Enrique Iglesias a sărutat o româncă la concertul din Craiova și a publicat imaginile pe Instagram: "Ia-mă cu tine"

 Radulescu Ruxandra
.

Enrique Iglesias a sărutat o româncă la concertul din Craiova și a publicat imaginile pe Instagram. Enrigue Iglesias a susținut un show de zile mari, pe 2 iulie 2023, pe scena Festivalului Intensity, din Craiova. Artistul latin a venit în mulțime, pentru a le saluta pe fanele din România, iar una dintre ele l-a sărutat pe celebrul partener al Annei Kournikova. Surprinzător a fost faptul că Enrique Iglesias a postat pe Instagram clipul în care se sărută cu românca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Enrique Iglesias a sărutat o româncă la concertul din Craiova. Artistul de origine latină, Enrigue Iglesias a făcut senzație pe scena festivalului Intensity din Craiova, unde a susținut un concert la data de 2 iulie. Cântărețul are o relație de câțiva ani cu tenismena Anna Kournikova, iar împreună sunt părinții a doi copii. Acest aspect nu l-a împiedicat pe Enrigue să fie extrem de afectuos cu o româncă din public, în timpul concertului de la Craiova. Starul latino și fana din România au fost surprinși în timp ce se sărutau de o persoană din public care a filmat întregul moment. Enrique Iglesias a postat filmulețul, a doua zi, pe Instagram.

enrique-iglesias-fana-romania-1enrique-iglesias-fana-romania-1

Enrique Iglesias a sărutat o româncă la concertul din Craiova și a publicat imaginile pe Instagram

Enrique Iglesias a dat frâu liber pasiunii, în timpul concertului susținut pe scena de la Craiova, în cadrul Festivalului Intensity. Cel supranumit un adevărat „latino-lover” a coborât de pe scenă, pentru a saluta publicul din primul rând, format în mare parte din domnișoare. Una dintre fane l-a tras spre ea pe Enrique și l-a sărutat, iar artistul a reacționat pasional la gestul ei. Momentul a fost filmat de cineva din public, iar imaginile au ajuns virale pe internet. Enrique nu a părut deranjat, ci dimpotrivă, a publicat filmulețul la InstaStory.

În imagini se poate vedea cum fana din România îi spune lui Enrique: „Take me with you” (n.r. trad.- Ia-mă cu tine)

Fanii au reacționat imediat la acest clip și și-au dat cu părerea despre această întâmplare inedită.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fetița pe care voia să o adopte Cristina Țopescu: „A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei'. Azi, jurnalista ar fi împlinit 63 de ani

Citește și: Socrii Danei Roba, reacție șocantă când vedeta a venit să-și ia fetele acasă, după ce a fost externată: „Du-te, mă, că tu nu ești în stare să ai grijă de doi copii’

Citește și: Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară, Ani, după doar o lună de relație. Care e motivul: „Nu o voi mai căuta’

„Ce fată norocoasă!'; „Nu mi-aș mai face duș o săptămână după!', „Wow… Ce fericită trebuie să fie blonda. Să fii strânsă în brațe și … sărutată', au comentat câțiva utilizatori. „Nu e un pic violentă, forțându-l să o îmbrățișeze?? Da, ești o fană, dar, te rog, calmează-te', a remarcat o altă fană.

Cum s-au cunoscut Enrique Iglesias și Anna Kournikova

Enrique Iglesias și fosta jucătoare de tenis, Anna Kournikova, 42 de ani, formează un cuplu din 2001, când s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale clipului „Escape”. Aceștia au trei copii, un fiu și două fiice, gemenii Nicholas și Lucy (5 ani), și mezina, Mary (Masha) (2 ani).

Enrique Iglesias a povestit, foarte amuzat, cum au reacționat copiii lui când au văzut clipul în care se află și mama lor, Anna Kournikova. „Când îl văd cred că îi induce în eroare puțin. «Ce face mami acolo, știi, cu tati? Când a fost asta?» Este, de fapt, incredibil să le vezi expresiile. Este destul de grozav', a declarat atunci.

Deși Enrique Iglesias și Anna Kournikova nu s-au căsătorit, artistul a menționat că, în ciuda micilor neînțelegeri, formează un cuplu armonios.

„Ca oricărui alt cuplu, ni se întâmplă și nouă să trecem prin momente mai grele. Nu este totul perfect. Dar ne este bine așa cum este. Este incredibil să pot vedea ce mamă bună este. Este incredibil să vezi o mamă făcând ceea ce face ea când instinctul matern preia controlul'.a declarat Enrique Iglesias, potrivit Unica.ro.

FOTO: Hepta, Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton