Speak a imitat-o pe Ema Oprișan de la Insula Iubirii, la un podcast. Cum a reacționat aceasta: "Rușinică..."

 Dumitrache Laura
.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs se numără printre cele cinci cupluri care au decis să participe la Insula iubirii, sezonul 7. Relația lor a fost supusă testului suprem, iar concurenta a decis să se despartă de iubitul ei. Recent, Ema Oprișan a făcut o ironie la adresa lui Speak, după ce artistul a postat un moment cu ea de la Insula Iubirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Speak și Florin Ristei comentează momentele de la Insula Iubirii, sezonul 7, pe Youtube. Recent, iubitul Ștefaniei a postat un moment cu Ema Oprișan din cadrul emisiunii, iar concurenta a făcut o ironie la adresa acestuia pe rețelele de socializare.

img (58)img (58)

Speak și Florin Ristei și-au făcut un podcast pe Youtube, numit Fierți pe insulă, unde discută diferite momente din emisiune. În centrul atenției lor se află și Ema Oprișan, una dintre concurentele Insulei, iar Speak a postat în mediul online un moment de la testimoniale în care bruneta a fost întrebată dacă vrea să-l supună unui test pe Romeo.

Citește și:Oana Monea, ispita de la Insula iubirii, deranjată de comentariile făcute de Speak la adresa ei: „Habar nu are despre ce vorbește…”

Citește și:Cum arată fosta soție a lui Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Seamănă izbitor cu Ema Oprișan

Citește și:Schimbări la Insula iubirii, sezonul 7. Când se va difuza emisiunea de la Antena 1

Citește și:Răzvan Kovacs de la Insula iubirii, surprins în compania unei blonde superbe, după zvonurile privind împăcarea cu Ema Oprișan: „Sufletul meu. Te iubesc'

Ema Oprișan, de la Insula Iubirii, a făcut o ironie la adresa lui Speak, după ce artistul a postat un moment cu ea

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula iubirii sezonul 7. Tânărul a picat testul din primele două ediții. Speak și Florin Ristei au comentat parcursul celor doi în podcastul lor de pe Youtube. Recent, Speak a postat un moment cu Ema de la Insula Iubirii, de la testimonial în care bruneta a fost întrebată dacă vrea să-l supună pe Romeo la anumite teste.

Tânăra a început să râdă în acel moment, fapt care i-a amuzat pe Ristei și Speak. Aceștia au izbucnit în râs, iar Speak a început să o imite pe Ema. Ei bine,se pare că acest lucru a deranjat-o pe Ema, care a reacționat în mediul online.

Ema Oprișan a repostat clipul video cu ea și a oprit momentul în care artistul a început să râdă. Concurenta de la Insula iubirii a subliniat faptul că și cântărețul a avut aceeași figură ca ea. „Să înțeleg că nici tu nu poți controla mereu grimasa… mi se pare doar mie sau semănăm. Rușinică!', a ținut să spună concurenta.

Ema Oprișan a participat în emisiunea „Dansez pentru tine”

Concurenta în vârstă de 31 de ani are o poveste de viață emoționantă. Ema Oprișan a trecut prin momente dure în urmă cu 13 ani când s-a înscris la Dansez pentru tine. La acea vreme, Ema avea 18 ani și a făcut echipă cu Doru Todoruț, dar echipa lor nu a rezistat prea mult în emisiune. Cei doi au fost eliminați de la prima ediție a show-ului.

Bruneta provine dintr-o familie numeroase, iar tatăl ei nu a fost prezent în viața acesteia. Ema Oprișan mai are șase frați, iar in copilărie a avut probleme din punct de vedere financiar. Ema este din Lipănești, Prahova, și a vrut să le facă o mare bucurie fraților ei participănd la Dansez pentru tine. Bruneta își dorea să câștige premiul cel mare, dar a fost eliminată alături de Doru Todoruț.

Acum, Ema Oprișan a venit la Insula iubirii împreună cu Răzva Kovacs pentru a-și testa relația. Concurenta a plâns de foarte multe ori după ce iubitul ei a picat testul inca din primele doua ediții.

Sursa foto: Facebook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton