Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au împăcat la doi ani de la despărțire! Între timp, ea a făcut un copil cu un milionar străin: "Nu am plănuit niciunul, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au împăcat la doi ani de la despărțire, timp în care cântăreața a fost cuplată cu un milionar străin și i-a dăruit acestuia un copil. Tatăl fetiței nu a vrut să facă parte din viața Emiliei și a micuței Tiffany, așa că Silviu Andrei a fost acolo atunci când cântăreața a avut nevoie de un prieten bun. Între timp, s-au reîndrăgostit și au reluat povestea lor de dragoste oprită în urmă cu doi ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit în octombrie 2021, iar ea a fost imediat cerută în căsătorie de un spaniol. Anterior, cântăreața fusese cerută în căsătorie și de DJ, care nu contenea la vremea aceea cu declarațiile de dragoste la adresa ei. Iată că, asemeni unui scenariu din filmele siropoase, viața i-a readus împreună.

241738717_233568871948303_6903461680177678116_n241738717_233568871948303_6903461680177678116_n

Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au împăcat după 2 ani

Emilia Musala susține că este mai fericită ca niciodată și vrea să aibă o relație frumoasă alături de cel care o face, în prezent, fericită, Silviu Andrei. Cântăreața are o fetiță, dar tatăl ei nu a vrut să facă parte din viața lor, așa că Emilia a revenit în brațele lui Silviu, după ce a realizat că tot el este bărbatul potrivit pentru ea.

Sincerca să fiu, nu am plănuit niciunul. Noi ne-am despărțit acum doi ani, în octombrie. S-au schimbat lucrurile. Eu am făcut și un copil, fetița mea este mică. Ne-am gândit că de dată asta să luăm relația cu pași mici. Am decis să le punem pe ele pe primul loc. Vrem să facem totul cu pași mici', a declarat Emilia Musala pentru Antena Stars.

Cântăreața a precizat că bună perioadă după despărțire, ea și Silviu Andrei s-au evitat. Însă, anul acesta, chiar de ziua de naștere a fiicei ei, Silviu a sunat-o pentru a-i transmite câteva gânduri bune. Ei bine, acela a fost și momentul în acre au decis că nu ar strica să își mai dea o șansă.

Noi ne-am văzut de trei ani în ultimii ani de zile, asta pentru că el m-a evitat mult timp după despărțire. El m-a sunat să îmi ureze gânduri bune pentru fata mea, de ziua ei, și am vorbit că prieteni', a mai precizat artista.

Citește și: Cum arată soția lui Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți. Nicoleta i-a dăruit actorului gemeni, fată și băiat

Citește și: Ce s-a întâmplat la nunta de argint a lui Nico și a soțului ei, Laurențiu Matei: „Nu mă așteptam. Petrecerea o facem pe data de…’ / EXCLUSIV

De ce s-au despărțit Emilia Mușală și Silviu Andrei

Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit în octombrie 2021, după ce cu câteva luni cei doi mărturiseau că își văd viitorul împreună și că vor să se căsătorească.

Nu m-am certat cu Silviu, pur și simplu ne-am dat seama că nu ne dorim aceleași lucruri. Eu îmi doream familie, îmi doream copii, el a mai fost însurat, are deja un copil și are alte priorități în viață. Iar eu mi-am dorit un om care să aibă aceleași priorități ca și mine.

Între noi au existat de anul trecut, din luna iulie, divergențe, dar nu am vrut să vorbim despre asta. Lucrurile erau destul de serioase, dar în momentul în care ești de doi ani cu cineva și nu se concretizează nicio logodnă, niciun copil, nicio casă împreună, atunci e clar că lucrurile nu vor duce la mai mult de atât’, a declarat Emilia Mușală la vremea aceea.

Cum s-a schimbat viața Emiliei Mușală, după ce a devenit mamă

Emilia Mușală trăiește o nouă viață, după ce a devenit mamă. Cântăreața are parte de momente unice de când Tiffany s-a născut și a reușit să își gpsească liniștea și iubirea de care a avut nevoia, însă nu le-a primit.

'A fost o perioadă cu foarte multe schimbări. Am vândut casa și m-am mutat într-un loc nou. Mi-a schimbat toată viațal, acum totul se învârte în jurul ei. Am devenit mult mai bună cu oamenii și mult mai empatică. A apărut când aveam nevoie de ea, probabil că dacă apărea mai devreme nu m-aș fi descurcat deoarece nu aș fi avut maturitatea necesară.', a declarat Emilia Mușală în urmă cu câteva luni, la Antena Stars.

Tatăl fetiței a refuzat să participe la botez, dar pentru Emilia Mușală viața merge mai departe.

'Da, mamă la 40 de ani. Am fost inconștientă chiar! Noi am încercat o reîmpăcare și nu a mers. Eu l-am invitat și la botez, dar din păcate a luat decizia să nu vină. Este decizia lui, eu îmi văd mai departe de viață, pentru că pentru mine nu s-a schimbat cu absolut nimic viața mea', a declarat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton