Emisiunea Anei Morodan de la Antena Stars a fost scoasă din grila de programe, după ce vedeta a fost prinsă băută la volan

 Radulescu Ruxandra
.

Emisiunea Anei Morodan de la Antena Stars a fost scoasă din grila de programe. Al doilea sezon din show-ul Anei Morodan de la Antena Stars, „Reală by Ana Morodan”, a debutat pe 22 februarie, anul acesta. După ce vedeta s-a confruntat cu probleme legale, trustul a eliminat show-ul din grila de programe. Ana Morodan a fost oprită în trafic de două ori, în decurs de câteva ore și s-a ales cu trei dosare penale, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a somniferelor și a accidentat două mașini.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Anei Morodan de la Antena Stars a fost scoasă din grila de programe. Ana Morodan a surprins pe toată lumea când, la sfârșitul lunii martie, anul acesta, a fost oprită de polițiști în trafic de două ori în decurs de câteva ore. Ana Morodan a refuzat în primă fază Drug Testul, apoi s-a urcat din nou la volan și a accidentat două mașini. Vloggerița s-a ales cu trei dosare penale. Se pare că Ana Morodan suferă din plin consecințele comportamentului ei necugetat, întrucât postul Antena Stars a dat-o afară, scoțând din grila de programe emisiunea „Reală by Ana Morodan.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_08_ana-m-1200×692-1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_08_ana-m-1200×692-1

Emisiunea Anei Morodan de la Antena Stars a fost scoasă din grila de programe

Reality show-ul Anei Morodan se afla la al doilea sezon și era difuzat de luni până joi, de la ora 21.00. Vedeta și echipa de producție filmaseră întregul sezon, însă din cauza problemelor legale cu care s-a confruntat în ultima vreme Morodan, postul Antena Stars a decis să scoată din grila de programe emisiunea.
Ultimul episod al reality show-ului „Reală by Ana Morodan' a fost difuzat la Antena Stars pe 28 martie. Pe social-media au apărut comentarii din partea publicului, în care întrebau ce se va întâmpla cu emisiunea vedetei, notează Libertatea.ro.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Din ce își câștigă banii „Contesa Digitală’

Citește și: Adrian Teleșpan, despre Ana Morodan, după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise: „Are probleme și…’

Ce se întâmplă? Iar s-a amânat emisiunea sau ați schimbat iar ora? Ori e din cauza problemelor juridice ale Anei ?! Off..tare dezamagită sunt !?', a scris pe Instagram una dintre urmăritoarele emisiunii.

Ana Morodan se află sub control judiciar

Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar, ca urmare a faptelor sale, prin care s-a ales cu trei dosare penale. Ana Morodan a fost reținută, marți, 28 martie, după ce a fost oprită de două ori în trafic la interval de câteva ore. Prima oară, în jurul orei 16.00, ea nu a oprit la semnalul polițiștilor și a lovit două mașini. I s-a reținut permisul, în urma acestui incident. A doua oară, în jurul orei 22.00, ea a fost oprită din nou, fiind testată pentru consum de droguri și alcool.

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive', a anunțat Poliția, într-un comunicat.

Miercuri seară, Ana Morodan a fost eliberată sub control judiciar, pe numele ei fiind deschis un dosar pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton