Emily Burghelea, soțul ei și cei doi copii, dați afară din camera de hotel în Dubai: ”Tremură carnea pe mine. Nu mă pot abține să nu...”

 Calin Maria Bianca
.

Emily Burghelea, soțul ei și cei doi copii, dați afară din camera de hotel în Dubai. De la o vacanță extrem de lăudată și un sejur de cinci stele, așa cum și-au dorit, Emily Burgehelea și familia ei și-au încheiat vacanța într-un mod cu totul și cu totul neașteptat. Deși era extrem de stresată și într-o situație deloc plăcută, nu a putut să nu le povestească fanilor ei prin ceea ce au trecut! Experiențele neplăcute însă nu s-au oprit aici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea și soțul ei au decis spontan să plece în Dubai weekendu-ul ce tocmai a trecut pentru a se relaxa pe cinste și a petrece momente de neuitat împreună cu cei doi copii ai lor. Totul a fost la superlativ până în ultima zi, când a venit vorba de momentul în care trebuia să elibereze camera.

emily-burghelea-sot-1emily-burghelea-sot-1

Citește și: Emily Burghelea a trăit clipe de coșmar, la întoarcerea din Maldive: „Avionul a căzut în gol de trei ori”

Citește și: Emily Burghelea i-a tăiat moțul fiului ei, care a împlinit 1 an: „Abia aștept să…'. Soțul vedetei, surprins pentru prima dată fără mască și ochelari, la petrecere

Citește și: Milionarul Virgil Chirică s-a sinucis în casa lui din Voluntari, la 46 de ani. Cum a fost găsit partenerul de afaceri al lui Dan Șucu și Cristi Borcea

Citește și: „Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”. Adrian Titieni, adevărul despre divorțul de Adriana și implicarea lui Alexandru Papadopol în căsnicia lor

Emily Burghelea, soțul ei și cei doi copii, dați afară din camera de hotel în Dubai

În timp ce Emily Burghelea și soțul ei erau relaxați și aveau timp să facă tot ceea ce își doreau, inclusiv să meargă la sală și să culce copiii până la ora de check-out, se pare că lucrurile au fost date peste cap. Mai precis, ei știau că trebuie să elibereze camera la ora 18:00, însă, de fapt, de la hotel li s-a spus că la ora 13:00 vin alți turiști.

„Am venit eu relaxată, ca o zână am venit de la hamam și când să punem cartela la lift, Hop! Nu mai merge cartela. Sun la recepție: 'Nu vă supărați, nu mai merge cartela. Este abia ora 1, noi trebuie să facem check-out-ul la 6'. Pentru că așa ne spusese travel assistant-ul nostru. Ne zisese că trebuie să eliberăm camera la 6. Ne făcusem programul încât să culcăm copiii, să stăm relaxați, Andrei să se ducă la sală, eu să strâng bagajele în liniște', a povestit Emily Burghelea pe Instagram.

Emily Burghelea: „Efectiv tremură carnea pe mine'

Imediat cum au auzit că trebuie să elibereze camera într-un timp atât de scurt, s-au panicat și stresat foarte mult, însă într-un final au reușit să se mobilizeze. Totuși, le-a fost destul de greu, mai ales că-i aveau și pe cei doi copii cu ei și trebuia ca bagajul de mână să conțină toate cele necesare celor mici pe durata zborului. Într-un final, au reușit să plece din camera de hotel în timpul util, însă furioși, obosiți și stresați, așa că influencerița nu a putut să nu povestească totul pe rețelele de socializare.

„De unde?! Ne-au zis: 'Nu, domnule, acum trebuie să eliberați. Acum! Acum! Acum! Nu se poate!'. Zic 'Domnule, dumneavoastră ne-ați spus că trebuie să eliberăm la 6'. 'Nu, că a fost o greșeală, că ați făcut schimb de camere și aici n-aveți niciun travel assistant. Eliberați acum!'. Deci n-am făcut bagaje atât de repede niciodată în viața mea, efectiv. Nu știu dacă înțelegeți, dar efectiv tremură carnea pe mine. Nu ai cum să faci bagaje la foc automat, plus că trebuie să ne pregătim pentru avion. Trebuia să fac absolut toate bagajele copiilor. Stres level 99999. Gândește-te la schimburi, la bagaj de cală, la bagaj de mână, lapte, biberoane, scutece', a mai povestit ea.

Emily Burghelea, momente neplăcute și în aeroport

Ei bine, ziua celor doi nu s-a terminat aici și de asemenea nici momentele neplăcute din Dubai. Ajunsă în aeroport, Emily Burghelea a avut parte de o nouă „aventură'. Mai concret, s-a urcat pe un bagaj și s-a plimbat cu el pe scările rulante, iar, la un moment dat, bagajul s-a oprit și influencerița a căzut și s-a lovit la genunchi. Acest moment era imortalizat de soțul ei, care nu a putut să nu-l facă public pe contul său.

Clipul meu preferat din 2024. Nu mă pot abține să nu-l postez și eu… Is once in a lifetime experience', a comentat Emily Burghelea la clipul postat de Andrei.

De asta nu este bine niciodată să faceți așa', se aude spunând ea pe filmare, uitându-se la cei doi copii ai ei.

A vrut să dea o lecție copiilor', a spus amuzat soțul influenceriței.

În final, au ajuns acasă, fericiți că după toate aceste experiențe mai puțin plăcute, totul s-a terminat cu bine. Reamintim însă că nu este singura vacanță cu peripeții pentru ei, având zilnic o viață foarte activă pe seama întâmplărilor de care au parte.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton