Emily Burghelea și-a făcut o schimbare radicală de look! Și-a lăsat breton și s-a vopsit altfel: „Sunt puțin pariziană”

 Matei Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Emily Burghelea adoră schimbările, astfel că mereu vine cu câte ceva nou în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare. De această dată, fosta asistentă TV și-a făcut o schimbare radicală de look! Influencerița și-a schimbat culoarea părului și și-a lăsat breton. Iată cum a reacționat soțul ei, Andrei, când a văzut-o brunetă, având în vedere că până acum era blondă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Emily Burghelea a vizitat salonul de înfrumusețare, deoarece și-a dorit să-și facă o schimbare de look! Influencerița și-a schimbat culoarea părului și și-a lăsat breton, astfel că acum este brunetă. Fosta asistentă de televiziune a renunțat la blond, iar acum este foarte mândră de decizia pe care a luat-o.

emily0emily0

Citește și: Semnele prevestitoare pe care Emily Burghelea le-a avut înainte de accidentul din Mauritius. Taxiul în care se afla influencerița a intrat într-un tir: „Am avut două opțiuni: să mă panichez sau să preiau controlul. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute și să mă ghideze”

Citește și: Emily Burghelea l-a fotografiat pe soțul ei fără mască: „Binecuvântată!'. Andrei nu s-a afișat până acum pe internet fără mască și ochelari de soare

Citește și: Adela Popescu a cumpărat câteva plase de haine de la un second hand din Slatina și a postat imaginea pe Internet: „Foarte mulțumită de cumpărături”

Citește și: Ionel Ganea s-a ales cu ordin de restricție după ce ar fi bătut un vecin. De la ce a pornit scandalul: „În urma jignirilor pe care mi le-a adresat…”

Emily Burghelea și-a făcut o schimbare radicală de look

Emily Burghelea a vizitat salonul de înfrumusețare, acolo unde și-a făcut o schimbare radicală de look. Influencerița și-a schimbat culoarea părului, astfel că s-a făcut brunetă și și-a lăsat breton, iar ea este acum mândră de decizia pe care a luat-o.

Fosta asistentă de la Acces Direct a vorbit și despre reacția pe care a avut-o Andrei, soțul ei, atunci când a văzut că a renunțat la blond. Partenerul de viață al influenceriței i-a spus că îi place cum îi stă cu această nouă schimbare de look.

„Cum a reacțioant Andrei când m-a văzut puțin mai brunetă, eu fiind blondă toata viața?! Și mie îmi place foarte mult. Râdeam cu fetele de la machiaj, acum sunt puțin pariziană, până acum eram mai pe America, mai blonduță așa, country style. Acum sunt mai pe Paris, cu breton. Andrei, când m-a văzut, a zis, Doamne Dumnezeule, tu ești, iubire?! Da, îi place, i-a plăcut foarte mult. Copiii m-au recunoscut, ăsta e un lucru foarte bun…', a spus ea la „Vorbește lumea'.

Influencerița l-a fotografiat pe soțul ei fără mască

În urmă cu doar câteva zile, Emily Burghelea a atras atenția pe internet, după ce a publicat o fotografie rară alături de soțul ei, Andrei, fără mască. Acesta a fost un moment special pentru familia lor, deoarece până acum Andrei a evitat să își dezvăluie complet fața în public, preferând să apară cu mască și ochelari de soare în pozele de pe rețelele de socializare.

În descrierea imaginii postate pe pagina sa personală Instagram, fosta asistentă de la Acces Direct a scris un mesaj simplu, și anume: „Binecuvântată!'.

Emily Burghelea a suferit un accident grav în Mauritius

Emily Burghelea a trecut printr-o experiență cumplită, fiind implicată într-un grav accident rutier în Mauritius. Taxiul în care călătorea împreună cu nașa sa a fost lovit frontal de un tir. Deși inițial a crezut că nu va supraviețui, acum se află în afara oricărui pericol.

Totuși, fosta asistentă de televiziune se confruntă cu o perioadă lungă de recuperare în urma acestui incident.

„Sunt optimistă și vreau să cred despre mine mereu că sunt bine, doar așa cred eu că pot să mă vindec. În timp ce rănile care au fost vizibile se vindecă, îmi apar altele de care medicii îmi spun că sunt provocate tot de accident și aici mă refer la vânătăi și la vise urâte, momente de melancolie și dureri de oase.

Inițial recuperarea ar fi durat o lună, dar pentru că tija s-a mișcat din motive care nu au ținut de mine, domnul doctor și doamna doctor pe care îi admir foarte tare și cu care am închegat o relație foarte bună și sper că și de prietenie, au zis ca ma voi recupera într-un final, într-o perioada de 6 luni de la data operației dar eu știu ca 6 luni trec foarte repede, deja mă consider recuperată', a declarat aceasta pentru WOWbiz.ro.

Sursa foto: Instagram/ Vorbește lumea/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton