Emily Burghelea, după prima operație pe urma accidentului din Mauritius: „Am rămas cu o gaură în cap. Oasele feței s-au mișcat. Acel fier îmi străpungea capul și...”. Cât durează perioada de recuperare

.

Emily Burghelea, după prima operație pe urma accidentului din Mauritius. În urmă cu mai bine de două săptămâni, Emily Burghelea și-a văzut moartea cu ochii, așa cum chiar ea a declarat, asta după ce a fost implicată într-un grav accident rutier în vacanța din Mauritius. Deși inițial lucrurile nu păreau a fi grave, ajunsă la spital, medicii i-au pus mai multe diagnostice dure. Iată cum se simte acum, după prima operație!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Emily Burghelea a traversat clipe cumplite după accidentul din Maurititus, când taxi-ul în care se afla alături de nașa ei, a intrat frontal într-un tir. A crezut că nu mai scapă cu viață, dar din fericire acum este bine, iar azi privește cu optimism totul, chiar dacă urmează o lungă perioadă de recuperare pe urma a ceea ce a trăit.

emily-burghelea-inainte-de-prima-operatie-1emily-burghelea-inainte-de-prima-operatie-1

Citește și: Cum se simte Emily Burghelea după prima operație, pe urma accidentului suferit în Mauritius: „Simt fierul din cap, simt cum se mișcă. Mi-au pus oasele feței în poziția lor naturală…' / Merge zilnic la control și se află sub monitorizarea medicilor

Citește și: Motivul pentru care Emily Burghelea și soțul ei stau cu chirie. De ce nu vor să-și cumpere casă: „Este o chestie pe care o facem la inițiativa lui Andrei și pe care eu nu am înțeles-o la început”

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu au stabilit data nunții. Artista a făcut marele anunț: „Trebuia să ne căsătorim prima dată în 2020, dar știm cu toții ce s-a întâmplat, pandemie, apoi război”

Citește și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o de mai multe ori pe Bianca Drăgușanu și descrie relația lor ca fiind „complicată'. De ce s-a căsătorit, de fapt, cu Claudia Pătrășcanu: „Nu o iubeam, dar…'

Emily Burghelea, după prima operație pe urma accidentului din Mauritius

Emily Burghelea a fost operată de urgență, după ce medicii au diagnosticat-o cu triplă fractură de os
zigomatic, fractură etmoid, lacrimal si maxilar, astfel că preț de câteva zile a purtat o tijă de metal în cap. Din fericire, semnele fizice încep să se treacă, tija i-a fost scoasă de către medici, însă în continuare se confruntă cu stări greu de explicat, teamă și multe coșmaruri.

Sunt optimistă și vreau să cred despre mine mereu că sunt bine, doar așa cred eu că pot să mă vindec. În timp ce rănile care au fost vizibile se vindecă, îmi apar altele de care medicii îmi spun că sunt provocate tot de accident și aici mă refer la vânătăi și la vise urâte, momente de melancolie și dureri de oase.', a spus Emily Burgehelea pentru WOWbiz.ro.

Emily Burghelea: 'Am rămas cu o gaură în cap'

Nimic nu o să mai fie ca înainte după o astfel de tragedie și experiență, iar Emily Burghelea știe acest lucru, însă rămâne optimistă și are încredere că totul o să treacă. Îndrăgita influenceriță a dezvăluit că a rămas cu o gaură în cap, dar și că oasele feței i s-au mișcat cu tot cu tija de metal pe care a avut-o în cap câteva zile.

Tija, de fapt toate fiarele pe care le-am avut în cap, așa cum le-am postat pe Instagram și le puteți vedea acolo, mi-au fost scoase din cap pe viu și am simțit efectiv cum acel fier îmi străpunge capul în momentul în care medicii trăgeau de el că sa mi-l scoată. A fost dureros dar a trecut, am rămas doar cu o gaură în cap, dar nu consider asta un dezavantaj. Înainte să-mi scoată tija, la controalele pe care le făceam zilnic, medicii au constatat că tija mea s-a mișcat și odată cu ea și oasele feței.”, a mai mărturisit Emily Burghelea.

Cât durează recuperarea influenceriței

Emily Burghelea este în continuare activă pe rețelele de socializare, însă îi este greu să vorbească în permanență despre această tragedie prin care a trecut. A scăpat ca prin minune cu viață și este recunoscătoare pentru tot, indiferent de problemele cu care se mai confruntă acum pe urma accidentului sau perioada de recuperare. Deși inițial trebuie să dureze o lună, se pare că pe urma unor complicații, influencerița are nevoie de o perioadă de 6 luni acum.

„Inițial recuperarea ar fi durat o lună, dar pentru că tija s-a mișcat din motive care nu au ținut de mine, domnul doctor și doamna doctor pe care îi admir foarte tare și cu care am închegat o relație foarte bună și sper că și de prietenie, au zis ca ma voi recupera într-un final, într-o perioada de 6 luni de la data operației dar eu știu ca 6 luni trec foarte repede, deja mă consider recuperată”, a mai povestit Emily Burghelea.

Soțul și copiii, sprijin pentru Emily Burghelea în această perioadă grea

Emily Burghelea a reușit să își găsească puterea și motivația în cei doi copii pe care-i alături de soțul ei, Andrei, care i-a fost în permanență alături și a însoțit-o peste tot. Nu a lăsat-o deloc singură, ci chiar a încercat să îi aducă zâmbetul pe buze împreună cu fiica și fiul lor. Acum, influencerița nu poate decât să fie recunoscătoare pentru o așa familie frumoasă, dar și pentru că a scăpat cu bine din toată tragedia.

Au fost cele mai grele momente prin care am trecut eu și familia mea, am simțit asta și am văzut-o pe chipul copiilor și al lui Andrei. Ei au găsit forța și energia săși repună zâmbetul pe buze și să mă facă pe mine să uit de accident, să-mi dea energia lor să mă facă să zâmbesc. Ei eu fost cu siguranță motorul”, a mai dezvăluit Emily Burghelea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton