine şi omul de lângă mine să merite. Dacă o să consider că Răzvan nu mai merită să fie lângă mine, nu o să mai fie, el ştie asta', a mărturisit fosta concurentă de la „Insula Iubirii'.

„Ce spune ea aşa, foarte relax, mă sperie. Te-am chemat săptămâna trecută la notar să divorţăm şi nu ai vrut', a completat Răzvan.

Răzvan, la rândul său, a recunoscut că relația cu Ema l-a maturizat și că a devenit mai responsabil. „În viaţa mea am fost mai vertical decât în relaţia cu Ema. Acum, ori că m-am maturizat, ori ne-am prostit. Nu mai are chiar atât de multe probleme. Mă mai sună cu videocall. Dacă nu îi răspund la 5-6 mesaje, o ia razna', a spus Răzvan, completând că încă are instalată o aplicaţie de urmărire pe telefon de partenera sa de viaţă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton