Erika Isac a stârnit revoltă în rândul părinților, după ce au aflat că va cânta la Balul Bobocilor, în Oradea: "Cuvintele obscene sunt doar a doua problemă, nu prima. Mesajul pieselor e teribil"

 Dumba Gabriela
.

Mai mulți părinți din Oradea sunt revoltați după ce au aflat că Erika Isac va cânta „Macarena” la Balul Bobocilor unde copiii lor sunt invitați. Oamenii au protestat pe pagina de socializare a școlii și spun că unitățile de învățământ nu pot promova astfel de artiști. Sunt, însă, și părinți care nu vor să interzică nimic copiilor lor și susțin că trebuie să aibă dreptul să asculte ce vor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Consiliul Școlar al colegiului a desfășurat un sondaj pe Instagram, întrebând elevii despre preferințele lor referitoare la artistul pe care ar dori să îl vadă și să îl asculte la bal. Majoritatea au exprimat preferința pentru Erika Isac, potrivit ebihoreanul.ro.

063ed51de3f3b710d4c3d5fa9f016648.1000x1000x1-1063ed51de3f3b710d4c3d5fa9f016648.1000x1000x1-1

Revoltă în Oradea pentru că Erika Isac a fost invitată să cânte la un Bal al Bobocilor

După ce a aflat că Erika Isac e invitată la bal, o mamă a unui elev din Oradea a vrut să afle ce părere au ceilalți orădeni dintr-un grup de Facebook.

„Recent fiica mea mi-a cerut bani pentru a merge la Balul Bobocilor unui colegiu din oraș. Crezând ca e un eveniment de bun-simț, organizat de o școală până la urmă, mi-am oferit acordul. După câteva zile, o colegă de la munca mi-a povestit că fiica ei i-a cerut de asemenea bani pentru același eveniment, însă aceasta nu a lăsat-o.

A constatat că artista' invitată nu se potrivea în tocmai cu un eveniment extra-școlar din pricina cuvintelor obscene prezente în piesele sale. Va întreb la rândul meu, vi se pare normală/adecvată prezența unui astfel de artist la un eveniment (extra-)școlar ce are în centru copii de clasa a 9-a, de 15 ani? Îmi cer scuze dacă deranjez cu postarea, a scris mama respectivă, sub protecția anonimatului.

Citește și: Ștefania Pop de la Chefi la cuțite a renunțat la facultate pentru a deveni cofetar: „Nu m-aș fi văzut niciodată lucrând ca inginer’

Citește și: Oxy, după ce Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la Cuțite: „Au fost multe înțepături. Eram nervoasă'

Citește și: Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir, cuțitul de aur, a fost eliminat de la Chefi la Cuțite: „Trebuia să dea mai mult'

Ce cred orădenii despre participarea Erikăi Isac la Balul Bobocilor

Reacțiile vizavi de concertul susținut de Erika Isac la Balul Bobocilor, în Oradea, sunt împărțite: în timp ce unii părinți susțin că Erika Isac nu este un artist demn de invitat la un Bal al Bobocilor, alții consideră că nu este în regulă să le fie interzis ceva elevilor pentru că ei tot vor asculta ce fel de muzică își doresc.

Urat clip, foarte urat ! Copiii de 15 ani, adolescenți fiind nu ar trebui să asculte asemenea muzică. Nu înțeleg de ce cadrele didactice au permis asemenea artist' la acel eveniment.„, i-a răspuns un alt părinte.

Absolvind școala respectivă, o instituție de învățământ foarte bună și atunci și acum trebuie să vă spun doar atât: Balul Bobocilor este organizat sub egida Consiliului Elevilor, cadrele didactice sunt doar invitate – este alegerea domniilor lor dacă participă sau nu. Copiii decid și legea le-o permite! Dar dincolo de această invitată, nefericită alegere, Colegiul despre care vorbim are elevi minunați„, a comentat o altă persoană.

Din pacate copiii din ziua de azi stiu mult mai multe cuvinte urate decat in aceasta piesa, si chiar le si folosesc. Din pacate!„, „Cuvintele obscene sunt doar a doua problemă, nu prima. Mesajul pieselor Erikăi e teribil. E normal ca școală să aducă astfel de artiști la balul bobocilor, unde participă minori? Din punctul meu de vedere clar nu!”,

„Un liceu nu ar trebuii sa permita niciodata ca numele institutiei sa fie reprezentata de astfel de evenimente punct e plin tv-ul de incultura si artisti' care redau un mesaj inadecvat pentru anumite varste!”, „Dar aveți impresia că nu asculta în alta parte? Poate chiar acasă la casti?” – au mai scris alți părinți din grupul respectiv de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton