Ema Oprișan și ispita Daria Cuflic, replici tăioase la Insula Iubirii. S-au confruntat față în față, la bonfire: „Nu cred că nu știai ce ai acasă și...”

 Calin Maria Bianca
.

Ema Oprișan și ispita Daria Cuflic, replici tăioase la Insula Iubirii. Emisiunea Insula Iubirii este una dintre cele mai urmărite de pe micile ecrane, însă se îndreaptă cu pași repezi de marea finală. Ei bine, așa cum era de așteptat, lucrurile se amplifică între concurenți și ispite, mai ales când vine vorba despre Daria Cuflic și Răzvan Kovacs. Au intrat într-o relație, deși el a venit să își testeze relația cu Ema Oprișan, astfel că cele două au stat față în față la un Bonfire special, unde au avut parte de un dialog acid și neașteptat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ema Oprișan nu a putut să nu reacționeze atunci când ispita Daria Cuflic i-a spus despre partenerul ei faptul că este un alt bărbat acum și totul i se datorează ei pentru că a putut să-l schimbe. Mai mult decât atât, i-a mărturisit că este îndrăgostit de ea și sunt, în mod oficial, într-o relație, chiar dacă totul a început în glumă pentru ei.

cine-este-daria-cuflic-de-la-insula-iubirii-2023-ispita-vine-din-republica-moldova-1-1cine-este-daria-cuflic-de-la-insula-iubirii-2023-ispita-vine-din-republica-moldova-1-1

Citește și: Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii. Are 25 de ani și s-a despărțit după o relație de trei ani

Citește și: Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7. Surprize mari pentru fanii emisiunii

Citește și: Alexia Eram și-a cumpărat o nouă mașină: „Nu mai iau bani de la părinți din anul 2 de facultate'. Cum arată și cât costă autoturismul de lux

Citește și: Theo Rose a primit cadou o pisică fără blană. Imaginea surprinsă de artistă cu fiul ei și noul patruped: „Dă-te jos de pe copil!'

Ema Oprișan și ispita Daria Cuflic, replici tăioase la Insula Iubirii

Nu este pentru prima dată când ispita Daria Cuflic și concurenta Ema Oprișan stau față în față la Bonfire și își aruncă cuvinte dure. Diferența este că de data aceasta nu au fost doar ele, ci și restul concurentelor, astfel că fiecare persoană care a venit să își testeze relația a avut de vorbit cu ispita față de care partenerul lor s-a apropiat cel mai mult.

Dacă între restul concurentelor și ispitelor totul a decurs bine, când a venit vorba despre Ema Oprișan și Daria Cuflic, atmosfera a devenit pe loc una tensionată. Încă de la început și-au aruncat cuvinte dure și replici acide, astfel că întreg dialogul l-au avut ca și protagonist chiar pe Răzvan Kovacs, bărbatul pentru care amândouă au sentimente acum.

Cred că a ales cu inima la date, suntem în relație acum, oficial', a anunțat ispita.

Vizibil deranjată, Ema Oprișan a reacționat imediat și a întrebat cu ce inimă a ales Răzvan, reproșându-i ispitei că i-a permis concurentului să îi vorbească urât.

Cu care inimă crezi că a ales Răzvan? Nu i-a fost greu să îți spună cuvinte urâte?', au fost câteva din întrebările puse de Ema Oprișan.

Mai mult decât atât, Daria Cuflic a spus clar că, din punctul ei de vedere, Răzvan Kovacs este schimbat față de cum a intrat la Insula Iubirii, iar schimbarea sa este în bine, chiar datorită ei.

Nu cred că nu știai ce ai acasă și cum vorbește el. L-am schimbat, avea nevoie de o persoană care să îl schimbe. Ești o persoană superbă, dar i-ai permis foarte multe', a fost replica ispitei.

Daria Cuflic și Răzvan Kovacs, momente tandre la Insula Iubrii

Deși Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au venit în calitate de cuplu, pregătiți să își întemeieze o familie după ce trec de testul suprem de la Insula Iubirii, se pare că povestea lor de dragoste a luat sfârșit în cadrul emisiunii, cel puțin până la acest moment. Concurentul petrece tot mai mult timp alături de ispita Daria Cuflic, cu care se sărută ori de câte ori are ocazia și petrec numeroase momente tandre împreună, chiar și după Bonfire-ul special, unde el știa că cele două femei din viața lui au avut o discuție aprinsă.

”Am avut un moment în camera mea am zis să stăm puțin să ne relaxăm. Am fost foarte relaxați unul lângă celălalt. Țin să cred că a fost o chestie care a venit din ambele părți.

Nu am forțat, cel puțin așa am simțit. Pentru mine a fost un sentiment foarte frumos, nu a durat o oră, a fost doar un sărut, după ne-am ridicat și am plecat.”, a declarat Răzvan la Insula Iubirii.

Totuși, în ciuda acestor lucruri, de mai multe zile au apărut imagini cu Ema Oprișan gravidă, iar mulți spun că tatăl este chiar Răzvan Kovacs, deși în cadrul emisiunii încă sunt despărțiți și nici măcar unul dintre ei nu mai vede loc de o împăcare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton