Ce spune Erika Isac despre Mirel din Turnu Măgurele, personajul negativ din piesele ”Macarena” și ”Femei în Parlament”: ”Este sub toate formele, de toate vârstele...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce spune Erika Isac despre Mirel din Turnu Măgurele , personajul inventat de ea din piesele 'Macarena' și 'Femei în Parlament'. Hit-urile artistei au stârnit valuri de reacții, atât pozitive cât și negative, în special în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Erika Isac despre Mirel din Turnu Măgurele, personajul inventat de ea din piesele 'Macarena' și 'Femei în Parlament'. Cântăreața care a stârnit valuri de comentarii cu hit-urile ei ne spune cine este Mirel, și i-a făcut portretul acestuia.

063ed51de3f3b710d4c3d5fa9f016648.1000x1000x1063ed51de3f3b710d4c3d5fa9f016648.1000x1000x1

Citește și: Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, susține că și ea a avut parte de abuz și hărțuire: „Și eu am trecut prin așa ceva. Am cunoștințe, dar și în familie…' / EXCLUSIV

Citește și: „Iubirea și sufletul meu, Iura, a fost cu noi. La un moment dat, chiar am plâns'. Cum și-a petrecut Anca Pandrea ziua de naștere și ce cadouri inedite a primit. Actrița a împlinit 78 de ani/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Margareta Pâslaru la 80 de ani: „Risc, nu stagnez. Sunt îngrijorată de ceea ce se întâmplă cu…'. De ce refuză să apară la TV și în podcasturi / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Lili Sandu faptul că tatăl ei a fost un bărbat autoritar: „Unii părinți au tendința de a fi duri cu propriii copii, mi-a părut rău că nu am avut ocazia să…'. A fost prima dată la psiholog în America / EXCLUSIV

Ce spune Erika Isac despre deja celebrul Mirel din Turnu Măgurele

Erika Isac face furori cu piesele ei 'Macarena' și 'Femei în Parlament'. Cântăreața l-a descris pe Mirel și spune că suntem înconjurați de acești 'Mirei'. Erika Isac susține că Mirel există sub toate formele, de toate vârstele și se regăsește chiar și în anumite…femei.

'Mirel este sub toate formele, de toate vârstele. El este genul de persoană care are de comentat absolut orice și oricând, un fel de părerolog de profesie și expert în diverse domenii. Sau așa crede el. Toate ne lovim de acești Mirei, peste tot. Suntem înconjurați de Mirei. Dar eu cred că există și multe Mirela care își dau cu părerea…', a declarat Erika Isac, pentru viva.ro, după conferința de presă de săptămâna trecută.

Erika Isac reacționează după ce a fost acuzată de strategie de marketing: 'Mie mi se pare diabolic…'

Erika Isac a vorbit deschis și despre faptul că multă lume a acuzat-o că totul ar fi o strategie de marketing, pentru promovare. În replică, solista susține că nu este corect să îți faci astfel de strategii pe necazul altuia.

'Mie mi se pare diabolic să faci din necazul altuia o strategie de marketing. Din fericire eu nu am trecut printr-un viol, dar pot să le înțeleg pe femeile care au trecut prin asta. E important să nu închidem ochii la necazul altor persoane, doar pentru că nouă nu ni s-a întâmplat. În realitate ni se poate întâmpla oricând așa ceva, în ziua de azi.', a mai spus aceasta.

Erika Isac: 'Macarena nu mi s-a părut o piesă controversată…'

La conferința de presă de săptămâna trecută, Erika Isac a vorbit despre piesele ei și mesajele pe care le transmit acestea legat de abuzurile sexuale.

Vreau să vă mulțumesc că ați venit astăzi aici, să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce s-a întâmplat cu piesa Macarena, pentru toate articolele și reportajele care au apărut, asta înseamnă foarte mult, mai ales în țara noastră unde se vorbește prea rar despre asta. Astăzi ne-am adunat pentru că vreau să lansez o piesă nouă – „Femei în Parlament’. Deci urmează iarăși un subiect controversat, dar mie nu mi se pare, nici măcar „Macarena’ nu mi s-a părut o piesă controversată. Piesa se numește „Femei în Parlament’ și astăzi o să vedem clipul în premieră. Clipul este destul de complex, dar nu este încă gata, se lucrează intens la el’, a zis Erika Isac, conform Spectacola în urmă cu ceva timp.

Erika a lansat o piesă nouă la conferința de presă

Noua piesă a Erikăi Isac este tot despre femei și susținerea lor, de fapt, indiferent de munca pe care o au, însă cel mai mult se referă la femeile din Parlament, așa cum sugerează și titlul. Totuși, în melodie sunt referințe și la „Titanic', dar și la emisiunea „Te pui cu blondele'.

Femei în Parlament' nu am gândit-o pentru o generație anume, pur și simplu am gândit-o ca fiind empowering pentru femei, să susțin nevoia de femei în poziții de lider. Vedem nevoia asta peste tot', a mai zis artista. Artista încurajează pe toată lumea să meargă la vot.

'Este important pentru fiecare dintre noi să mergem la vot, să luptăm pentru noi. Eu încurajez pe toată lumea să meargă la vot. Până la urmă este pentru noi, să ne construim propriul viitor.', a declarat Erika Isac la finalul conferinței de presă, pentru viva.ro.

foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton