Emi și Mădălina de la Power Couple s-au cunoscut pe Instagram: "Am fost uluit de curajul ei". Totul despre povestea lor inedită de dragoste

 Dumba Gabriela
.

Emi și Mădălina de la Power Couple s-au cunoscut pe Instagram și chiar dacă nimeni nu dădea vreo șansă relației lor, iată că s-au căsătorit și sunt foarte fericiți împreună. El fiind artist și ea medic, din lumi total diferite așadar, Emi și Mădălina au demonstrat tuturor că în dragoste nu e loc de prejudecăți. La Power Couple sunt unul dintre cele mai sportive cupluri, iar Emi a recunoscut că a fost uluit de curajul soției sale, Mădălina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Emi sau Emanuel Popescu, așa cum este trecut în buletin, a ajuns celebru odată cu lansarea proiectului Noaptea Târziu, însă competiția Asia Express i-a adus un plus de popularitate. A ajuns până în semifinală atunci cu prietenul Cuza și și-a câștigat mulți fani în urma competiției de la Antena 1.

6666

Emi și Mădălina de la Power Couple s-au cunoscut pe Instagram. Cum a început povestea lor de dragoste

Emi și Mădălina de la Power Couple s-au căsătorit anul trecut, din luna iunie, după doi ani de relație. Emi și Mădălina Popescu, de profesie medic, și-au început povestea pe Instagram, în 2021, unde ea a făcut primul pas, dându-i follow lui Emi și reacționând la una dintre postările lui.

Prima întâlnire a fost în pandemie, imediat după restricțiile impuse de pandemie, Emi mărturisind că lucrurile au evoluat natural între ei, chiar dacă Mădălina a avut nevoie de timp pentru a se adapta la stilul lui de viață, care, prin prisma jobului, presupune numeroase ocazii de socializare.

„Noi suntem obișnuiți să mai fim plecați. El în concerte, eu în congrese, dar două luni a fost prea mult. Nu a fost nici ușor, dar au trecut repede„, spunea Mădălina.

După participarea la Asia Express, când se aflau amândoi acasă, în fața televizorului, alături de prietenii apropiați, Emi a profitat de moment și s-a așezat în genunchi în fața Mădălinei și a cerut-o de soție. Iubita lui a rămas surprinsă, iar răspunsul a fost DA.

Emi și Mădălina de la Power Couple au trecut cu brio și prin procesul de amenajare a casei noi în care s-au mutat, iar certurile dintre ei apar pentru că Mădălina este foarte ordonată și mereu atentă la curățenie. „Ea e ca picătura chinezească atunci când se enervează', spune Emi.

Citește și: Ce s-a întâmplat după ce Jean Paler a povestit că i-au dispărut bani din contul bancar: ‘Sunt într-o situație disperată… / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Brad, confesiune dureroasă despre fiica pierdută la naștere, acum 16 ani: „Nu doar o dată m-am gândit să îmi închei socotelile cu viața. Ce semne a primit de la Emma / EXCLUSIV

Emi și Mădălina sunt cel mai sportiv cuplu de la Power Couple

Power Couple este experiența care a prilejuit mai multe situații tensionate pentru Emi și Mădălina, considerați cei mai sportivi concurenți din emisiunea care începe pe 5 februarie la Antena 1.

'Vrem să descoperim lucruri pe care nu le cunoaștem încă la noi', a declarat Emi la momentul intrării în concurs. Dar cu toate că el este partea cuplului care activează în showbiz, ideea de a participa la această competiție a fost a Mădălinei.

De altfel, deși Emi a absolvit Facultatea de Sport, dintre ei doi, Mădălina se declară cea mai îndrăzneață, mai deschisă la experiențe pline de adrenalină, care implică sporturi extreme. 'În timpul probelor, mi-a venit ideea apelativului „veverița zburătoare” pentru Mădălina, fiindcă am văzut atunci cât de curajoasă poate fi. Nu am văzut-o în viața mea în asemenea situații. Cel mai greu pentru noi a fost faptul că am avut presiunea de a părăsi concursul oricând. Asta ne-a dat cele mai mari emoții!', a mai spus Emi.

„Eu am făcut şi sport de performanţă în copilărie şi o parte din adolescenţă. Volei am făcut 8 ani de zile şi gimnastică 2-3 ani', a declarat Mădălina.

Ce vedete participă la Power Couple România și când începe emisiunea

Alături de Emi și Mădălina, în competiția care redefinește relația de cuplu participă Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu.

„Power Couple România – La bine și la greu', show-ul prezentat de Dani Oțil, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton