Emanoil Savin, primarul din Bușteni, a murit după ce a făcut infarct la un meci fotbal. Avea 65 de ani și s-a stins din viață în ziua în care aniversa 40 de ani de căsătorie

 Oana Pantazi
.

Emanoil Savin, primarul din Bușteni, a murit după ce a făcut infarct la un meci fotbal. Primarul ales al orașului Bușteni s-a stins din viață ieri, 4 august, ziua în care împlinea 40 de ani de căsătorie. Acesta era însoțit de câțiva prieteni când a făcut stopul cardiac și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Zi neagră pentru locuitorii orașului Bușteni. Ieri, 4 august, Emanoil Savin, primarul ales al orașului, care în luna octombrie urma să intre în funcție, a încetat din viață la vârsta de 65 de ani, pe terenul de fotbal, chiar în ziua în care împlinise 40 de ani de căsătorie. În pofida strădaniilor medicilor de a-i salva viața, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

6247219862472198

Emanoil Savin, primarul din Bușteni, a murit după ce a făcut infarct la un meci fotbal

Chiar în dimineața zilei în care avea să-și piardă viață, Emanoil Savin a postat un mesaj emoționant în social media. Edilul ales al orașului Bușteni și soția lui împlineau 40 de ani de căsătorie.

„Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani! 4 august 1984 – 4 august 2024, a scris Emanoil Savin pe Facebook. Câteva ora mai târziu, avea să se stingă din viață, pe terenul de fotbal, unde mersese însoțit de câțiva prieteni.

Citește și: Profesorul Marius Pieleanu și-a dat demisia de la SNSPA, în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală: „Sunt supus unui linşaj mediatic'. Despre Alfred Bulai spune că este „un tip fabulos'

Citește și: Mădălin Ionescu face emisiune la Antena Stars cu Adela Lupșe, alias „isterica de la TV'. A devenit celebră pentru replica „Vreau să sune telefonul', de la teleshopping

Emanoil Savin avea probleme cardiace și făcea tratament de specialitate la o clinică din București. Primarul ales al orașului Bușteni s-a prăbușit pe teren în timpul unei partide de fotbal. A fost adus cu Salvarea de la Bușteni la Sinaia, s-a încercat preluarea lui de către un elicopter, pentru a fi dus la București, dar nu a putut fi resuscitat.

Decesul edilului a fost confirmat de Mariana Miu, managerul Spitalului Sinaia. Emanoil Savin fusese ales primar la alegerile din luna iunie și urma să preia funcția în luna octombrie.

Simona Halep: „Un om mereu vesel. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Supranumit și „Primarul vedetelor”, deoarece de-a lungul carierei onorase mai multe personalități din domenii diverse, moartea lui Emanoil Savin a luat prin surprindere nenumărate vedete, care și-au exprimat regretul cu privire la decesul dramatic al edilului orașului Bușteni.

'Un om mereu vesel. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei! Rodica, Mădălina și Alexandru, multă putere să aveți!', a scris Simona Halep pe Instagram.

'Sunt șocat și adânc îndurerat de decesul neașteptat al primarului orașului Bușteni, Emanoil Savin. L-am cunoscut de-a lungul timpului în diverse ipostaze și pot să spun că a fost un om cu multiple valențe, constructor prin vocație și organizator de excepție. Știu din experiența directă cât de mult îi datorează orașul Bușteni, pentru care Emanoil Savin a făcut multe lucruri frumoase de-a lungul întregii vieți! Personal, îi voi păstra o neștearsă amintire și multă recunoștință. Condoleanțe familiei îndoliate', a transmis prof. dr. Irinel Popescu pe contul său de Facebook.

Adrian Mutu și-a exprimat și el regretul pentru decesul edilului orașului Bușteni, de care era extrem de apropiat.

„Un om bun, de nota 10, era prietenul meu drag. Sunt șocat de ce a pățit. M-a susținut mereu și îl voi păstra veșnic în inima mea. Dumnezeu să-l odihnească, mă doare sufletul că am pierdut un frate', a declarat Adrian Mutu pentru Cancan.ro.

Și marcel Pavel a fost șocat de trista veste, artistul având, de asemenea, o relație apropiată cu emanoil Savin.

„Eram prieteni buni, nu mai vorbisem cu el de vreo șase luni. Ne înâlneam aproape săptămânal la el, și cu Simona Halep. Avea o cramă în cadrul hotelului său. Ne distram acolo și cu Bute și alții. Era un om minunat. Am avut și o demonstrație, el a făcut dublu cu Ilie Năstase, eu cu Halep, când Simona era în ascensiune. Apoi am cântat și după am rămas la chef și cu tatăl Simonei. A fost și la mine acasă. Am băut două sticle de șampanie. Avem multe amintiri frumoase împreună. E o veste tristă, îmi pare tare rău', a spus artisutl pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton