Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut. Cum se simte concurenta și ce spune despre fiica ei și a lui Răzvan Kovacs: „Nu că este a mea, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut. Cum se simte concurenta și ce spune despre fiica ei și a lui Răzvan Kovacs. Este bucurie mare în familia Emei Oprișan și a lui Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Deși în cadrul emisiunii au trăit momente mai puțin plăcute și au decis să se despartă, la scurt timp s-au împăcat, ba chiar azi au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase! Iată cum se simte concurenta după ce a născut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La ultima ceremonie a focului de la Insula Iubirii, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au decis să plece din Thailanda separat, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când au ajuns acasă. După emisiune, cei doi au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste și s-au căsătorit civil, confirmând, astfel, zvonurile deja existente despre împăcarea lor. Mai mult decât atât, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au deveni și părinți astăzi, chiar dacă au avut parte de o experiență deloc frumoasă pe Insula Iubirii.

img-2023-09-19t110522.627img-2023-09-19t110522.627

Citește și: Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii s-au căsătorit și urmează să devină părinți. Nași le-au fost alți doi foști concurenți ai emisiunii

Citește și: Ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii, șocat de vestea că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit și vor avea un copil: „Cum își așterne, așa doarme. Are probleme emoționale'

Citește și: Văduva lui Sergiu Nicolaescu s-a căsătorit cu medicul care l-a operat pe regretatul regizor, în 2008. Cum arată soțul Danei Nicolescu și cum au fost surprinși de paparazzi în casa actorului

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj dur către Gabi Bădălău, după declarațiile lui despre despărțire: „Penibil! Bărbații nu vorbesc despre…'. Și-au spus adio după 3 ani de relație

Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut

Este vestea momentului pentru fanii Insula Iubirii! Ema Oprișan a născut în această dimineață o fetiță perfect sănătoasă. Răzvan Kovacs și soția lui, cu acte în regulă acum, sunt în culmea fericirii și traversează clipe unice. Fără a ezita, imediat după ce a ieșit din operația de cezariană și și-a revenit cât de cât, le-a povestit fanilor că a născut și că are o fetiță superbă. Momentan, nu a dat mai multe detalii, fiind în perioada de recuperare, iar orice acțiune este obositoare pentru ea.

„Ce credeți? Am cea mai frumoasă fetiță! Nu pentru că este a mea, dar este superbă! Vă pup!', a declarat ea pe InstaStory.

Ema Oprișan: 'Nu doresc nimănui să trăiască amalgamul ăsta'

Totuși, cu o seară înainte de a naște, Ema Oprișan le-a povestit tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că traversează o perioadă extrem de sensibilă. Mai mult decât atât, fiindcă știa că în această dimineață o să nască, i-a anunțat și pe ei de acest lucru, ba chiar a vorbit despre perioada sarcinii. A dezvăluit că nu a avut deloc o sarcină grea, însă și că a trecut printr-o mulțime de stări în tot acest timp.

„Sunt într-o perioadă în care sunt mai sensibilă decât în perioada în care eram pe insulă, așa că, nu mă faceți să plâng. Da, mâine nasc. La ora 7 dimineața mergem la maternitate (…) Totul este ok. Dacă stau să mă gândesc la sarcină, a fost o sarcină foarte ușoară față de prima. Dacă stau să mă gândesc ce sentimente am trăit în această perioadă, nu doresc nimănui să trăiască amalgamul ăsta, cumulul ăsta de nebunie', a declarat ea seara trecută.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au despărțit în cadrul emisiunii Insula Iubirii

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au traversat numeroase etape deloc plăcute la Insula Iubirii, asta după ce el a tot flirtat cu ispita Daria Cuflic. Între ei mai era foarte puțin și se înfiripa o frumoasă poveste de dragoste, în timp ce Ema Oprișan plângea și vărsa lacrimi amare. Mai apoi și ea l-a lăsat pe Romeo Vasiloni să o cunoască mai bine, astfel că s-a decis să nu-l mai ierte pe Răzvan și să plece acasă fără el. Totuși, ajunși în țară, despărțirea lor nu a durat prea mult timp, ba chiar la câteva luni au anunțat sarcina și s-au și căsătorit.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton