Emily Burghelea a pozat nud, însărcinată în 7 luni. Cum arată fosta asistentă TV

 Lupescu Anca
.

Emily Burghelea este însărcinată pentru prima oară, fosta asistentă de la Acces Direct dând marea veste pe rețelele de socializare. Blondina a ținut sarcina secretă timp de 7 luni, precizând și care a fost motivul pentru care a luat această decizie. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a preferat să țină sarcină ascunsă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tânăra a așteptat ca totul să fie în regulă cu bebelușul, apoi a împărtășit vestea cu toți fanii săi. Vedeta este extrem de fericită de când a aflat că va deveni mamă, precizând că iubitul ei Andrei este topit după bebelușul care crește în pântece.

„Am aflat patru săptămâni. Făceam un live pe Youtube cu două prietene, în timp ce găteam mi s-a făcut rău. Ele m-au întrebat în glumă dacă sunt însărcinată, fără să știe că noi chiar lucrăm la asta. 

Am mustăcit, am închis live-ul, m-am dus să-mi fac testul și am aflat vestea cea mare. A fost extrem de emoționant. Mi s-au tăiat efectiv picioarele.

Emily-Burghelea-3-1024×576-1Emily-Burghelea-3-1024×576-1

Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată', a povestit Emily Burghelea pe contul de Instagram.

Emily Burghelea a pozat nud

Emily Burghelea a făcut și o ședință foto dezbrăcată, în dorința de a marca momentele speciale din viața ei. Însărcinată în 7 luni, fosta asistentă Tv trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Deși nu se aștepta să fie o mămică tânără, iată că acest eveniment a bucurat-o enorm, atât pe ea, cât și pe soțul ei.

Tânăra este într-o formă fizică de invidiat, în ciuda faptului că burtica de gravidă este una rotunjoară. Blondina nu a precizat care este sexul copilului, însă internauții și-au dat cu părerea de când au aflat că vedeta este însărcinată pentru prima dată.

Citește și: DJ Joseph Capriati, celebru în cluburile din Mamaia, a fost înjunghiat de propriul tată

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Era studentă'. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show! A început sezonul alături de Paula Chirilă

Citește și: Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o. Ce s-a întâmplat înainte de scandal

Îmbrăcată doar cu un body de plasă, prin care se vede tot, tânăra care va deveni mămică și-a arătat burtica, însă și-a cenzurat sânii cu o bandă neagră. Fanii au felicitat-o pentru silueta ei. „Mi se pare genial faptul ca desi esti insarcinata ai un corp atat de frumos', i-a transmis una dintre fane.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton