Emilia Ghinescu se mărită, după 10 ani de relație: "Noi nu avem nici cununia civilă, nimeni nu știa"

 Oana Pantazi
.

Cântăreața de muzică populară Emilia Ghinescu este fericită alături de partenerul ei de 10 ani, deși la început puțini le dădeau șanse. Artista i-a făcut o declarație la ceas aniversar, mărturisind că abia acum urmează nunta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Emilia Ghinescu și partenrul ei au împlinit recent 10 ani de relație și, în pofida faptului că apropiații nu le dădeau prea multe șanse împreună, iată că, și după un deceniu, cuplul lor rezistă. Artista de muzică populară a ținut să marcheze evenimentul prin intermediul unui mesaj emoționant, iar fanii cuplului au fost impresionați de fotografia postată de Emilia pe contul ei de socializare.

Emilia-ghiescu11Emilia-ghiescu11

Emilia Ghinescu se căsătorește

Puțini sunt cei care știau că, de fapt, artista și Sebi Albăstroiu nu au făcut până acum pasul cel mare. Cei doi nu au ajuns nici măcar în fața ofițerului stării civile, însă au de gând să facă acum acest pas. Cântăreața a oferit detalii despre când va avea loc nunta și a spus chiar și cine vor fi nașii.

Noi nu avem nici cununia civilă. Nu știe nimeni asta. M-a cerut de 2 ori, am două inele și îl aștept pe al treilea. În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e.

Ne dorim o petrecere restrânsă, cu rudele și familia. Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare. Aș vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă, ci să avem un bufet suedez. Eu iubesc peștele, fructele de mare. Cred însă că la mare avem și locația, nașii noștri au un hotel acolo. Nașii vor fi Nicoleta și Ioan Niculae. Am rezonat cu ei și ei cu noi și suntem lângă dânșii de atâția ani. Și la bine, și la rău. Nu o să am o rochie de prințesă, că am 43 de ani. Nu mai pare potrivită', a dezvăluit Emilia Ghinescu în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Emilia Ghinescu, 10 ani de relație

După un divorț dureros și doi copii proveniți din prima căsnicie, Emilia Ghinescu a întâlnit din nou iubirea și de 10 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sebastian. Artista a marcat momentul printr-o declarație frumoasă pentru bărbatul care i-a devenit partener și căruia i-a dăruit un copil.

10 ani… mulți nu ne-au dat nici două săptămâni… și au trecut 10 ani! La mulți ani, sufletul meu! Până la sfârșit ??‍?‍??…', a scris artista în dreptul fotografiei publicate pe contul ei de Instagram.

Emilia Ghinescu: „Noi n-am pus niciodată preț pe vorbele celor din jur'

La începutul relației lor însă, puțini au fost cei care le-au dat șanse. Iar asta și deoarece Sebastian este mai tânăr decât ea. Artista a mărturisit însă că nu i-a păsat de gura lumii și s-a lăsat în voia sentimentelor.

„Noi n-am pus niciodată preț pe vorbele celor din jurul nostru. Probabil au spus lucrurile astea cunoscându-mă pe mine, că eu sunt o fire foarte vulcanică. Nu sunt genul acela de fată care să lase de la ea. (…) El m-a înțeles și am încercat să diminuăm acest aspect al meu și să mergem mai departe. Întotdeauna el lasă de la el', a povestit Emilia Ghinescu la Antena Stars, conform spynews.ro.

De altfel, motivele pentru care cei mai mulți au fost împotriva relației lor au fost mai multe. Cei din jur considerau că Emilia Ghinescu și cel care urmează să-i devină soț nu s-ar fi înțeles deoarece aveau preocupări diferite.

„Mai mult stătuse prin cluburi decât acasă. Avusese mai multe prietene. Era necăsătorit, nu avea copii. Eu aveam doi copii, eram o femeie care fusese măritată, voiam familie, stabilitate… Eram total diferiți', a mai spus artista.

Citește și: Emilia Ghinescu a avut COVID-19. Cum s-a vindecat și prin ce chinuri a trecut: „Sunt și astmatică'

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, nevoită să plece la muncă în străinătate, când părinții ei s-au îmbolnăvit: „Îmi întrețin familia de la 16 ani'

Citește și: Adelina Damian, despre scandalurile din echipa Războinicilor, la Survivor: „Marius vrea să îi dea o lecție Mariei'

Citește și: Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei continuă: „M-am îmbolnăvit din cauza șocului'

Citește și: Diana Dumitrescu a avut stări depresive după divorțul de Ducu Ion: „A fost o etapă foarte grea'

Cum și-a cunoscut artista partenerul

De-a lungul timpului, Emilia Ghinescu a fost de multe ori judecată deoarece are o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea, dar acum recunoaște că este cât se poate de fericită. Amuzant este că, de fapt, Sebi este doar cu câteva luni mai mic decât ea, însă gura lumii nu poate fi astupată… Iar artista spune că dragostea oricum nu are vârstă, importante fiind doar sentimentele.

Emilia Ghinescu a povestit, de altfel, și cum s-au cunoscut, mărturisind că nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere.

'La vremea respectivă aveam niște probleme cu un alt coleg de-al meu și ea (n.red. Maria Loga) s-a oferit să-mi facă cunoștință cu cineva care ar putea să mă ajute, și era chiar el. El îmi mai dăduse mesaje pe Facebook, dar eu le citisem și le ignorasem. I-am spus să ne vedem undeva la Pitești la mall pentru câteva minute la o cafea. M-a așteptat o oră în mall', a spus cântăreața la Antena Stars.

Artista a rememorat, de altfel, amuzată, și cum a venit Sebi la prima lor întâlnire, dar și cum a încercat să o impresioneze.

'Era într-o pereche de pantaloni negri, avea numai pătrățele pe burtă. Avea un tricou alb de bumbac și i se vedeau pătrățelele. N-am fost impresionată de aspectul lui fizic. Tot timpul când am băut cafeaua se uita așa în ochii mei. O lună și ceva a fost tatonarea, nu m-am lăsat așa de ușor! Am mers cu mașini separate la București. La vreo două săptămâni ne-am întâlnit și mi-a zis <> Au trecut 10 ani.', a mai spus vedeta la Antena Stars.

Foto: Facebook, Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton