Emilia Ghinescu s-a despărțit de tatăl fiicei sale, după 13 ani, deși urmau să facă nuntă: "Fiecare dintre noi știe ce a greșit"

 Dumba Gabriela
.

Emilia Ghinescu s-a despărțit în urmă cu o lună de tatăl fiicei sale după 13 ani petrecuți împreună. Cântăreața declara în urmă cu câteva luni că plănuiește să facă nuntă cu Sebastian, bărbatul pe care l-a iubit până de curând. Emilia Ghinescu a confirmat despărțirea de iubitul ei, însă a evitat să vorbească despre motivele care au dus la această ruptură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După 13 ani frumoși și plini de dragoste, în urma cărora a rezultat și o fetiță în vârstă de 7 anișori, Emilia Ghinescu și bărbatul cu care voia să ajungă în fața altarului și-au spus adio. Emilia Ghinescu l-a cunoscut pe Sebastian datorită unor prieteni comuni, într-o perioadă complicată pentru ea și spune că bărbatul a cucerit-o din prima datorită aspectului fizic.

6235281262352812

Emilia Ghinescu și iubitul ei, Sebastian, s-au despărțit după 13 ani

Deși în urmă cu doar câteva luni, Emilia Ghinescu afirma că ar vrea să facă nuntă, totul a luat o altă întorsătură și momentan nu se știe de ce s-a produs ruptura.

'Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el.

Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public', a spus Emilia Ghinescu pentru spynews.ro.

Emilia Ghinescu nu vrea să dezvăluie motivele despărțirii, dar a transmis că amândoi știu unde au greșit. Acum, cântăreața nu-și dorește nimic mai mult decât să aibă o relație civilizată de dragul copilului lor.

'Fiecare dintre noi știm ce am greșit, pot spune doar că ne-am separat de o lună și puțin, împreună vrem să ne creștem copilul, să avem o relație civilizată, normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și inteligenți, în niciun caz în defavoarea copilului', a mai zis ea.

Citește și:De ce merg Cornelia și Lupu Rednic în pelerinaj pe Muntele Athos și în Israel, la Mormântul Sfânt: „Decât să mă duc undeva să stau la plajă, îmi încarc inima și sufletul… / EXCLUSIV

Citește și:Minodora a răbufnit la adresa unui fan, după un concert susținut pe litoral: „Jignirile pe nedrept… nu permit’

Emilia Ghinescu și iubitul ei nu mai locuiesc împreună

Emilia Ghinescu a mai ținut să adauge că ea și tatăl copilului nu mai locuiesc împreună, căci mai mult de atât, bărbatul deja s-ar fi mutat de ceva timp în București, ea rămânând la Pitești, în casa în care a stat până acum cu întreaga familie, înainte de a se destrăma relația ei cu Sebastian.

'Nu mai locuim împreună, el oricum de ceva timp locuia la București, s-a mutat în Capitală', a mai spus Emilia Ghinescu.

Ce spunea Emilia Ghinescu despre începutul relației cu tatăl fiicei sale

Emilia Ghinescu povestea în urmă cu ceva timp că iubitul ei a insistat să aibă o relație cu ea și tot el a fost cel care a sprijinit-o într-o perioadă dificilă.

„La vremea respectivă aveam niște probleme cu un alt coleg de-al meu și ea ( n.r Maria Loga) s-a oferit să-mi facă cunoștință cu cineva care ar putea să mă ajute, și era chiar el. El îmi mai dăduse mesaje pe Facebook, dar eu le citisem și le ignorasem', spunea Emilia Ghinescu, la Antena Stars.

Emilia Ghinescu mai spunea că Sebastian a încercat să o impresioneze. Chiar și așa, artista a mărturisit că nu aceste lucru au determinat-o să vadă în bărbatul care avea să îi devină iubit un partener ideal, ci calitățile lui.

„Era într-o pereche de pantaloni negrii, avea numai pătrățele pe burtă. Avea un tricou alb de bumbac și i se vedeau pătrățelele. N-am fost impresionată de aspectul lui fizic. Tot timpul când am băut cafeaua se uita așa în ochii mei. O lună și ceva a fost tatonarea, nu m-am lăsat așa de ușor! Am mers cu mașini separate la București. La vreo două săptămâni ne-am întâlnit și mi-a zis „acum peste un an, peste 10, n-are importanță o să fi soția mea și mama copilului meu” Au trecut 10 ani', spunea, la acel moment, artista, pentru Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton