Este oficial! Alice Peneacă și Bobby Păunescu au divorțat

 Stamen Diana
.

Este oficial! Alice Peneacă și Bobby Păunescu au divorțat, după doi ani de căsnicie. În ultima perioadă erau multe zvonuri în ceea ce privește mariajul lor, iar acestea au fost confirmate chiar de ei. Divorțul a fost pronunțat pe data de 10 decembrie.

În anul 2016, Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit religios, în mare secret. Se pare că cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, dar să rămână în relații destul de bune. Alice Peneacă și Bobby Păunescu au divorțat, după doi ani de căsnicie. Acum fiecare este liber să o ia pe drumul lui.

Magistrații au declarat desfăcută căsătoria dintre Bobby Păunescu și Alice Peneacă, pe baza acordului celor două părți.

„Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea astfel cum a fost precizată. Declară desfăcută căsătoria încheiată între părţi la data de 18.07.2015 şi trecută în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Buftea, jud. Ilfov sub nr. …, prin divorţ pe baza acordului părţilor. Dispune înaintarea prezentei hotărâri către Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Buftea, jud. Ilfov pentru efectuarea cuvenitelor menţiuni pe actul de căsătorie. Dispune ca reclamanta să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, acela de Peneacă. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 10.12.2018', se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2.

„Din păcate, așa este viața, cu bune și cu rele. Acum urmează să vedem ce ne rezervă viitorul. Orice spune sau ce va spune ea, eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate', a declarat Bobby Păunescu pentru cancan.ro.

Bobby Păunescu și Alice Peneacă au divorțat

Bobby Păunescu și Alice Peneacă au divorțat

Citește și: Alice Peneacă, primele declarații despre divorțul de Bobby Păunescu: 'Suntem în proces'

Citește și: Alice Peneacă a pozat nud. Adevărul despre corpul soției lui Bobby Păunescu!

FOTO: arhiva VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton