Emilia Ghinescu nu vrea să se mai căsătorească, după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale: "În casa mea nu va mai intra niciun bărbat"

 Oana Pantazi
.

Emilia Ghinescu nu vrea să se mai căsătorească, după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei. Anul trecut, artista spunea că își dorește să facă nuntă cu Sebastian, însă, în loc să danseze la petrecere, apropiații au aflat că artista și iubitul ei s-au despărțit după 13 ani de relație. Acum, interpreta de muzică populară, mamaă a trei copii, a mărturisit că nu mai are de gând să se mărite și, cu atât mai puțin, să aducă un bărbat în casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Emilia Ghinescu nu vrea să se mai căsătorească, după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale. Deși are doar 45 de ani, Emilia Ghinescu spune că nu-și mai dorește să se căsătorească, în schimb nu exclude, evident, o nouă poveste de iubire în viața ei.

6235281262352812

Emilia Ghinescu nu vrea să se mai căsătorească, după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale

Artista s-a despărțit de bărbatul alături de care a trăit nu mai puțin de 13 ani exact când apropiații așteptau să audă clopotele de nuntă, așadar e de înțeles de ce, acum, este mai reținută în privința poveștilor de dragoste. Mai mult, Emilia Ghinescu spune că nu crede în povesștile de dragoste născute în mediul online, cu atât mai mult cu cât virtualul nu are prea mare legătură cu realitatea.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gabriela Prisăcariu, cât timp Dani Oțil a filmat în străinătate, pentru Power Couple: „O perioadă extrem de grea și de lungă, greu din punct de vedere moral' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Matache era căsătorită când l-a întâlnit pe Radu Siffredi: „Nu știa că exist / Îmi răspundea la două zile'. Cum a început relația dintre cei doi

„Eu nu cred în așa ceva! (n.red.: în relațiile de dragoste inițiate pe Internet). La 45 de ani, cred că trebuie să-l cunosc pe omul alături de care trebuie să stau, nu să-l caut pe Internet, nu să-l caut în Facebook și Instagram.

De cele mai multe ori, oamenii de pe Facebook și Instagram afișează o cu totul și cu totul altă viață decât cea reală, și atunci aș fi păcălită de lucrul acesta, astfel că în niciun caz nu aș putea să-l iau de bun. Sunt pregătită oricând să iubesc din nou, să am o relație cu cineva, dar pentru mine nu mai există căsătorie și în casa mea nu va mai intra niciun bărbat', a spus artista la Antena Stars.

Emilia Ghinescu și iubitul ei, Sebastian, s-au despărțit după 13 ani

Deși afirma că ar vrea să facă nuntă cu Sebastian, iubitul ei și tatăl fiicei sale, relația lor a luat o cu totul altă turnură de vreme ce, anul trecut, în vară, s-a produs ruptura.

Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el.

Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public’, a declarat atunci Emilia Ghinescu pentru spynews.ro.

Emilia Ghinescu nu a vrut să dezvăluie motivele despărțirii, dar a transmis că amândoi știu unde au greșit. Acum, cântăreața nu-și dorește nimic mai mult decât să aibă o relație civilizată de dragul copilului lor.

‘Fiecare dintre noi știm ce am greșit, pot spune doar că ne-am separat de o lună și puțin, împreună vrem să ne creștem copilul, să avem o relație civilizată, normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și inteligenți, în niciun caz în defavoarea copilului’, a mai zis ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton