Emily Burghelea, imagini de pe patul de spital, după accidentul suferit în Mauritius: ”Toată partea stângă este făcută bucățele. Am multiple fracturi...” / Are multe răni și vânătăi pe corp

 Calin Maria Bianca
.

Emily Burghelea, imagini de pe patul de spital, după accidentul suferit în Mauritius. Zilele trecute, Emily Burghelea a fost cu adevărat la un pas să moară, așa cum chiar ea a povestit, după ce taxiul în care se afla a intrat frontal într-un TIR. Din fericire a scăpat cu viață, însă după ce a mers la spital, medicii i-au descoperit numeroase fracturi, răni și vânătăi, care necesită intervenția medicilor prin mai multe operații, conform declarațiilor ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Emily Burghelea nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente. Ajunsă în țară, imediat după accidentul îngrozitor prin care a trecut, influencerița a mers direct la spital. Medicii i-au spus clar că are nevoie de mai multe operații, ceea ce a speriat-o foarte tare, mai ales că nu a suferit nici măcar o operație până în prezent.

emily-burghelea-34-3emily-burghelea-34-3

Citește și: Dana Roba, reacție acidă după ce a văzut-o pe Emily Burghelea că își retușa machiajul în urma accidentului suferit: „Mi se pare penibil. Tu îți faci poze și te rujezi…”

Citește și: Emily Burghelea are nevoie de mai multe operații după accidentul suferit în vacanța din Mauritius: „Sunt prin spitale. Trec printr-o perioadă foarte dificilă și…”

Citește și: Kira Hagi, ipostaze romantice cu iubitul la meciul România-Olanda, de la EURO 2024. Imagini inedite cu fiica lui Gică Hagi

Citește și: Zanni a fost umilit la un loc de muncă, atunci când nu era celebru: „Nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții”

Emily Burghelea, imagini de pe patul de spital, după accidentul suferit în Mauritius

Dacă imediat după impact avea doar fața lovită destul de puternic și cu multe semne pe ea, de la o oră la alta după impact pe corp îi apăreau tot mai multe vânătăi, răni și umflături, dar mai ales dureri. Deși a trecut prin clipe de groază, încă are puterea de a-și ține fanii la curent cu viața ei, astfel că recent le-a arătat poze de pe patul de spital, dar și cu mai multe părți ale corpului rănite. De asemenea, și soțul ei a postat imagini cu ea din spital, cu un mesaj dureros.

În capul meu: „Trebuie să fim puternici, orice ar veni, am afla, se rezolvă', a fost mesajul transmis de Andrei, soțul lui Emily, la imaginea postată de acesta pe Instagram.

„Verificăm tot ce se poate verifica pentru a avea un diagnostic clar', a mai continuat acesta, alături de o altă imagine cu soția lui.

Emily Burghelea: „Toată partea stângă este făcută bucățele'

După ce a declarat că umblă prin spital pentru a afla ce operații trebuie să își facă, dar și diagnosticele pe care le are, Emily a venit cu o actualizare a informațiilor în mediul online. Mai concret, a spus clar că situația nu este deloc una bună, asta deoarece are partea stângă are multe traumatisme, dar și că are multiple fracturi faciale.

„Toată partea stângă este făcută bucățele. Am multiple fracturi faciale, dar pentru că trăiesc, ușor, ușor, le vom rândui pe toate. În orice țară ați fi, cu orice legislație, purtați, indiferent de situație, centura de siguranță, chiar și în spate. Urați-mi succes! Oare voi mai arăta vreodată la fel?„, a scris Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram.

Emily Burghelea are nevoie de mai multe operații

Fanii s-au speriat foarte tare când au văzut imaginile cu Emily Burgehelea după accidentul înfiorător prin care a trecut, astfel că zi de zi îi trimit numeroase mesaje frumoase și încurajatoare. Mulți sunt alături de ea, fie doar virtual, pentru a o susține și a o ajuta să treacă mai repede pestea această încercare dură.

Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații. Suntem în România, am ajuns în țară. Nu sunt în cea mai bună formă acum. Aș vrea să vorbesc despre operații după ce o să știu că totul este bine. Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic. Doar Dumnezeu ne-a călăuzit! Sănătatea e neprețuită! Și Dumnezeu este mare! El ne-a salvat realmente!', a mărturisit Emily Burghelea, fosta concurentă de la Bravo ai Stil, pentru Click!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton