Emilia Popescu joacă în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1: „Nu seamănă deloc cu nimic din ce am făcut până acum”. Ce relație are actrița cu fiica ei / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Emilia Popescu joacă în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1. Ce bijuterii poartă actrița și ce sfaturi primește de la fiica sa ne spune chiar aceasta, într-un interviu pentru viva.ro. Vedeta a mărturisit că toate rolurile care seamănă sau nu au nimic în comun cu tine te provoacă și asta îi place cel mai mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Emilia Popescu joacă în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1. Ce bijuterii poartă actrița și ce sfaturi primește de la fiica sa, aflați în interviul de mai jos! Vedeta spune că i se întâmplă fie să aibă proiecte și să nu știe cum își împarte timpul, fie stă acasă. Cu toate acestea, actrița a lucrat în pandemie și a jucat într-un film care i-a adus mari satisfacții.

1557137_1575193532698890_5106213562480717804_o1557137_1575193532698890_5106213562480717804_o

Citește și: Emilia Popescu a rămas fără emisiunea de la TVR: „Viața merge înainte!”

Citește și: Ce relație există între Ștefan Bănică Jr. și Emilia Popescu, vechea sa parteneră de scenă: „Ne-am mai și certat”

Citește și: Ce dietă ține Florin Busuioc. Prezentatorul TV a slăbit 20 de kilograme, după infarctul suferit acum cinci ani: „N-am foarte mari restricții, mănânc și carne. Ultima masă e la ora…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu părinții și cu sora ei. Ce fel de elevă era vedeta la liceu: „Încă de la 15 ani am știut că o să fiu colega băieților la Neatza!' / EXCLUSIV

Emilia Popescu joacă în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1

Emilia Popescu va juca în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1, alături de Claudiu Bleonț și Magda Catone. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița a vorbit despre rol și despre acest proiect. De asemenea, ne-a spus că este de părere că oamenii s-au schimbat în pandemie. Vedeta crede în energia metalelor și poartă mai mult bijuterii din argint, pe care le alege în funcție de spectacol.

Cum este rolul?

Este un rol incitant, pentru că toate rolurile care nu seamănă sau care nu au nimic în comun cu tine te provoacă. Te fac să găsești tot felul de chichițe și să construiești ceva în afara zonei tale de confort. Nu seamănă deloc cu nimic din ce am făcut până acum. Asta îmi place. Și cred că e mai important.

Dintre toate rolurile din teatru, film, seriale, ce este mai incitant, mai provocator pentru un actor?

Nu le comparăm. Teatrul e cel mai dificil. Nu că filmul nu ar fi și el. Filmul e și mai dificil, pentru că trebuie să condensezi atât de mult, cu atât de puține mijloace, mă refer la expresivitate. Fiecare e diferit. Dar teatrul mi se pare cel mai greu, totuși. Și în teatru ai posibilitatea să corectezi, tot timpul. Dar fiecare secțiune are un grad de dificultate diferit față de celelalte. E frumos să le faci pe toate.

„Din toamnă urmează niște surprize la teatru'

Ce surprize mai urmează din toamnă, în afară de acest serial?

Din toamnă urmează niște surprize la teatru. O să am bucuria să lucrze cu Tompa Gabor. O să facem un spectacol la Teatrul Național; 'Tango' se numește. O să avem premieră în octombrie. O să avem premieră la 'Opera de trei parale' în decembrie. Deci, roluri importante, frumoase, spectacole frumoase. Este o perioadă foarte plină. Așa se întâmplă tot timpul. Ori stai acasă, ori nu știi cum să te descurci cu programul. Așa este întotdeauna.

Dar în pandemie cum a fost?

În pandemie mai întâi mi-a fost foarte frică și, după aceea, eu am lucrat. Se făcea pe propria răspundere. Am făcut un film care mi-a adus multe bucurii și nominalizări, am repetat un spectacol pentru teatru. Și, nu că înainte nu aș fi prețuit, dar am prețuit puțin mai mult faptul că mă puteam duce la teatru și puteam să mă văd cu oameni.

A fost dificil. Unii nu au înțeles nimic din experiența aceasta și circula atunci o chestie, cât de buni vom fi noi, ceea ce a fost o abureală, pentru că oamenii s-au făcut mai răi. Cine a fost bun a devenit mai bun, cine a fost rău s-a făcut și mai rău.

Ce relație are actrița cu fiica ei

A fost timp și de o vacanță?

Da, am avut vacanță de o lună. Am fost în vacanță, m-am odihnit, m-am deconectat foarte tare. Aici, am început filmările la 1 august, dar am avut luna iulie liberă. Trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă.

Sunteți o femeie cochetă și frumoasă, la capitolul vestimentație vă sfătuiește cineva?

În viața de toate zilele, da. Uneori mă sfătuiește fiica mea, care este designer vestimentar.

Nu s-a îndreptat spre actorie?

Nu. E artistă. Avem și pictură în familie. Ce îmi iau, îmi zice, 'Nu ai luat bine, nu mai lua'. Dar aceasta mi-am ales-o singură și am nimerit-o.

Emilia Popescu poartă bijuterii din argint

Văd că purtați bijuterii superbe. O bijuterie de suflet aveți?

Da. Am anumite bijuterii, pe care le port la anumite spectacole. Dacă se întâmplă să uit, mă simt descoperită. Vorbesc de un anumit inel, un anumit parfum… pentru spectacole. Le iubesc și simt că îmi dau o anumită energie. Îmi place să primesc, pentru că am impresia că am 'lipită' de mine persoana respectivă. Și aici, la serial, am unele ale mele. Cred mult în energia aceasta a metalelor și omul care a pus gândul acela, când mi-a dat bijuteria.

Se poate spune că purtați mai mult argint?

Da. Așa s-a întâmplat. Port mai mult argint acum.

Foto: Facebook, Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton