Enrique Iglesias spune adevărul despre relația cu tatăl său, Julio Iglesias: „Timp de 10 nu am avut absolut nicio legătură cu el!”

 Dumba Gabriela
.

S-a spus deseori că Enrique Iglesias a ajuns un nume important în muzică datorită influenței tatălui său, celebrul Julio Iglesias. Enrique a demontat recent aceste afirmații care s-au făcut, de-a lungul timpului, în spațiul public și a povestit, în presa spaniolă că la 18 ani a plecat de acasă și timp de 10 ani nu a vorbit absolut deloc cu tatăl său.

Julio Iglesias ‘Mexico’ album launch, Mexico City, Mexico – 23 Sep 2015Julio Iglesias ‘Mexico’ album launch, Mexico City, Mexico – 23 Sep 2015

Enrique Iglesias s-a confruntat, încă de la apariția sa în muzică, cu diverse acuzații legate de ajutorul pe care tatăl său, celebru în toată lumea la vremea aceea, i l-a dat pentru a ajunge vedetă.

Potrivit hola.com, Enrique a declarat că nu a vorbit cu tatăl său, Julio Iglesias, timp de 10 ani: „La 18 ani, m-am separat complet de familia mea. Am plecat şi timp de zece ani nu am avut absolut nicio legătură cu tatăl meu”.

Enrique Iglesias recunoaște că începutul a fost extrem de greu, însă cu muncă şi voinţă a reuşit: „Am suferit mult, muzica pe care o făceam mi-a dat forţă”, a completat el.

„Dar cei care care spun că am reuşit graţie tatălui meu greşesc. Este imposibil să ai succes în acest domeniu dacă nu ai piese care să creeze conexiuni cu publicul”, a explicat Iglesias.

În momentul de față, Enrique şi tatăl său au o relaţie foarte bună, comunicând mai des şi susţinându-se reciproc. „Ne respectăm reciproc, mai mult decât în urmă cu 25 de ani. Este tatăl meu şi îl iubesc din tot sufletul. Îl respect şi îl admir şi în parte înţeleg lucrurile pe care le-a făcut în cariera şi în viaţa sa pesonală.”, a continuat fiul lui Julio Iglesias.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton