Emma Răducanu are COVID-19. Primele declarații ale campioanei US Open: „Mă izolez”

 Dumba Gabriela
.

Emma Răducanu are COVID-19. Din păcate, campioana de 19 ani de la US Open va rata turneul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship din această săptămână, de la Abu Dhabi, la care participă printre alții și Rafael Nadal sau Andy Murray.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emma Răducanu are simptome ușoare și și-a început cele 10 zile de autoizolare. Jucătoarea de tenis este vaccinată cu ambele doze. Răducanu, care este un mare fan al Formulei 1, era de asemenea așteptată să participe duminică la Marele Premiu decisiv din Abu Dhabi, dar a lipsit de la eveniment.

FWROFWRO

„Aşteptam cu nerăbdare să joc în faţa fanilor aici, la Abu Dhabi, dar, din păcate, după ce am fost depistată pozitiv la COVID-19, va trebui să amân”, a declarat Răducanu.

Jucătoarea de tenis va rămâne în autoizolare pentru zece zile, starea ei de sănătate fiind una stabilă.

„Mă izolez conform regulilor şi sper că voi putea reveni în curând”, adăugat sportiva britanică cu orgini române, informează Mediafax.

Campioana de la US Open urma să joace o partidă de prezentare împotriva campioanei olimpice, Belinda Bencic, la sfârșitul acestei săptămâni, într-o confruntare foarte așteptată. Organizatorii au declarat că se caută o nouă adversară pentru Bencic, un anunț urmând a fi făcut în timp util.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, primul pictorial alături de iubita lui:„Este femeia lângă care simt că sunt iubit’

Citește și: Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua:„El a intrat în pușcărie’

Citește și: Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole:„E foarte drăguță, eu mor după ea’

Emma Răducanu a scris istorie la US Open

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu, al cărei tată este român, a fost inclusă pe lista scurtă a candidaţilor pentru titlul de Personalitatea Sportivă a Anului 2021 în Marea Britanie, acordat de BBC.

Emma Răducanu (19 ani) a scris istorie în luna septembrie la US Open, unde a devenit prima jucătoare din istorie care a cucerit trofeul venind din calificări, fără să cedeze niciun set pe parcursul competiţiei.

Ea este prima britanică învingătoare într-un turneu de Mare Şlem după Virginia Wade, campioană la Wimbledon în 1977, şi totodată prima jucătoare din Regatul Unit care şi-a adjudecat titlul la US Open, tot după Wirgina Wade, în 1968.

Sezonul 2022 debutează pe 2 ianuarie, în Australia

Australian Open începe pe 17 ianuarie, iar jucătorii care trebuie să fie vaccinați și testați negativ în cele 72 de ore înainte de sosirea în Australia, în loc să fie supuși regulilor stricte de carantină hotelieră ale țării.

În prezent, clasată pe locul 19 în lume, Răducanu spera să-și îmbunătățească poziția înaintea Australian Open, dar acum va rămâne cu o fereastră de antrenament potențială mult mai scurtă înainte de a trebui să călătorească în Australia.

WTA a anunțat că trei câștigătoare de Mare Șlem (Naomi Osaka, Simona Halep și Emma Răducanu) vor juca la Melbourne Summer Set, eveniment alcătuit din două turnee WTA 250, programate în perioada 3-9 ianuarie.

Douăzeci dintre primele cincizeci de jucătoare ale lumii vor juca la Melbourne. Dintre românce, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Jaqueline Cristian au fost anunțate pe tabloul principal.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton