Emily Burghelea l-a fotografiat pe soțul ei fără mască: „Binecuvântată!”. Andrei nu s-a afișat până acum pe internet fără mască și ochelari de soare

 Matei Bianca
.

Emily Burghelea l-a fotografiat pe soțul ei fără mască și a publicat o fotografie specială cu el pe rețelele de socializare. S-ar putea spune că este o premieră, deoarece Andrei nu s-a afișat până acum pe internet fără mască și fără ochelari de soare. El este un bărbat discret, care nu vorbește pres des despre viața lui personală sau despre carieră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Prin intermediul rețelelor de socializare, Emily Burghelea l-a postat pe soțul ei, Andrei, fără mască. Partenerul de viață al fostei asistente de la „Acces Direct' nu s-a afișat până acum pe internet fără mască și fără ochelari de soare, deoarece și-a dorit să fie discret. Cei doi s-au pozat în Mauritius, în vacanța în care au fost recent. Cum arată soțul influenceriței.

emily1emily1

Citește și: Semnele prevestitoare pe care Emily Burghelea le-a avut înainte de accidentul din Mauritius. Taxiul în care se afla influencerița a intrat într-un tir: „Am avut două opțiuni: să mă panichez sau să preiau controlul. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute și să mă ghideze”

Citește și: Emily Burghelea, după prima operație pe urma accidentului din Mauritius: „Am rămas cu o gaură în cap. Oasele feței s-au mișcat. Acel fier îmi străpungea capul și…'. Cât durează perioada de recuperare

Citește și: Cine este Corina Chiran, femeia celebră pentru salutul „Bună dimineața, melc!”. Trăiește o poveste de dragoste desprinsă din filme, cu un egiptean: „Sunt un suflet în corp de femeie, fără frică de nimic”

Citește și: Organizatorii Festivalului Mamaia 2024 susțin că nu și-au dorit-o pe artista Rodica Tudor la eveniment, dar că au existat presiuni foarte mari. Ce măsuri au luat când aceasta nu mai voia să coboare de pe scenă și ce spune profesoara ei, Viorela Filip: 'Ține-te tare! Lupta continuă…'/ EXCLUSIV

Emily Burghelea l-a fotografiat pe soțul ei fără mască

Emily Burghelea a făcut recent furori pe internet, după ce a postat o fotografie rară cu soțul ei, Andrei, fără mască. Acesta este un moment inedit ân familia lor, deoarece Andrei a evitat până acum să își arate fața complet în public, alegând să se afișeze doar cu mască și ochelari de soare în imaginile publicate pe rețelele de socializare.

La postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, influencerița a scris mesajul: „Binecuvântată!'.

Cei doi soți au plecat împreună într-o vacanță în Muntenegru, unde au decis să se bucure de liniște și relaxare, deoarece în ultima perioadă au trecut prin momente grele.

Andrei este un bărbat discret

Andrei este un bărbat discret! De-a lungul timpului, soțul fostei asistente de la „Acces Direct' a ales să își păstreze identitatea ascunsă, apărând în toate fotografiile purtând mască și ochelari de soare. Fiind un adept al discreției, acesta a evitat să-și arate chipul în public.

Emily Burghelea l-a postat pe partenerul ei de viață fără mască. El nu s-a afișat până acum și se postează pe internet doar cu chipul acoperit.

Emily Burghelea a suferit un accident grav în Mauritius

Emily Burghelea a trecut prin momente teribile, după ce a fost implicată într-un accident grav în Mauritius, atunci când taxiul în care se afla alături de nașa ei s-a izbit frontal de un tir. Deși a crezut că nu va supraviețui, acum este în afara oricărui pericol și privește cu optimism situația.

Cu toate acestea, fosta asistentă de la „Acces Direct' se confruntă cu o lungă perioadă de recuperare în urma incidentului.

„Sunt optimistă și vreau să cred despre mine mereu că sunt bine, doar așa cred eu că pot să mă vindec. În timp ce rănile care au fost vizibile se vindecă, îmi apar altele de care medicii îmi spun că sunt provocate tot de accident și aici mă refer la vânătăi și la vise urâte, momente de melancolie și dureri de oase.

Inițial recuperarea ar fi durat o lună, dar pentru că tija s-a mișcat din motive care nu au ținut de mine, domnul doctor și doamna doctor pe care îi admir foarte tare și cu care am închegat o relație foarte bună și sper că și de prietenie, au zis ca ma voi recupera într-un final, într-o perioada de 6 luni de la data operației dar eu știu ca 6 luni trec foarte repede, deja mă consider recuperată', a declarat Emily Burgehelea pentru WOWbiz.ro.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton