Ema Uta nu a avut parte de susținerea părinților la începutul carierei: „Nu m-a ajutat nimeni. Părinții au fost tot timpul împotrivă. Îmi spuneau să mă țin de facultate că n-am cum să fac bani...”

.

Ema Uta nu a avut parte de susținerea părinților la începutul carierei. Azi, Ema Uta este un make-up artist de mare succes la noi în țară. Multe vedetele renumite merg la ea pentru serviciile de beauty pe care le oferă de-a lungul anilor, însă puțini știu cum a ajuns, de fapt, aici. Nu i-a fost deloc ușor și nu au fost mulți cei care au crezut cu adevărat ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ema Uta își permite vacanțe în fiecare lună prin prisma marelui succes de care se bucură pe plan profesional. Totuși, drumul până aici a fost unul lung pentru îndrăgita make-up artistă și plin de încercări din multe puncte de vedere. Acum, Ema Uta a vorbit despre începutul carierei sale, dar și despre părinții care nu erau deloc de acord și o încurajau să continue studiile superioare.

cum-arata-triplexul-in-care-locuieste-ema-uta.-imagini-fabuloase-din-casa-reginei-machiajului-2cum-arata-triplexul-in-care-locuieste-ema-uta.-imagini-fabuloase-din-casa-reginei-machiajului-2

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că Alex Bodi și Ema Uta se vor împăca. Ce a discutat cu fostul soț: „100% sigură, pentru că se potrivesc. Pe de altă parte, el mi-a spus…'

Citește și: Alex Bodi, adevărul despre despărțirea de Ema Uta, la două luni după ce a cerut-o de soție: „Nu e femeia cu care să te cerți”

Citește și: Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. E luptător MMA și antrenor de fitness

Citește și: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna”. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au aniversat 5 ani de căsnicie

Ema Uta nu a avut parte de susținerea părinților la începutul carierei

Ema Uta nu a ezitat și a recunoscut că provine dintr-o familie modestă, în care a simțit iubirea și nu lipsurile. Încă din clasa a-6-a și-a descoperit pasiunea pentru make-up și era tot mai atrasă de acest domeniu, astfel că, cu trecerea anilor, a continuat să exerseze și să testeze diferite brand-uri și trend-uri, ca azi să fie una dintre cele mai bune, cunoscute și căutate make-up artiste din țară. Nu a fost suținută decât de fratele ei, care-i alimenta această pasiune și o ajută să achiziționeze diferite produse, în timp ce părinții o îndemnau să continue studiile superioare.

„Am trăit în sânul unei familii cu o situație modestă. În mod surprinzător nu m-a susținut și nu m-a ajutat nimeni. M-a susținut fratele meu, el mă mai ajuta cu produse de mae-up la început, dar părinții tot timpul au fost împotriva meseriei de make-up. Îmi spuneau mereu să ma țin de facultate și atât, că n-am cum să fac bani din asta. Practic erau puțini mințiți de ideea că dacă ești avocat o să ai bani. Treburile nu sunt mereu așa.

Ema Uta, despre relația cu părinții ei în prezent

Chiar dacă nu au fost de acord cu meseria ei și o vedeau cu totul și cu totul într-un alt domeniu, acum, după ce succesul i-a bătut la ușă Emei Uta, părinții ei se mândresc cu ea. Ba mai mult, o susțin în tot ceea ce își propune și au încredere în ea, după ce le-a demonstrat de ce este în stare, dar și că această meserie îi poate aduce mai mulți bani decât cea de avocat.

Am reușit să le demonstrez lucrul ăsta. I-am făcut să fie mândri și să fie alături de mine. Practic le-am spart barierele de gândire să zic așa. (…) Eu îi țin departe de partea asta publică. Le-am zis să nu se mai uite la televizor, ei sunt foarte sensibili și orice lucru neadevărat despre mine îi poate afecta. Îi țin așa puțin departe. Acum mă susțin. Mi se pare interesant să îți convingi părinții, să le schimbi gândirea, mi se pare foarte drăguț.', a spus Ema Uta în podcast-ul Ilincăi Vandici.

Ema Uta: „Opream fete pe stradă să le machiez'

După dezvăluirile făcute despre părinții ei, Ema Uta a continuat cu începutul carierei sale, explicând că de la pasiunea din copilărie, a ajuns să machieze fete de pe stradă. Cu trecerea timpul și-a dat seama că are, într-adevăr, un mare talent din acest punct de vedere, astfel că și-a luat inima în dinți și a trecut la pasul următor. A urmat și Școala de Make-up în Londra, iar de aici știm ce a urmat, fiind azi una dintre make-up artistele preferate ale vedetelor.

„Am început pur și simplu să opresc fete pe stradă să le propun să le machiez. Apoi le postam și cumva mi-am dat seama. În momentul când au început să mă ia în brațe după ce le machiam, am primit așa o validare. Mi-au spus multe cliente că devin mai puternice, mai încrezătoare după ce le machiez. Vin la mine obosite, stresate, triste și după ce le termin makeup-ul li se transformă starea. Am făcut școala de make-up în Londra după 6 ani de când am început să machiez. Am avut nevoie de niște documente, diplome. Tot ceea ce fac eu este strict proprie și personală. Eu am făcut școala acolo, dar nu machiez după cum am învățat acolo.' a spus Ema Uta în podcast-ul Ilincăi Vandici.

Ema Uta: „Nu mă consider vedetă'

Deși are mare succes, Ema Uta nu se consideră vedetă și nici nu dorește să fie asociată cu acest cuvânt. Spune despre ea că este doar o persoană publică, talentul ei fiind acela de a machia foarte bine și a reuși să facă multe femei frumoase și să se simtă mai puternice și încrezătoare.

„Nu mă consider vedetă. Vedetă pentru mine înseamnă să poți să livrezi în fața unui stadion întreg, o voce, o coregrafie, ceva ce omul din public să spună „wow'. Vedetă înseamnă actriță, actor la Hollywood. Vedetă pentru mine e altceva. Persoană publică pentru că îmi este menționat numele, vedetă este prea mult. Mi se pare puțin un coșmar.', a mai concluzionat ea.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton