Emil Rengle, eliminat de la Survivor România. Colegii l-au acuzat de falsitate: „Ești printre cei mai răi oameni”

 Martin Lorena
.

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România. Ediția de pe data de 1 martie 2022 a venit la pachet cu o mulțime de controverse. După ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate, un membru al echipei lor a fost eliminat. Este vorba de Emil Rengle, care a făcut un adevărat scandal cu colegii înainte de a părăsi Republica Dominicană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România. Emil Rengle a părăsit competiția de la ProTV, după ce echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate. Aceștia au ajuns la consiliul de nominalizare, unde au apărut mai multe controverse. Una dintre ele a fost între TJ Miles și Cătălin Zmărăndescu, iar cea de a doua a fost provocată chiar de fostul concurent de la Românii au Talent, cel care a și părăsit show-ul.

Emil-Rengle-3-1Emil-Rengle-3-1

Colegii din echipă l-au acuzat pe Emil Rengle de falsitate și răutate. Chiar și prietena sa, Laura Giurcanu și-a arătat disprețul față de dansator.

Citește și: Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. Este bisexual

Citește și: Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Emil Rengle, după eliminarea de la Survivor: „E un îmbârligator, un minicinos

Citește și: Irinel Columbeanu va fi operat, de urgență, astăzi:„Am mai avut un AVC, mai greu decât ăsta de acum

Citește și: Rusia a fost exclusă de la Eurovision 2022.Organizatorii au decis după atacul asupra Ucrainei

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România.

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România. Emil Rengle a trecut prin clipe grele în cadrul competiției Survivor România. Pe data de 1 martie 2022, dansatorul, împreună cu Cătălin Zmărăndescu și CRBL au ajuns la votul publicului. Aceștia au ales ca fostul concurent de la Românii au Talent să părăsească competiția.

El, deși a fost apropiat de mai multe vedete din concurs, a ajuns în punctul în care să rupă orice amiciție cu acestea. Ba mai mult decât atât, în momentul eliminării sale, majoritatea coechipierilor și-au declarat disprețul față de dansator.

„O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată (..) Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. (..) Emil ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut.', a spus Laura Giurcanu despre acesta.

Se pare că și Emil a venit cu o replică dură la adresa fostei sale prietene.

Este doar o altă influenceriță care ar vinde oricând minciuni', a spus el despre fosta sa prietenă.

TJ Miles: „Simt că ai profitat de mine'

Laura nu este singura care și-a arătat supărarea față de Emil Rengle. TJ Miles susține că s-a simțit folosit de către dansator pentru ca el să ajungă cât mai departe în competiția de la ProTV.

Mă simt ca ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. (..) Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic.', a spus TJ Miles.

Pe de altă parte, Emil susține că a fost de mult timp eliminat din echipa Faimoșilor, însă nu oficial. El și-a luat rămas bun de la toți colegii, mai puțin de la Cătălin Zmărăndescu, care nu a vrut să dea mâna cu el.

„Înainte de acest consiliu am fost deja eliminat din echipa Faimoșilor. (..) Faptul că ați ridicat niște probleme m-a pus pe gânduri. M-am întrebat cu ce am greșit. Poate dacă eram ajutat de prieteni…Dar iluzia că am avut prieteni în competiție (..) m-a durut. (..) Sunt dezamăgit. Plec împăcat', a spus Emil Rengle.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton