Emily Burghelea a ieșit din operație și se află la ATI: „Fiecare secundă se simte ca o eternitate, iar inimea mea bate puternic la această ușă care ne desparte, sperând să te văd întreagă, să îți văd zâmbetul, să știu că ești bine"

 Tudorache Simona
.

Emily Burghelea a fost operată. Soțul ei, Andrei, nu a părăsit nicio secundă holurile spitalului. S-a rugat pentru cea cu care își împarte viața și a recunoscut că nu își poate imagina cum ar fi să trăiască în lipsa ei. Înainte de operație, Emily Burghelea a apărut în câteva imagini pe rețelele de socializare cu părul ras în anumite zone și cu o figură total schimbată de cea cu care ne-a obișnuit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Vedeta a avut nevoie de o intervenție chirurgicală după accidentul petrecut în vacanța din Mauritius. Emily Burghelea se afla cu nașa ei într-un taxi și se îndreptau către aeroport când mașina cu care mergeau a intrat într-un tir. De atunci a început coșmarul. După impact, vedeta s-a trezit cu chipul brăzdat de vânătăi și de răni.

emily-burghelea-1293-1emily-burghelea-1293-1

Soțul lui Emily Burghelea, răvășit de situația prin care trece vedeta

Emily Burghelea a trecut prin multe într-un timp scurt. Acum a fost operată, iar soțul așteaptă vești pe holurile spitalului. Îl doare tot ce se întâmplă, dar speră că totul va fi bine.

Stau pe holurile reci și întunecate ale spitalului, așteptând cu sufletul la gură și cu picioarele tremurând. Fiecare secundă se simte ca o eternitate, iar inimea mea bate puternic la această ușă care ne desparte, sperând să te văd întreagă, să îți văd zâmbetul, să te țin în brațe și să știu că ești bine. Nimic nu are sens fără tine. Totul pare fără lumină și fără sfârșit în absența ta. Te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele și fiecare clipă departe de tine este o tortură inimaginabilă”, a scris Andrei, soțul vedetei, pe o rețea de socializare.

Emily Burghelea luptă să își revină

Emily Burghelea este marcată de situație prin care trece, dar speră că în curând toate astea vor ține de un vis urât, unul pe care vrea să îl dea uitării, pentru că vor urma alte clipe minunate și alte povești alături de familia ei frumoasă.

„Toată partea stângă este făcută bucățele… Am multiple fracturi faciale, dar pentru că trăiesc, ușor, ușor le vom rândui pe toate. În orice țară ați fi, cu orice legislație… Purtați indiferent de situație centura de siguranță chiar și în spate.  Wish me luck! Oare voi mai arăta vreodată la fel?
Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu si nu ma recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freză”,
a spus ea, în mediul online, înainte de intervenție.

Andrei a mărturisit că soția lui a ieșit cu bine din operație și că a fost dusă la ATI. „Doamne ajută! Totul parte bine, urmează 4-5 ore la ATI. Mă omoară emoțiile astea”, a precizat el.

Citește și: CRBL, alături de Kinga de la Casa Iubirii, la trei luni de la divorț: „Am uitat cum funcționează treaba asta, cu burlăcia. Încerc să mă adaptez situației și e interesant”

Citește și: Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație: „Nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum…”

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Cu ce afecțiune a fost diagnosticată: „M-a ajutat să tratez fără să iau antibiotic”

Citește și: Cum și-a cunoscut Miki de la K-pital soțul și cum mențin pasiunea în cuplu: „Cel mai important este să fii dispus să faci compromisuri. Pe cât este de puternic și tăios în business…'. S-au căsătorit după 18 ani de relație / EXCLUSIV

Emily Burghelea, sprijinită de soț în cel mai greu moment

Andrei, soțul ei, o sprijină în această luptă. Emily Burghelea a avut noroc să scape cu viață dintr-un accident cumplit și cel cu care își împarte viața nu știe cum să o mai susțină.

„Ești cea mai frumoasă femeie din lume, indiferent de orice schimbare pe care viața sau intervenția chirurgicală ar fi adus-o. Pentru mine și pentru copiii noștri, frumusețea ta nu stă în aparențe, ci în sufletul tău minunat, în iubirea necondiționată pe care o dăruiești zi de zi', a fost mesajul lui Andrei pentru Emily Burghelea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton