Emilia Ghinescu a ajuns de urgență la spital. Imaginea cu perfuziile i-a îngrijorat pe fani

 Dumitrache Laura
.

Emilia Ghinescu a ajuns de urgență la spital. Îndrăgita interpretă de muzică populară și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce a postat o imagine cu perfuziile la mână. Vedeta le-a transmis oamenilor de pe Instagram ce se întâmplă cu ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emilia Ghinescu a ajuns pe patul de spital, confruntându-se cu probleme de sănătate. Vedeta a postat pe Instagram o poză de pe patul de spital, unde apare cu perfuzia în mână. Pentru a nu-și îngrijora și mai mult fanii, artista le-a explicat ce s-a întâmplat.

emilia ghinescuemilia ghinescu

Emilia Ghinescu este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, interpreta de muzică populară le-a arătat internuaților o poză cu ea pe patul de spital. Artista are probleme de sănătate și a explicat ce se întâmplă de fapt cu ea.

Citește și: Ce dietă ține Emilia Ghinescu, la 43 de ani. Artista cântărește doar 49 de kg: „Mai mănânc și ceva dulce, dar light'

Citește și: Drama trăită de Emilia Ghinescu. Tatăl său vitreg a supus-o unor bătăi crunte:”M-a luat efectiv de picioare și…”

Citește și: Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.Decizia luată de Pro TV

Citește și: Lora a taxat-o pe Adina Alberts, după ce i-a transmis Deliei că nu e târziu să devină mamă:„Sfaturile despre uterul și viața unei femei nu se dau pe Facebook'

Emilia Ghinescu a ajuns de urgență la spital

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Vedeta își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Emilia Ghinescu și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram, după ce a postat o poză cu ea pe patul de spital, în care era cu perfuziile la mână. Vedeta a postat și un mesaj în care anunța că se simte bine.

Emilia Ghinescu își sărbătorește ziua de naștere pe patul de spital

Tot astăzi, Emilia Ghinescu împlinește 44 de ani, dar nu a postat nicio poză arătând că își sărbătorește ziua de naștere. În orice caz, vedeta obinuiește să nu-și sărbătorească ziua de naștere și nu este o surpriză faptul că nu a menționat nimic despre acest lucru.

Se pare că împlinirea celor 44 de ani, Emilia i-a sărbătorit pe patul de spital. Chiar și așa, artista le-a spus fanilor săi că se simte bine. Rămâne de văzut care este starea de sănătate a cântăreței și care a fost motivul pentru care a ajuns la spital.

Emilia Ghinescu vrea să fie mireasă pentru a doua oară

Emilia Ghinescu a declarat că în tomna anului acesta se va căsători pentru a doua oară cu Sebastian Albăstroiu. Vedeta a mai fost căsătorit în trecut, dar a divorțat. Vedeta are o relaței de 10 ani cu iubitul ei, dar până în momentul de față nu au făcut pasul cel mare. Emilia a primit două inele de logodnă din partea iubitului său.

„În toamnă, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e.', a declarat Emilia Ghinescu într-un interviu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton