Emma de la ZU, despre cele mai grele momente din relația de 14 ani cu Tavi Colen: "Dormeam într-o cameră în care ploua, nu aveam încălzire..."

 Dumba Gabriela
.

Emma de la ZU, așa cum o știe toată lumea pe Emma Ștefan a vorbit despre cele mai grele momente din relația ei de 14 ani cu Tavi Colen. Diferența de 20 de ani dintre ei și faptul că dormeau într-o cameră în care ploua nu a contat pentru niciunul dintre ei. Au trecut peste toate și sunt recunoscătoare oamenilor care i-au ajutat la nevoie. Iată ce spune Emma de la ZU despre relația cu Tavi Colen!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emma de la ZU avea 21 de ani atunci când s-a îndrăgostit de Tavi Colen, el deja artist mare, curtat de admiratoare. Au început amândoi de la zero și nimic nu i-a despărțit. Au depășit împreună toate greutățile și sunt fericiți de 14 ani unul lângă celălalt.

1464683_1212265832135408_4221341006748115941_n1464683_1212265832135408_4221341006748115941_n

Emma de la ZU nu a plecat de lângă Tavi Colen în momentele grele

Chiar dacă nimeni nu credea în relația lor la început, deoarece este o diferență de vârstă între ei de 20 de ani, Emma de la ZU și Tavi Colen au demonstrat că se poate.

„Am luat-o amândoi de la zero (la începutul relației – n.r)! Stăteam într-o camera din casa noastră în care ploua, nu aveam încălzire, ne încălzeam la un calorifer electric. El plecase din trupa Talisman, nu mai avea nimic, eu nu aveam nimic și ne gândeam ce facem de aici în colo. Faptul că am stat acolo împreună a fost un plus.

Nu lași un om când este jos, nu faci asta niciodată, nu poți să faci asta, stai acolo. Nu mai ieșeam în oraș pe la restaurante sau vacanțe pentru că aveam alte priorități.

Țin minte că atunci, în acea perioadă, un prieten de suflet pe care îl avem noi și acum, care ne-a și ajutat ne-a spus că nu poate să creadă că noi doi treceam prin așa ceva și nu am spus nimic. Este atât de frumos să spui că nu îți este bine', a declarat Emma Ștefan în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin'.

Citește și: Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a căzut de pe un yacht: „Trăgeau să mă ridice din apă..'

Citește și:Alin Oprea, după ce Tavi Colen l-a acuzat de furt: „Întorc și celălalt obraz!'

Citește și: Maria Dinulescu, performanță uriașă în imobiliare, în Dubai: „În compania în care lucrez, am devenit…’. De ce a revenit actrița în România vara aceasta / EXCLUSIV

Emma de la ZU, alături de Tavi Colen după destrămarea Talisman

În urmă cu mai bine de 15 ani, Tavi Colen a părăsit trupa Talisman și a fost scandal mulți ani cu Alin Oprea, colegul său de trupă. Acum câteva luni, cântărețul a mărturisit că a trecut prin momente dificile atunci.

„Cu Talisman am avut primul milion de albume vândute de-odată, prima trupă cu stadioane umplută cu bilet. Nu e că nu mi-am mai dorit. Am dus-o foarte greu. Trebuie să faci anumite investiții ca să fii în prima linie ca artist, să își faci un studio, să plătești piese, să ai o trupă. Când am plecat de la Talisman mi s-a luat munca mea de-o viață.„, a spus Tavi Colen.

Atunci când trupa Talisman s-a destrămat, Tavi a fost nevoit să o ia de la capăt și a recunoscut că a avut probleme financiare.

Eu am rămas în fundul gol, cum s-ar spune. Nu aveam nimic, nu aveam contracte, spectacole, piese, scule, formație, absolut nimic. Am luat-o de la minus 3, cu Emma care stătea lângă mine și plângeam că uneori nu aveam bani să băgăm motorină să ajungem la cântare. Aveam foarte puține cântări. Nu mai eram Talisman, eram Tavi Colen. Abia acum culeg roadele muncii mele. Am muncit la chestii înjositoare. Cântam printre ceaune, oale.A fost foarte greu, dar nu îmi e rușine. Foarte important, eu nu mă dau bătut atât de ușor.', a mai spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton