Enzo de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit civil cu Cristina Ene. Ea a purtat rochie albă, iar el o ținută casual / Fac și nunta anul acesta

 Tudorache Simona
.

Aiello Vincenzo, neobositul Enzo de la Chefi la cuțite, s-a căsătorit cu Cristina Ene, femeia cu care are o relație de doi ani și lângă care a descoperit fericirea. Cei doi au fost îmbrăcați în alb la cel mai important eveniment din viața lor și au atras toate privirile. Frumoasa brunetă a purtat o rochie albă, strânsă pe corp și cu volan în partea de jos, iar Enzo a optat pentru o ținută casual formată din pantaloni și cămașă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La eveniment au participat și Giani Kiriță și Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei. Enzo de la Chefi la cuțite și Cristina Ene se vor căsători în acest an, în luna mai, și religios, iar evenimentul va fi unul grandios, pentru că va aduna nume importante din showbiz. Enzo, acum patronul unui restaurant de lux, și-a cerut iubita în căsătorie anul trecut.

enzo-mariajenzo-mariaj

Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit cu Cristina Ene, cu care s-a logodit anul trecut

Enzo de la Chefi la cuțite se simte împlinit lângă Cristina, de aceea nu a ezitat niciun moment atunci când a făcut marea cerere. El spune că s-a pregătiti temeinic pentru acest episod și că a colaborat cu actuala lui cumnată pentru ca totul să descurgă conform planului.

„A fost o chestie foarte naturală, totul a venit așa! A fost ceva ce am făcut cu tot sufletul, chiar m-am bucurat să fac acest pas, totul a fost foarte natural și frumos. Am organizat totul cu sora ei de vreo două săptămâni, iar datorită ajutorului ei am reușit să-l facem așa cum ne-am dorit', a declarat Enzo de la Chefi la cuțite', pentru Spynews.ro, la vremea respectivă.

Citește și: Regele Charles ar fi mult mai bolnav decât se știe. Planurile de înmormântare sunt revizuite permanent: „Nu e bine deloc”

Citește și: Cum și-a cunoscut Dorel Vișan soția, pe care a pierdut-o în urmă cu 31 de ani: „Era vestită că era frumoasă. Ea nu mă putea suferi. Printr-o întâmplare…”. Maria Vișan a fost colegă cu Dan Spătaru și Mircea Veroiu/ EXCLUSIV

Citește și: Andra Marinescu de la Visuri la Cheie nu reușește să se liniștească după ce a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei iubit: „Sunt un pic în gardă, pentru că mă aștept să se mai întâmple lucruri”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, urmărit penal după bătaia cu Anamaria Prodan, fiind acuzat de violență în familie. Impresara îi cere „daune materiale și morale” de 1 milion de euro

Citește și: Simona Țăranu, diagnosticată cu o boală autoimună, Basedow: „Am ajuns târziu la medic, pentru că am pus toate aceste simptome pe seama oboselii”

Enzo este italian, dar s-a stabilit în România

Enzo, pe numele real Aiello Vincenzo, este la bază italian, dar și-a urmat familia în România și treptat a reușit să se adapteze aici și să pună pe roate și o afacere.

„M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor, pentru că că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere’, a povestit Aiello Vincenzo, la Chefi la cuțite.

Vincenzo Aiello este nepotul lui Joshua Castellano și a participat de două ori la Chefi la cuțite. El a avut în trecut o relație și cu Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștăfănescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton