Emil Rengle, conflict cu toți colegii de la Survivor: "Vă prefaceți că sunteți bărbați"

 Oana Pantazi
.

În ediția de luni, 31 ianuarie, s-au încins spiritele în Republica Dominicană, după ce Emil Rengle a intrat în conflict cu colegii de la Survivor. Discuțiile în contradictoriu din echipa Faimoșilor s-au ținut lanț, iar TJ Miles a reacționat după ce artistul a făcut niște remarci deranjante la adresa colegilor săi.

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe măsură ce trece timpul, spiritele sunt tot mai încinse în Republica Dominicană, iar recent a venit rândul lui Emil Rengle să provoace tensiuni – dansatorul a intrat în conflict cu colegii de echipă de la Survivor, iar cuvintele sale nu au rămas fără urmări. Lipsa condițiilor, foamea și mai ales faptul că echipa lor nu are rezultatele la care sperau i-au împins pe concurenți să fie extrem de direcții. După ce TJ Miles i-a spus lui Emil Rengle că are o latură mai feminină, acesta nu a mai putut di oprit.

conflict-emil-rengle-survivor-3-1024×896-1conflict-emil-rengle-survivor-3-1024×896-1

Emil Rengle, conflict cu toți colegii de la Survivor

După multe zile dificile, lipsa mâncării, dar și a altor condiții, coroborate cu oboseala, nesomnul și eșecurile din confruntări, și-au spus cuvântul, totul declanșându-se în clipa în care TJ Miles i-a spus direct lui Emil Rengle, replicându-i la un comentariu anterior: „Ești puțin mai feminin decât mine'.

Citește și: Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Emil Rengle, după eliminarea de la Survivor: „E un îmbârligator, un minicinos'

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: De ce a sancționat Delia glumele despre violența domestică, la Iumor:„Nu sunt străină de situație’

Citește și: Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa.A avut mai multe job-uri

Vizibil deranjat, dansatorul a reacționat la rândul lui: „Eu cred că tu ești mai feminin decât mine, te aranjezi mai mult, frate, decât se aranjează oricare dintre fetele de aici. Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște… în realitate. Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vrea… mea să fiu, asta mă face mai bărbat decât voi, cei care vă prefaceți că sunteți bărbați’, a spus Emil Rengle.

„Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă”

Emil Rengle, conflict cu colegii de la Survivor. Puși în situația de a pierde un al patrulea coechipier, care va pleca după Consiliul de nominalizare și rămași doar cu trei fete în echipă, Faimoșii încep să-și piardă cumpătul și să-și dea arama pe față. După primul schimb de replici, Emil Rengle și-a atacat din nou colegii de echipă de la Survivor, luându-i pe rând.

„Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă. Eu am venit aici să devin bărbat, ca să realizez că sunt singurul bărbat de aici. Robert Niță se vaită mai rău decât o femeie. Avem doi bătrâni care vorbesc mult și degeaba și fac puțin, CRBL și Zmărăndescu. Radu Itu este speriat de bombe și de propria lui umbră, e cel mai speriat om pe care l-am cunoscut vreodată, iar TJ Miles se aranjează mai mult decât orice fată de pe insulă, e fratele meu, dar văd aici bărbați care s-au umplut de accesorii și tatuaje, dar se arată a ceea ce nu sunt', a continuat Emil Rengle.

Dat fiind că fetele de la Faimoși au rămas doar trei și nu au putut fi nominalizate, concurenții care depind în acest moment de voturile telespectatorilor, în urma nominalizărilor coechipierilor, sunt Robert Niță, Radu Itu și TJ Miles. Așadar, în această seară vom afla ce Faimos va fi eliminat din competiție.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton