Emily Burghelea, implicată într-un accident grav în vacanță, în Mauritius: „Ne-am izbit frontal cu un TIR. Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna" / A filmat impactul

 Tudorache Simona
.

Emily Burghelea a trecut prin momente de coșmar în vacanță. Vedeta se îndrepta cu nașa ei către aeroportul din Mauritius, unde le aștepta familia, când taxiul în care se aflau a intrat frontal, cu 80 km/h, într-un TIR. Mașina s-a făcut praf, iar ce a urmat e foarte greu de povestit în cuvinte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cele două au văzut moartea cu ochii și s-au ales cu traumatisme. Nașa vedetei a început să delireze, să nu mai răspundă la nimic. Emily Burghelea a fost cuprinsă de o stare de moleșeală și a început să spună Tatăl Nostru. Și-a revenit cu greu din șoc și tot cu greutate a putut să relateze ce s-a întâmplat și cât de afectate sunt după această experiență.

emily-burghelea200emily-burghelea200

Emily Burghelea a văzut moartea cu ochii în vacanță

Emily Burghelea mai avea cinci minute de mers cu mașina până la aeroportul din Mauritius când s-a trezit protagonistă într-un film îngrozitor. A fost implicată într-un accident pe care nu o să îl uite, cu siguranță, niciodată.

„Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic Tatăl Nostru și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașă de acolo și să fugim. A fost primul semn divin.

Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam. Striga doar Where is my son?”, un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată.

Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi aștepta', a notat Emily Burghelea, pe Instagram.

Citește și: Fiul Geaninei Ilieș intenționează să plece la studii în străinătate: „La facultate cu profil business management, mai exact în Spania. Nu e uşor, e foarte mult de studiat, pe lângă toate lucrurile pe care le face în prezent…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a gestionat Adela Popescu presiunea mediatică după succesul serialului 'Numai iubirea': „Munceam de dimineața până noaptea în fiecare zi a vieții noastre. Am fost șocați…'

Citește și: Iulia Albu nu se grăbește să se mărite cu iubitul ei, Mike, dar știe cum va arăta ziua cea mare pentru ei: „Nu îți mai arde. O să ne facem nunta la un conac, rochia mea o să fie inspirată din…' / EXCLUSIV

Citește și: Virgil Ianțu, sprijin pentru fiica sa, Jasmina, care susține examenul de Bacalaureat: „Neîncrederea și scenariile cele mai negre se așază în mintea lor. Rolul nostru de părinți…'

Citește și: Cât plătesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache pentru facultatea fiului lor. David va studia în Olanda: „Prețurile sunt foarte mari, raportate la chiria din România. Pe 30 august are prima întâlnire cu colegii' / EXCLUSIV

Soțul lui Emily Burghelea, impresionat de de cele trăite de familia lui

Andrei, soțul vedetei, a trimis un mesaj emoționant. El crede că acest tablou ar fi arătat cu totul altfel dacă nu exista Dumnezeu. Cu ajutorul lui, copiii lor au în continuare mamă și tată.

„Rugați-vă pentru noi. Trecem prin niște clipe groaznice și fiecare gând bun contează! Dumnezeu există! Datorită lui, copiii noștri au azi și mamă, și tată!', este mesajul notat de Andrei, pe Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton