Emisiunile Vedeta populară și Câştigă România, prezentate de Iuliana Tudor și Virgil Ianțu, au fost scoase din grila de la TVR 1: „În prezent se...”

 Dumba Gabriela
.

Emisiunile Vedeta populară și Câştigă România, prezentate de Iuliana Tudor și Virgil Ianțu, au fost scoase din grila de la TVR 1. Emisiunea Iulianei Tudor de la TVR 1, „Vedeta populară” și cea a lui Virgil Ianțu, „Câştigă România”, nu se mai regăsesc în grila de toamnă a postului public de televiziune, potrivit Paginademedia.ro. Situația este cu atât mai surprinzătoare cu cât emisiunea prezentată de mulți ani de Iuliana Tudor se bucura de audiențe foarte mari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Emisiunile Vedeta populară și Câştigă România, prezentate de Iuliana Tudor și Virgil Ianțu, au fost scoase din grila de la TVR 1. „Vedeta Populară', format prezentat de Iuliana Tudor, iese din grila de toamnă a postului public, o decizie luată din raţiuni financiare. Incertă este şi situaţia unei alte emisiuni consacrate a staţiei, Câştigă România, cu Virgil Ianţu.

366351746_867226034758635_6132751034062453794_n366351746_867226034758635_6132751034062453794_n

Emisiunile Vedeta populară și Câştigă România, prezentate de Iuliana Tudor și Virgil Ianțu, au fost scoase din grila de la TVR 1

Iuliana Tudor va putea fi văzută însă pe TVR 1. Asta pentru că, în locul emisiunii, postul public va difuza evenimente de muzică populară prezentate de gazda emisiunii „Vedeta Populară”. Printre acestea, Festivalul Cântecele Munţilor, de la Sibiu, un festival concurs din Câmpulung şi o aniversare a Ansamblului Drăgan Muntean (10 ani, marcaţi printr-un concert special).

O altă emisiune principală de pe TVR 1, „Câştigă România”, cu Virgil Ianţu, nu are, încă, o poziţie în grila de programe. „Câştigă România”, realizată după un format original, a fost lansată la TVR 2 şi, după rezultatele bune de audienţă, fusese mutată anul trecut în toamnă la principalul post public de televiziune. 

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii TVR 1 au declarat că încă „se discută”. 

„În prezent se poartă negocieri cu Zuchero (casa de producţie, n. red) în vederea păstrării în grila de toamnă a TV”, este poziţia oficială a Televiziunii Publice.

Citește și: Teona Stavarachi, detalii despre scenele de dragoste cu Daniel Nuță din serialul Groapa, de la Pro TV: „Eu nu am mai făcut asta înainte și…'

Citește și: Ce relație are Nicu Mihoc, actorul din serialul Groapa, cu cei 4 copii ai săi și cu ce se ocupă aceștia: „Mi-aș fi dorit mai mulți, sincer’

Ce spunea Iuliana Tudor acum câteva luni despre emisiunea ei de la TVR 1

Debutul sezonului 9 al emisiunii „Vedeta populară” a avut loc în acest an, chiar în ziua de Paște.

„Vedeta populară a devenit un fenomen şi iată că am ajuns la sezonul 9, în care am descoperit, în continuare, copii de 16 ani, acum împliniţi, care aşteaptă de ani buni să fie pregătiţi să urce pe scena emisiunii.

Mi se pare fantastic, pentru că vorbim, totuşi, de o lume care nu e neapărat ancorată în cotidianul lui 2023 şi să vezi entuziasmul acestor copii, dorinţa lor de a fi acolo şi de a promova cultura tradiţională din România, aşa cum au văzut că se întâmplă în cadrul talent-show-ului nostru, este îmbucurător şi extrem de motivant pentru noi, ca echipă!', a declarat Iuliana Tudor în aprilie acest an.

Jurații emisiunii erau Grigore Leșe, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan şi Bogdan Mihai Simion. Iar din culise, cuplul „Floarea şi Gheorghe' (Maria Buză şi Marius Rizea) au asigurat momentele de umor.

Rămân în grila TVR Profesioniştii, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Ţopescu

Dacă Vedeta Populară iese, iar Câştigă România este (încă) incertă, ce emisiuni rămân în grilă.

În prima variantă de grilă, aprobată de conducerea TVR, apar sezoane noi ale emisiunilor de interviuri Profesioniştii şi Garantat 100% cu Cătălin Ştefănescu. Dar se va regăsi şi emisiunea „Vis sau Realitate' realizată de Sebastian Ţopescu, fiul regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu. 

Grila-cadru de toamnă a TVR 1 a trecut de votul Comitetului Director, iar acum „în contextul unor resurse limitate, TVR 1 îşi propune să utilizeze cu predilecţie cele mai valoroase resurse de care dispune: o echipă de publicistică experimentată şi arhiva valoroasă a Televiziunii Române'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton