Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi pentru defăimare: "Singurul motiv pentru care iau atitudine este faptul că îmi este afectată familia". Cum a recționat omul de afaceri

 Oana Pantazi
.

Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi pentru defăimare. Cu puțin timp în urmă, apropiații lor așteptau să audă bătând clopotele de nuntă, dar iată că Ema Uta și Alex Bodi și-au spus adio, iar relația dintre ei s-a deteriorat văzând cu ochii. Acum, fosta iubită a afaceristului spune că îl va da în judecată pentru defăimare, după ce Bodi i-a adus mai multe acuzații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

După ce afaceristul și-a desfințat fosta iubită într-un live pe Instagram, Ema Uta a luat atitudine la rândul ei, transmițând un mesaj în mediul online, prin care anunță că îl va da pe Alex Bodi în judecată pentru defăimare, susținând că, în urma comentariilor acestuia, i-a fost afectată familia.

alex-bodi-ema-uta-4alex-bodi-ema-uta-4

Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi pentru defăimare

La începutul lunii aprilie, Alex Bodi îngenunchea în fața Emei Uta, în Maldive, și o cerea în căsătorie. Pe atunci, toată lumea credea că relația lor merge din ce în ce mai bine și sunt gata pentru un nou pas în povestea lor de dragoste. Din păcate, drumurile lor s-au despărțit, iar comentariile făcute de fostul logodnic la adresa ai au determinat-o pe Ema Uta să regleze tot acest confict la tribunal, după cum a menționat într-un InstaStory.

Citește și: De ce nu a avut Oana Lis copii cu Viorel Lis. Motivul pentru care vedeta a luat această decizie: „Viorel și-a dorit copil cu mine și a insistat foarte mult. S-a așezat în genunchi și m-a rugat'

Citește și: Robert Braia de la Insula Iubirii a scăpat de ancheta penală după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon: „N-am pățit nimic, nu am primit nicio amendă. Mi se pare inuman…’

Citește și: Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta, în Maldive: „Am spus DA…’ / Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a pregătit momentul în cele mai mici detalii

„Într-un context juridic, chiar dacă numele unei persoane nu este menționat explicit, se poate considera că este vorba de denigrare sau defăimare dacă persoana în cauză poate fi identificată în detaliile oferite. În România, Codul Civil reglementează protecția onoarei și demnității persoanelor, iar defăimarea poate fi atât civilă, cât și penală în anumite situații.

Defăimarea se referă la comunicarea publică a unor informații false despre o persoană, care îi pot afecta reputația sau imaginea publică. Chiar și în lipsa numelui, dacă informațiile sau detaliile oferite sunt suficient de specifice pentru a permite identificarea persoanei publice și aceste informații sunt de natură să îi prejudicieze reputația, atunci există posiblitatea ca acțiunea să fie considerată defăimare.

Astfel, chiar dacă numele persoanei publice nu este direct menționat, dar detaliile sunt suficient de specifice și acestea duc la identificarea persoanei, iar informațiile sunt de natură denigratoare, aceasta poate fi considerată defăimare și persoana vizată poate avea dreptul să inițieze o acțiune în justiție pentru protejarea reputației', a scris Ema Uta în Instastory.

Alex Bodi: „Eu știu că ea încearcă să manipuleze”

Reacția Emei Uta, urmată de decizia de a-l da în judecată păentru defăimare pe Alex Bodi a pornit de la o sesiune live inițiată pe Instagram de fostul ei logodnic, care a dorit să spună partea lui de adevăr în relația dintre ei. Totul a pornit după ce Ema a vorbit despre relația lor în podcastul Ilincăi Vandici, catalogându-și fostul logodnic ca 'o dezamăgire'.

'Vorbim despe dezamăgiri, eu am luat foc atunci când am văzut într-un podcast regizat de-al domnișoarei, în care eu eram considerat dezamăgire. Eu știu că ea încearcă să manipuleze, pe ideea că femeile trebuie să se susțină între ele. Păi când un bărbat ca mine, cu un trecut mai tulburat, am făcut atâte sacrificii, am renunțat la tot și i-am oferit tot ceea ce am avut – și nu vorbesc doar de partea financiară – ca să fie ei bine și vezi că toate astea sunt în zadar, pentru ce să mai stai?

Nu mai ataca tu, nu ai cum să spui că eu sunt o dezamăgire, tu ai fost cea mai mare dezamăgire. Să te arunci în brațele altuia și să te 'călărești' – după 3 ani de relație și cu statut de viitoare soție… crede-mă că e o diferență mare. Nu vreau să fiu provocat și să vorbesc lucruri pe care le cunosc pentru că atunci o să fii chiar în pierdere. Nu încerca să scoți din mine ce e mai rău', a spus Bodi pe Instagram.

Alex Bodi: „Nu mai spun că te duci la hotel cu unu și cu altul. După trei săptămâni!”

Omul de afaceri a continuat seria dezvăluirilor despre fosta lui iubită, aducându-i acuzații grave. Acesta a vorbit despre mai multe momente în care Ema Uta l-ar fi umilit și, mai mult, l-ar fi înșelat, subliniind că a întrerupt relațiile cu mama fiicei sale tot din cauza ei.

'Eu m-am îndrăgostit de fetița asta pentru că îmi oferea liniște, îmi oferea ceva care rar am mai întâlnit (…) Dacă îți dau totul și îți ofer totul, iar tu te ții o femeie demnă, că zici că ai demnitate, când eu pun capăt relației și tu după trei săptămâni te culci cu alt bărbat, care e demnitatea? Despre ce demnitate vorbim?

Despre ce vrei tu să fii un exemplu al fetelor din ziua de azi pe care le ai la tine la cursuri. Pentru ce? Să fii ce? Ăsta e exemplu de femeie independentă și deșteaptă? Că mergi beată prin cluburi și dacă vrei îți trimit filmulețe să te vezi. Nu mai spun că te duci la hotel cu unul și cu altul. După trei săptămâni! Ai avut o relație de trei ani. Pe tine te-ai făcut de râs, nu pe mine. Eu sunt bărbat, am două fete, am familie, sunt fericit. Azi pot să fiu cu una, maine cu alta și tot așa.

Dormeam cu telefonul lângă ea, nu mai răspundeam la mesaje, i-am oferit totul și țineam în puf. Cum vrei tu să fii un exemplu pentru fetele din ziua de azi?  Până să ieși cu mine nu te cunoștea nimeni. Ți s-au urcat la cap niște harfe impresionante, de la cluburi, de la ieșiri de la vacanțe etc. Nu ai cum să spui că tu mi-ai dat mie valoare.

Tu nu ai prietene, urăști femeile, pe mine m-ai privat să nu mă mai văd cu partenerii mei, erai geloasă până și pe fiica mea când mă duceam cu ea la piscină. Din cauza ta eu nu am vorbit cu mama fiicei mele timp de 1 an. Atâta răutate nu am văzut în viața mea. Fă ce vrei tu, stai cu cine vrei, dar nu te mai lega de viața mea. Ți-am zis să nu-ți bați joc de mine. Pentru mine ai fost și ești o simplă femeie', a mai spus Alex Bodi în filmulețul care a determinat-o pe Ema Uta să reacționeze.

Prima reacție a lui Alex Bodi după ce Ema Uta a anunțat că-l dă în judecată pentru defăimare

La scurt timp după ce Ema Uta a aunțat în mediul online că are de gând să-și dea fostul logodnic în judecată, deoarece afirmațiile acestuia îi afectează familia, Alex Bodi a ieșit din nou la rampă și a continuat seria dezvăluirilor menite s-o desființeze complet pe cea care urma să-i devină soție cu doar câteva luni în urmă. Drept urmare, afaceristul a povestit și că fosta lui logodnică, de care s-a despărțit în urmă cu trei luni, ar fi avut o aventură cu un manelist din București, om cu familie și copii.

'Am fost făcut mincinos și că încerc să denigrez. Păi… dacă prin adevăr o să denigrez o să le public atunci când ajung acasă, aia e. Încerci să minți lumea și ai o comunitate în care tu ești etalon al demnității și al moralității pentru tinerele pe care le sfătuiești, pentru tinerele pe care le îndrumi în viață.

Nu știu dacă la tine la cursuri mai faci chestiile astea. La hotel și cu bețiile e vrăjeală, da? Mint eu și inventez, dar oare cu lăutarul ăsta, acum ceva timp, după o noapte de petrecere și beție când ai fugit și te-ai culcat cu el – omul cu nevastă și copil acasă – e tot o latură a demnității și moralității, e tot un sfat pe care-l dai? Eu zic să recunoști și să-ți asumi că altfel fac eu public tot', a reacționat Alex Bodi după ce Ema Uta a dezvăluit că îl va da în judecată pentru defăimare.

Alex Bodi regretă scandalul cu Ema Uta și și-a schimbat declarațiile inițiale: „Nu o să mai pun niciun fel de benzină pe focul ăsta”

Cu toate că părea foarte pornit pe fosta lui iubită, după ce Ema Uta a anunțat că îl dă în judecată pentru defăimare, Alex Bodi a făcut o trecere la 180 de grade, părând decis să îngroape securea războiului dintre ei. Într-o nouă intervenție pe Instagram, acesta și-a schimbat declarațiile.

„Nu o să mai pun niciun fel de benzină pe focul ăsta, din contră, îl sting și vreau să închei cu niște lucruri frumoase între noi care s-au întâmplat, pe care nu vreau să le murdăresc (…) M-a luat puțin valul, am ținut cont de niște provocări, sunt o fire mai impulsivă, dar nu e vorba de judecată, pentru că nu are cine să mă judece. Nu e vorba de frică (…) Pe fetița asta (n.red. Ema Uta), am iubit-o din suflet și, indiferent de ce drumuri o să luăm în viață, sentimentele sunt poate și la mine, poate și la ea, și e păcat să dărâm pentru că m-am chinuit foarte mult să o recuperez dățile anterioare și știm câte sacrificii am făcut și eu, și eu', a spus Alex Bodi, într-un live, pe Instagram.

Întrebat dacă fosta lui logodnică l-a înșelat, Alex Bodi și-a schimbat declarațiile inițiale.

„Nu m-a înșelat și a fost tot timpul impecabilă și pentru familia, pentru binele ei, pentru simplul fapt că nu m-ar caracteriza un război inutil pentru că nu am de ce să răspund cu noroi și cu acuzații pentru că nu mi-a făcut absolut nimic greșit', a mai spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton