Emily Burghelea se mărită. Asistenta TV a fost cerută în căsătorie

.

Iată că după scandalul de care a avut parte, Emily Burghelea are motive să zâmbească din nou. De data aceasta, este vorba despre o mare împlinire pe plan sentimental. Tânăra a fost cerută în căsătorie și a acceptat, iar acum este mai fericită ca niciodată. Nu se știe momentul în care va avea nunta, însă frumoasa blondină se bucură de statutul de femeie logodită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI

Emily Burghelea urmează să facă pasul cel mare!. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie, în urmă cu puțin timp, chiar în platoul Teo Show. Fosta prezentatoare TV, cuprinsă de emoții puternice, a spus un mare DA.

„Da, da, da! Bineînțeles că vreau!', a spus emoționată Emily după ce a primit inelul.

Andrei este logodnicul fostei prezentatoare Emily Burghelea. Acesta a povestit că se gândea s-o ceară pe Emily la Viena, însă din cauza restricțiilor nu a fost posibil. Iubitul Emilianei spune că a cumpărat inelul în urmă cu două săptămâni, însă din cauza unor probleme evenimentul a fost amânat.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

'Am avut foarte mari emoții, nu le pot exprima nici acum', spune Andrei.

emily-burghelea-a-plecat-din-romania-motivul-1280×720emily-burghelea-a-plecat-din-romania-motivul-1280×720

'Cred că m-am comportat atât de ciudat, eram sub presiune, efectiv nu am știut ce să fac', spune Emily, cuprinsă de emoție, după ce a spus cel mai frumos DA din viața ei.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace’/ EXCLUSIV

Când va avea loc marele eveniment

Cei doi au declarat că moment că trăiesc momentul frumos și spun că Dumnezeu va hotărî momentul în care va avea loc nunta. Emily și Andrei preferă să se bucure de clipele petrecute în prezent și vor vedea pe viitor când vor stabili și cea mai frumoasă petrecere din viața lor.

Citește și: A murit Prințul Azim, fiul sultanului din Brunei.Avea 38 de ani

'Trăim momentul de astăzi și-l lăsăm pe Dumnezeu să hotărască și când o să aibă loc nunta', a spus Andrei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton