Ernest a fost atacat pe stradă din cauza emisiunilor sale: „Nu au știut să facă diferența între latura mea profesională și viața personală. Nu au ținut cont că sunt cu familia și că...”

 Calin Maria Bianca
.

Ernest a fost atacat pe stradă din cauza emisiunilor sale. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ani și ani de zile Ernest a avut mai multe emisiuni prin care demasca infidelitatea oamenilor din căsnicii, dar nu numai. El ajuta persoanele aflate la nevoie să vadă în cine și-au pus, de fapt, încrederea, astfel ieșind la iveală adevărul despre oamenii din viața lor. Deși nimeni nu se aștepta, acesta a avut de suferit pe urma emisiunilor sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Ernest a povestit că nu i-a fost deloc ușor. Cu toate acestea, a explicat că de-a lungul anilor a învățat să nu se mai lase afectat de criticile celor din jur, ironiile la adresa lui sau a emisiunilor sale, dar și să evite conflictele cu oamenii de pe stradă. Iată cum i-a fost pusă viața în pericol în urmă cu mai mult timp.

cine-este-de-fapt-ernest-20-de-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-el-m-am-lasat-purtat-de-val60871000-e1644484633662cine-este-de-fapt-ernest-20-de-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-el-m-am-lasat-purtat-de-val60871000-e1644484633662

Citește și: Ernest a fost sechestrat și obligat de un bărbat să se culce cu soția acestuia: „Pe jos, lângă calorifer”

Citește și: Ernest a fost sechestrat în casa unei admiratoare: „M-a pescuit una de pe stradă și…”

Citește și: Pepe, alături de Oana Roman la înmormântarea Mioarei Roman. Artistul a fost însoțit de părinții lui

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Ce cupluri au reușit să treacă proba James Bond

Ernest a fost atacat pe stradă din cauza emisiunilor sale

Meseria lui era aceea de a scoate adevărul la iveală și a demasca persoanele false cu intenții rele, astfel că mulți l-au luat în nume de rău pentru că le strica planurile. Deși telespectatorii credeau că totul se oprește la difuzarea pe micile ecrane, iată că Ernest a dezvăluit fix contrariul. Mai precis, atât el, cât și familia lui, au fost atacați pe stradă, pe urma meseriei sale, din emisiunile „Ochii din umbră„ sau „În căutarea adevărului„.

Din fericire, odată cu trecerea anilor, au fost din ce în ce mai puţine probleme de acest gen. Dar da, cândva au existat şi astfel de situaţii neplăcute. Unii oameni nu au ştiut să facă diferenţa între latura mea profesională şi viaţa personală. Le-au amestecat puţin şi nu au ţinut cont că sunt cu familia și că depăşesc o limită a bunului simţ.„, a dezvăluit Ernest pentru cancan.ro.

Ernest: „Am fost nevoit să ridic vocea ca să temperez persoana cu apăsări'

Din nefericire nu este singurul moment în care s-a confruntat cu situații periculoase pe urma emisiunilor sale, fiindcă de-a lungul anilor a povestit și cum a fost sechestrat sau obligat de un bărbat să se culce cu soția acestuia. Totuși, a reușit să se detașeze de aceste probleme și să învețe cum să facă față unor astfel de momente, atunci când nu merge cu „vorba bună„.

Pentru mine e foarte important să primesc un feedback din partea oamenilor, fie că e pozitiv sau negativ, pentru că din ambele ai de învăţat. Important e să nu fie depăşită limita bunului simţ. În 99% dintre cazuri aş încerca să temperez lucrurile, să nu răspund cu aceeaşi monedă. În general, oamenii care ar face aşa ceva au, cu siguranţă, nişte «scăpări». Intrând în jocul lor, nu ai face decât să le alimentezi acţiunile.

Mai sunt şi câteva cazuri rare când realizezi că oricât de frumos te-ai purta, «omul» nu înţelege şi atunci ripostezi, dar nu la modul agresiv. Am avut şi momente de acest gen, neplăcute, şi am fost nevoit să ridic vocea ca să temperez persoana cu apăsări', a mai completat acesta. 

Cum reușește Ernest să nu se lase afectat de criticile și ironiile haterilor

Știm cu toții numeroasele ironii și colaje amuzante care au circulat în mediul online de-a lungul timpului, astfel că deși mulți s-au amuzat pe seama lui, Ernest a reușit să se detașeze și să nu pună la suflet răutățile celor din jurul său. Ba mai mult, susține că tot ceea ce se spune despre el, este ca un feedback, fie el bun sau rău, din care are de învățat o lecție.

„Nu, nu mă deranjează, Doamne ferește, de ce ar face-o? Și mie îmi place să râd, îmi place umorul, până la urmă pentru asta s-a luptat și la Revoluția din 1989, să fim liberi, să avem libertatea de exprimare…

Chiar dacă unele reacții sunt răutăți gratuite, nu trebuie să te intereseze, să te afecteze lucrurile acestea. Până la urmă, mai ales în mediul online, fiecare este îndreptățit să–și dea cu părerea. Problema putea fi la tine, dacă iei acele spuse la modul personal, dacă te simți jignit sau afectat de ele.', a mai continuat Ernest.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton