Ernest dezvăluie cum îți dai seama dacă partenerul de viață te înșală: "Dacă lucrurile acestea se întâmplă, poate fi un semn de întrebare..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ernest dezvăluie cum îți dai seama dacă partenerul de viață te înșală. Ernest de la „Trădați în dragoste” avertizează cuplurile în privința primelor semne de infidelitate. Ernest a asistat la o mulțime de situații neplăcute între perechi de îndrăgostiți, dezbinați de atracția față de alte persoane. Prezentatorul a observat care sunt gesturile ce pot constitui primele semnale de alarmă, că unul dintre ei ar înșela.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cât timp a prezentat emsiunea „Trădați în dragoste”, Ernest a învățat ce comportamente ar putea sugera că unul dintre parteneri înșală. Unul dintre cele mai des întâlnite elemente ce ar trebui să pună partenerii pe gânduri, este schimbarea bruscă a unei rutine. Potrivit lui Ernest, dacă o persoană evită să mai lase telefonul nesupravegheat, dacă acordă o atenție neobișnuită modului în care se prezintă în societate, dacă pleacă mai des de acasă, acestea ar putea constitui semne că este implicat într-o altă relație.

4531345313

Ernest dezvăluie cum îți dai seama dacă partenerul de viață te înșală

După ani de zile, în care a documentat relații ce s-au năruit din cauza infidelității, în cadrul emisiunii „Trădați în dragoste”, Ernest spune care sunt primele semnale de alarmă că ar există o astfel de problemă în cuplu.

Aveam obiceiul de a veni acasă de la serviciu, puneam telefonul pe masă. Era la liber telefonul, nu se întâmpla nimic, brusc de la un punct încolo, încep să devin foarte atent unde-mi pun telefonul sau laptopul. Observ că nu mai este la liber, e parolat, sau dacă știam parola observ că s-a schimbat parola. Alte obiceiuri legate de comportament – dacă până acum plecam la serviciu și nu eram atent la fiecare detaliu, să-mi fie barba la milimetru, în fiecare zi să mă dau cu alt parfum, cămașa să-mi fie călcată la dungă. Na, suntem atenți la imaginea noastră, dar nu la modul acela. În momentul în care este o relație la început și tu nu erai chiar atent la look-ul tău, avem o schimbare de obicei, brusc ești atent, poate fi un semn de întrebare.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Ce echipă a câștigat imunitatea și ce concurent a obținut colanul

Citește și: Bianca Drăgușanu, petrecere fabuloasă în alb și negru, la 42 de ani, în localul iubitului ei: „Cel mai frumos cadou…'. Ce mesaj emoționant i-a transmis Gabi Bădălău

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Cătălin Botezatu Biancăi Drăgușanu, fosta lui iubită, de ziua ei: 'Alături de ea cu inima, cu gândul, nu cu trupul…' Cum o caracterizează / EXCLUSIV 

Citește și: Ce spune Mirela Retegan despre demisiile fetiței Zurli, a lui Lulu și Truli, din Gașca Zurli, după 14 ani: „Toate despărțirile sunt grele, nu e un moment ușor…”

Iarăși, dacă ți se schimbă obiceiurile alimentare brusc, fără să fi avut o discuție cu partenerul tău, „ce e asta, ai înnebunit, de când îmi dai tu mie prăjeală', lucruri de genul acesta te pot duce cu gândul „de ce ar vrea el acum, brusc, să slăbească»'. Repet, să nu fim nici nebuni, paranoici, dacă avem o discuție „mi-am făcut analize, am colesterolul prea mare', dar dacă lucrurile acestea se întâmplă pe nepusă masă, poate fi un semn de întrebare.„, a declarat Ernest pentru CanCan.ro.

Ernest, despre infidelitate: „Femeile trec mai ușor peste treaba asta”

De asemenea, Ernest e de părere că femeile au puterea de trece mai ușor peste infidelitate, în relația de cuplu, comparativ cu bărbații.

Bărbații nu prea trec, sunt foarte rare cazurile în care trec peste treaba asta și își pot continua relația cu partenera care le-a fost infidelă. Femeile trec mai ușor peste treaba asta. Există și niște explicații psihologice, dar n-are sens să intrăm acum în ele. Comportamentul este diferit și felul în care un bărbat privește o relație și felul în care o femeie privește o relație sunt diferite.„, a adăugat Ernest pentru publicația menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton