Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: "Au fost multe sentimente ciudate, dar..."/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

 Tudorache Simona
.

Aiello Vincenzo, ambițiosul Enzo de la Chefi la cuțite și nepotul lui Joshua Castellano, s-a căsătorit religios cu Cristina Ene, la o lună după ce au avut cununia civilă. După ceremonia religioasă, cei doi s-au îndreptat către un club din Capitală. Acolo a avut loc petrecerea, care a adunat și ceva nume cunoscute din showbiz.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Printre invitați s-au aflat Joshua Castellano, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Cuza, Deea Maxer, Jo Ioana, Anca Dinicu, Larisa Iordache, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță. Distracția a ținut până dimineață, iar evenimentul a fost unul cu ștaif. Enzo de la Chefi a bifat în trecut o relație și cu Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu, dar povestea lor s-a stins după doar câteva luni.

enzo-3.-jpgenzo-3.-jpg

Cum au arătat Enzo de la Chefi și aleasa lui la nuntă

Enzo a vrut să rămână cu cele mai frumoase amintiri de la cea mai importantă zi din viața lui și nu a dat greș, pentru că totul a fost la superlativ. Mirele a purtat un costum negru și și-a făcut apariția într-un bolid de lux, iar mireasa, Cristina Ene, a atras toate privirile cu rochia ei strânsă pe talie, cu un decolteu generos și cu trenă. Ea a avut un buchet din bujori albi.

„Sunt emoții, e ceva frumos, foarte frumos. Am avut deja cununia civilă, au fost și acolo emoții, însă eu am ceva spiritual.
Sunt legat cu Dumnezeu foarte mult și nu cred că se compară cu nimic să spun „Da!' în fața Lui. A fost o perioadă stresantă și emoționantă. Au fost multe sentimente ciudate, dar într-un final am ajuns în acest moment, de a spune Da!.  Nu știam cum arată rochia Cristinei. Am văzut-o pentru prima oară atunci când a intrat în biserică. Era perfectă! I-am spus că e frumoasă',
a declarat Enzo, la ieșirea din biserică, pentru Antena Stars.

Tortul de nuntă a fost unul spectaculos și a avut 7 etaje, iar atmosfera la petrecerea, care a durat până în zori, a fost întreținută de Bella Santiago și Antonio Fabrizio. 

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au început relația după 9 ani în care au fost doar prieteni: „Nu ne-am săturat deloc'.  Imagini cu ei de când s-au cunoscut

Citește și: Ramona Olaru a povestit ce nebunie a făcut din dragoste pentru un bărbat: „Am oprit toate mașinile și l-am sunat să se uite pe geam să vadă că…”

Citește și: Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Roxana și-a dezvăluit burtica de gravidă chiar în ziua eliberării din închisoare a fostului primar al Constanței: „Sunt foarte fericită!”/ Primele imagini

Citește și: Fuego face mari eforturi pentru bunica lui, internată de trei luni într-o clinică de recuperare. Femeia a suferit o operație, la 90 de ani: „În ianuarie a căzut și și-a rupt…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a ales Amalia Enache o școală privată pentru fiica sa și cum se raportează Alma la tehnologie: „Părinții ei nu se joacă pe calculator și nici nu stau pe Tik Tok, așa că…' / EXCLUSIV

Cum și-a cerut Enzo iubita în căsătorie

Enzo de la Chefi, acum patronul unui restaurant de lux, și-a cerut iubita în căsătorie anul trecut. Enzo se simte împlinit lângă Cristina, de aceea nu a ezitat niciun moment atunci când a făcut marea cerere. El spune că s-a pregătiti temeinic pentru acest episod și că a colaborat cu actuala lui cumnată pentru ca totul să decurgă conform planului.
„A fost o chestie foarte naturală, totul a venit așa! A fost ceva ce am făcut cu tot sufletul, chiar m-am bucurat să fac acest pas, totul a fost foarte natural și frumos. Am organizat totul cu sora ei de vreo două săptămâni, iar datorită ajutorului ei am reușit să-l facem așa cum ne-am dorit’, a declarat Enzo de la Chefi la cuțite’, pentru Spynews.ro, la vremea respectivă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton