Emilia Popescu dezvăluie cum este bărbatul ideal pentru ea: "Inteligența e afrodisiacul cel mai puternic". De ce a divorțat actrița de soțul ei

 Dumba Gabriela
.

Emilia Popescu a fost căsătorită, timp de 15 ani, cu flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, iar din mariajul lor a rezultat o fiică, pe nume Maria Alexandra, acum în vârstă de 28 de ani, În anul 2009, cei doi artiști au divorțat în secret. Vorbind despre carieră și viața personală, Emilia Popescu punctează că nu ar sacrifica niciodată aplauzele de dragul unui bărbat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În februarie 2009, Emilia Popescu și Ion Bogdan Ștefănescu au divorțat, actrița fiind acuzată de fostul ei soț că ar fi avut o presupusă relație cu Florin Piersic, alături de care juca în spectacolul „Străini în noapte”. Artista a negat vehement zvonurile apărute la acea vreme, susținând că între ea și marele actor nu a existat decât o relație profesională.

71f4a2fc-65f6-4bd8-8a33-f460453e765f71f4a2fc-65f6-4bd8-8a33-f460453e765f

Cum este bărbatul ideal pentru Emilia Popescu

Povestea de dragoste dintre Emilia Popescu și Ion Bogdan Ștefănescu a început în anul 1989, într-un cerc de prieteni comuni. Încă de la primele întâlniri, aceștia au fost legați de pasiunea pentru muzică și actorie, iar în 1994 și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Un an mai târziu, aceștia au devenit părinții Mariei Alexandra, care are 28 de ani în prezent

În ultimul episod din acest sezon al emisiunii 'Întrebarea Mesei Rotunde', difuzat sâmbătă, de la 8.00 dimineața, la ACASĂ, Marius Manole are o invitată pe Emilia Popescu. Actrița dezvăluie telespectatorilor ce face înainte de un spectacol greu sau cum trebuie să fie partenerul ideal.

Foarte discretă când vine vorba de viața personală, Emilia Popescu spune că lumea a aflat că a divorțat abia la opt luni după ce se întâmplase divorțul și crede că, dacă ar participa la un dating show, și-ar dori ca partenerul ideal să fie: 'inteligent – inteligența e afrodisiacul cel mai puternic – , să aibă simțul umorului și să fie bun'.

Mai mult, întrebată dacă ar renunța la aplauze pentru un bărbat, Emilia Popescu răspunde: 'Un mare amor nu-ți cere niciodată să renunți la aplauze'.

Citește și: Emilia Popescu participă la Te cunosc de Undeva. Actrița are o fiică de 24 de ani

Citește și: Ce fiică frumoasă are Emilia Popescu! Maria are 23 de ani și nu vrea să devină actriță: „Mi-am descoperit chemarea de la o vârstă fragedă'

Cine este fostul soț al Emiliei Popescu

Emilia Popescu și Ion Bogdan Ștefănescu au divorțat după o căsnicie care a durat 15 ani. Fiica celor doi a rămas în grija actriței, însă flautistul a fost cât se poate de implicat în creșterea și educarea acesteia.

După divorț, bărbatul și-a refăcut viața alături de o englezoaică provenită dintr-o familie nobilă. La acea vreme, se zvonea că relația acestora ar fi început înainte de divorțul dintre Emilia Popescu și tatăl fiicei sale, însă actrița a negat informația.

„Relaţia pe care o are acum fostul meu soţ a avut-o după divorţ. Pentru că nimeni nu ştie că eu am divorţat. Demult’, declara Emilia Popescu în anul 2009.

Ion Bogdan Ștefănescu a fondat ansamblul „Barock Orchestra’ și a contribuit la formarea ansamblurilor „Procontemporania’ și „Profil’. Pe lângă asta, fostul soț al Emiliei Popescu face parte din trio-ul Contraste și cvintetul „George Enescu’.

Emilia Popescu are și acum emoții înainte de a urca pe scenă

Deși este o actriță extrem de apreciată și cu experiență, Emilia Popescu recunoaște că încă are emoții înainte de a urca pe scenă.

'Acolo, în culise, înainte să fac primul pas, eu mă rog să nu se joace. Să se întâmple ceva și să nu intru în scenă! La 'Un tramvai numit dorință', începea cu 3-4 zile înainte să mă doară stomacul. Dar e un soi de bucurie în această suferință. Ca și cum te pregătești de o operație. Te taie cineva și nu e destulă anestezie. Cu toate acestea, trebuie să existe bucuria suferinței'.

Actrița crede că oricine poate fi educat să meargă la teatru.

'Când se schimbă generațiile, vin copiii crescuți de părinții care mergeau la teatru. Și asta este ca spălatul pe dinți. Îi înveți de mici cu teatrul și cu concertele de muzică clasică și n-o să se mai sperie că muzica simfonică este muzică care se pune doar la înmormântări. Se pune și la înmormântări Chopin. Când oi muri, îmi pui și Chopin și Aznavour. Ține de educație. Acuma lumea merge la teatru, sunt sălile pline', a mai declarat Emilia Popescu n cadrul emisiunii 'Întrebarea Mesei Rotunde'.

Pentru că e perioada vacanțelor, Emilia Popescu dezvăluie că se pregătește să plece în Franța, pentru mai bine de două săptămâni: 'Pentru că Nisa este a doua mea casă'. De altfel, dacă ar renunța la teatru, acolo i-ar plăcea să și locuiască. Aș vrea o casă la Marea Mediterană, în Franța. Când nu mai vreau să fac teatru'. eche'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton