Ema Uta îl atacă pe Alex Bodi, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat: ”Un joc de culise. Mi se pare absurd și jenant...”

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Ema Uta a luat sfârșit în urmă cu patru luni, chiar la scurt timp după ce afaceristul o ceruse în căsătorie. Toți au crezut că se vor împăca, așa cum au făcut de multe ori de-a lungul relației lor, însă se pare că de data aceasta despărțirea a fost defintivă. Ba mai mult, s-a lăsat cu multe replici tăioase, acuzații dure și conflicte, chiar dacă el încerca să o recucerească la un moment dat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Ema Uta a fost reținută de când s-a despărțit de Alex Bodi, astfel că nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect absolut deloc. A fost jignită de afacerist în repetate rânduri, însă mai apoi a fost în Mykonos după ea pentru a se împăca. Susținea clar că vrea să o recucereasă, dar totul a fost în zadar. Ea se pare că vrea să ia totul de la zero, fără a-l mai avea în viața ei!

ema-uta-machiaj–crop-1656414678ema-uta-machiaj–crop-1656414678

Citește și: Alex Bodi a mers după Ema Uta în Mykonos pentru a se împăca: 'M-am dus direct la ea la hotel. E sufletul meu pereche. O iubesc…' / Speră la o nouă șansă, după ce ea a spus că-l dă în judecată pentru defăimare

Citește și: „Nu a fost vorba despre niciun șantaj, nu mă ține sau nu m-a amenințat nimeni, ea sub nicio formă. Nu m-a sunat niciun bărbat să…”. Alex Bodi, adevărul după ce s-a spus că Ema Uta îl dă în judecată pentru defăimare

Citește și: Marinela Chelaru a rămas fără permis din cauza problemelor de sănătate: „Le e frică să mi-l reînnoiască, să nu fac infarct la volan”

Citește și: Ciclonul Boris a făcut prăpăd în Galați: 6 morţi, 5.500 de locuinţe avariate, 20.000 de oameni afectaţi: „Sfârşitul lumii a fost!”/ Alertă maximă și în Vaslui

Ema Uta il atacă pe Alex Bodi, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat

De când s-a despărțit de Alex Bodi, Ema Uta atrage privirile tuturor, astfel că recent a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. A ridicat numeroase semne de întrebare, însă până acum nu s-a aflat în brațelel cui și-a găsit alinarea după ce i-a spus 'adio' definitiv afaceristului. Totuși, fără a ezita, a avut o primă reacție în tot scandalul de până acum cu fostul ei iubit.

A spus clar că toate acuzațiile sunt false, inclusiv cele în care Alex Bodi o acuza că se dorghează, precizând clar că poate demonstra oricând acest lucru. De asemenea, susține că viața ei a luat o întorsătură negativă de când l-a cunoscut pe afacerist.

Observ că se dorește să mi se facă rău în continuare pentru că am îndrăznit să îmi văd de viața mea și să nu mă întorc. (…) Nu este în regulă să închid ochii la un „joc de culise' menit să încerce să distrugă ce am realizat singură, să îmi afecteze meseria și ușor, ușor să „influențeze' negativ imaginea mea care până acum trei ani era lipsită de dramă, lipsită de cuvinte precum „contre, manevră, băutură, fosta / fostul, milionarul, droguri' (mi se pare absurd și jenant să menționez acest lucru, dar sunt nevoită să o fac din cauza circumstanțelor. Nu am consumat droguri niciodată și o pot demonstra oricând, la orice oră în timp real / live la orice clinică)', a scris Ema Uta pe Instagram.

Ce spune Ema Uta despre viața ei amoroasă după ce a fost surprinsă în compania altui bărbat

Ema Uta nu a oferit detalii despre bărbatul misterios cu care a fost surprinsă recent și nici despre viața ei personală. A spus clar că acuzațiile lui Alex Bodi nu sunt adevărate, precizând că încearcă să-i facă rău și să-i strice imaginea în mod subtil, însă asta nu este tot. În continuare, make-up artistul vedetelor a precizat că nu mai există cale de împăcare între ei și că poate să își găsească oricând pe cineva și să iasă cu oricine își dorește, relația ei fiind încheiată de mai bine de trei luni.

Dacă intenționez să cunosc pe cineva (pentru că am tot dreptul să fac asta, nu mai sunt într-o relație de trei luni) se apelează la diverse presiuni precum vorba bună sau nu + tactici pentru a părea că eu, de fapt, mă „folosesc' de x pentru a crea o gelozie cuiva.

Dacă eu ies și cunosc pe cineva, nu am voie? E interzis? Este perfect normal. Când „împachetezi' situația și o prezinți eronat, prin folosirea unor cuvinte cheie în articole sau postări în social media cu scopul de a pune la îndoială moralitatea mea și de a mă denigra, atât pe mine, cât și pe cine e lângă mine', a adăugat vedeta.

Alex Bodi a încercat să o recucerească pe Ema Uta după ce a jignit-o

După marele scandal, dar și după ce a încercat să își găsească liniștea și alinarea în brațele unei alte femei, Alex Bodi a constatat că nu poate sta fără Ema Uta. Nu e ezitat deloc, astfel că a mers la hotelul unde era cazată, în Mykonos, și a intrat în cameră peste ea, fiind dornic de o împăcare mai mult ca niciodată.

„Bursucu: Pe o scară de la 1 la 10 cât de decis ești să te împaci?

Alex Bodi: 100.

Bursucu: V-ați întâlnit recent?

Alex Bodi: M-am dus eu direct la ea la hotel. Eu sunt o persoană foarte impulsivă’.

Bursucu: S-a speriat?

Alex Bodi: Da, se mai sperie, pentru că eu când sunt nervos… îți dai seama, e involuntar. Nu merită ea așa ceva. Fata asta nu mi-a zis nici măcar o vorbă de rău’, a mărturisit Alex Bodi, în un PODCAST misto By Bursucu`.

Au avut o relație întens încercată până acum, cu multe despărțiri, suișuri și coborâșuri și spunea că ea este sufletul lui pereche. A sperat să-i mai acorde o șansă, însă potrivit ultimelor întâmplări se pare că totul a fost în zadar.

„Eu nu vreau să o numesc slăbiciune. Eu cred că este sufletul meu pereche (n.r. Ema Uta). Nu contează câte greutăți, câte obstacole se pun sau ce încearcă lumea să facă, să împiedice, să le devieze drumurile, două persoane predestinate nu se vor despăți niciodată, dacă este să fie menit. Dacă nu este, atunci se rupe la prima cădere toul. Au fost trei ani între noi, dar a fost foarte intens. Când este ceva și trăiești la intensitate și când trăiești lucrurile în doi ani ca și cum le-ai trăit în prima săptămână, acesta este un lucru foarte mare.

Dacă două persoane sunt predestinate să fie împreună poate să intervină oricine, în afară de Dumnezeu. Dacă Dumnezeu nu vrea să țină, nu o să țină. O iubesc pe Ema Uta. Ea știe că o iubesc! Aș vrea să ne împăcăm, i-am spus și ei’.

Eu cred că e sufletul meu pereche pentru că asta e iubirea, frate. Niciodată (n.r. nu i-a greșit în relație). Ea mi-a arătat că eu pot să strălucesc în întunericul ăsta al meu.’, a mai spus Alex Bodi la podcast.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton