Emily Burghelea a născut. Vedeta a adus pe lume un băiețel sănătos: "Te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală"

 Radulescu Ruxandra
.

Emily Burghelea a născut. Frumoasa Emily Burghelea, 23 de ani, a dat naștere celui de-al doilea copil. Frumoasa vedetă și soțul ei, Andrei, au devenit părinții unui băiețel sănătos, de care sunt extrem de mândri. Cuplul mai are o fiică, așa că micuțul va avea o surioară iubitoare cu care să se joace. Vedeta a avut contracții și a fost dusă imediat la spital, de către partenerul ei de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea a născut. Emily Burghelea, în vârstă de 23 de ani, a adus pe lume un băiețel sănătos. Ea și soțul ei Andrei sunt extrem de fericiți să ureze bun-venit fiului lor. Emily Burghelea mai are o fiică, Amedeea, pe care o iubește enorm și în privința căreia a suferit enorm, atunci când s-a îmbolnăvit. Emily și partenerul ei au decis anul trecut să se mute din vila luxoasă, unde trăiseră în ultima vreme, într-o casă mai mică, care să le ofere mai mult timp pentru a se dedica familiei.

emily-burghelea-iubit-crop-1628503956emily-burghelea-iubit-crop-1628503956

Emily Burghelea a născut

Fericire mare în familia lui Emily Burghelea, după ce vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel sănătos. Prezentatoarea și soțul ei au devenit părinți de băiat și sunt în culmea fericirii. Vedeta a avut contracții puternice după-amiază, iar partenerul a insistat să meargă împreună la spital.

Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi…

Ce trăim acum este magic!, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Emily Burghelea a fost foarte emoționată că a familia ei s-a mărit și că fiica Amedeea are de acum încolo un frățior cu care să se joace.

Femeile care spun că fiecare sarcină este complet diferită, chiar au dreptate! La Amedeea, de exemplu, nu am avut nicio poftă, nu mi-a fost rău, nu am avut stări de oboseală. Nu a știut nimeni, nici măcar noi nu am știut! Dacă nu ajungeam atunci la Urgență, nu știu când aș fi aflat sau cum aș fi aflat.

Citește și: Însărcinată în al treilea trimestru, Emily Burghelea pleacă în vacanță cu familia:„Ne place să trăim periculos

Citește și: Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Imaginea postată pe rețelele de socializare:„A venit momentul să mă cunoașteți

Practic, bebelușul nu mai știa ce să facă să zică: mami, sunt aici! Iar eu cu toată agitația, cu trezitul de dimineață la emisiune, cu toate proiectele, cu toate chestiile care se întâmplă, cu Amedeea, nu am sesizat, nu am prea simțit.

Și mai e o chestie: după ce naști, o perioadă mai lungă de timp nu ai menstruație și neavând menstruație, mai ales că am alăptat-o și pe Amedeea foarte mult, cumva s-a pierdut reperul clasic', a declarat, pentru impact.ro, Emily Burghelea în urmă cu câteva luni.

Ce a aflat despre sarcină Emily Burghelea de la medicii din Dubai

Potrivit medicilor care au consultat-o în Dubai, Emily Burghelea trebuia să nască pe 31 ianuarie. Vedeta trebuit să facă un control în Emiratele Arabe, iar medicii au aproximat că micuțul va veni pe lume la sfârșitul lunii ianuarie.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2. 7 fete și 7 băieți au pășit în concurs

Citește și: Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă: „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”

Măcar acum știu când o să nasc! Conform medicilor din Dubai, pe 31 ianuarie! Voi ce credeți? Au estimat bineO să nasc mai devreme, mai târziu? Sau ce credeți că se mai poate întâmpla în perioada aceasta…? Am ajuns cu bine. Asta este tot ce contează! Bine măcar că nu am născut în aeroport, de la emoții! Aveam toate șansele! ‘, a povestit ea pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton