Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sunt noii prezentatori de la iUmor. I-au înlocuit pe Șerban Copoț și pe Dan Badea

 Radulescu Ruxandra
.

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sunt noii prezentatori de la iUmor, în locul lui Șerban Copoț și al lui Dan Badea. Sezonul 15 de la iUmor vine cu mari schimbări în ceea ce privește amfitrionii emisiunii. Se pare că Șerban Copoț și Dan Badea nu vor mai reveni pentru sezonul 15 de la iUmor, iar emisiunea va fi prezentată de Emi și Cuza de la Noaptea Târziu!.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sunt noii prezentatori de la iUmor, în locul lui Șerban Copoț și al lui Dan Badea. Schimbări majore în sezonul 15 de la iUmor. Șerban Copoț și Dan Badea, duo-ul care a făcut deliciul publicului de-a lungul multor ediții, vor fi înlocuiți de Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Șerban Copoț și-a anunțat deja retragerea de la iUmor, iar Dan Badea a decis să nu mai revină pentru sezonul 15 al show-ului. Producătorii le-au găsit înlocuitori, este vorba despre Cuza și Emi de la Noaptea Târziu.

360689_original360689_original

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sunt noii prezentatori de la iUmor, în locul lui Șerban Copoț și al lui Dan Badea

La începutul lunii iulie, Șerban Copoț a anunța că se retrage din rolul de prezentator al emisiunii iUmor. Fanii show-ului s-au întrebat la acel moment cu cine vor decide să-l înlocuiască producătorii pe partenerul lui Dan Badea. Până la urma și Dan Badea s-a retras din proiect. Producătorii de la Antena 1 s-au orientat destul de repede, așa că sezonul 15 iUmor va fi prezentat de Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, notează CanCan.ro.

Citește și: Adelina Pestrițu se mută în casă nouă: 'Viața nu este doar despre distracții. Am cumpărat-o renunțând la lucruri care mi-ar fi adus bucurii…'

Citește și: Adrian Ilie s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Ce alcoolemie avea și ce pedeapsă riscă

Motivul pentru care Șerban Copoț a decis să plece de la iUmor

La începutul lunii iulie, Șerban Copoț a făcut primele declarații despre plecarea sa de la iUmor. Prezentatotorul TV a declarat că a decis să ia o pauză, pentru a se ocupa de proiecte personale. Mai mult decât atât, filmările show-ului de entertaiment coincideau cu tabăra de vară organizată de artist, așa că a fost nevoit să facă o alegere. Din anul 2019, prezentatorul TV organizează tabere la Izvoru Mureșului, județul Harghita, destinate copiilor care vor să-și descopere pasiunile.

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort', a declarat Șerban Copoț, pentru Unica.ro.

Șerban Copoț și-a anunțat plecarea de la Antena 1, de ziua lui de naștere

Pe 2 iulie, ziua în care Șerban Copoț a împlinit 42 de ani, și-a anunțat ș plecarea de la Antena 1, după 14 sezoane în rolul de prezentator la iUmor.

„Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare in bine, prin care îmi iau „La revedere' de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane. Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele.

Vine tabăra din 23 iulie, iar din toamna pregatesc o surpriză mare de tot. Încă o dată vă mulțumesc pentru urări şi vă îmbrățişez. #42deani #multumesc’, a scris acesta pe pagina lui.

FOTO: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton