Eugenia Șerban, apariție spectaculoasă la avanpremiera filmului Omul fără linia vieții: „Este un personaj pe sufletul meu, dar...”. Actrița are o siluetă impecabilă, la 54 de ani / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Eugenia Șerban a avut o apariție spectaculoasă la avanpremiera de gală a filmului „Omul fără linia vieții”, în care joacă rolul unei jurnaliste. Actrița a pășit cu eleganță pe covorul roșu, la avanpremiera de gală a peliculei, „Omul fără linia vieții”, în regia Adrianei Vasilcov, despre inventatorul român Ionel Sporea. Cu această ocazie, artista ne-a oferit un interviu de colecție. Iată ce am aflat de la ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Eugenia Șerban, apariție spectaculoasă la avanpremiera filmului Omul fără linia vieții. Eugenia Șerban, 54 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, care a devenit îndrăgită de publicul larg, pentru personajul „Renata”, din „Inimă de țigan”. Actrița apare într-un rol inedit, în filmul „Omul fără linia vieții”, regizat de Adriana Vasilcov, ce spune tulburătoarea poveste a inventatorului Ionel Sporea, închis în temnițele comuniste și emigrat ulterior în Canada. Eugenia Șerban a avut o prezență fabuloasă la avanpremiera de gală a filmului, făcându-și apariția într-o rochie strălucitoare de culoare albastru închis, ce-i sublinia silueta impecabilă.

20231130_17535920231130_175359

Eugenia Șerban, apariție spectaculoasă la avanpremiera filmului Omul fără linia vieții

Eugenia Șerban este o profesionistă desăvârșită, iar, recent, a fost prezentă la avanpremiera de gală a filmului „Omul fără linia vieții”, în care interpretează rolul unei jurnaliste de succes, unul dintre personajele-cheie ale producției. Îmbrăcată într-o rochie lungă, strălucitoare, de culoare bleumarin, cu un machiaj minimal și o siluetă statuescă, Eugenia Șerban a fost întruchiparea eleganței. Actrița ne-a mărturisit că personajul pe care îl interpretează în filmul „Omul fără linia vieții” este un rol drag ei și care nu i-a dat prea multe bătăi de cap, spre deosebire de cel al Renatei din telenovela „Inimă de țigan”.

Citește și: De ce a divorțat Eugenia Șerban de tatăl fiului ei și cum au marcat-o relațiile eșuate: „Am avut un iubit care a plătit foarte mulți bani să-mi distrugă cariera'

Citește și: Cum s-a înțeles Eugenia Șerban cu iubitele fiului ei: „M-au deranjat unele fete, altele plâng după mine”. Lorans Bataineh are 30 de ani și are o relație apropiată cu mama sa

Citește și: Rona Hartner este înmormântată acum, la cimitirul Bellu. Fostul ei soț, tatăl fetiței, a venit să-și ia adio de la artistă / EXCLUSIV

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au mutat împreună, după aproape un an de relație: 'Nu ne-am gândit atât de departe, dar…' / De la ce pornesc certurile între ei

Fără niciun fel de problemă, este un personaj pe sufletul meu, dar nu este genul de personaj pe care să-l iau acasă, pentru că nu l-am jucat doi ani de zile. De Renata (n.r. personajul interpretat în „Inimă de țigan”) mi-a fost dificil să mă detașez, pentru că jucam 12 ore pe zi, aproape în fiecare zi, timp de un an de zile.

În teatru este total diferit, pentru că în teatru ai spectacolul, sunt aplauzele, te detașezi și pleci acasă, mai joci poate spectacolul peste o săptămână, două, pe când în seriale se filmează în fiecare zi, de dimineață până seara cinci zile din șapte.„, a declarat Eugenia Șerban, în exclusivitate pentru Viva.ro.

Filmul Omul Fără Linia Vieții, premiat la nivel internațional

Filmul „Omul Fără Linia Vieții”, regizat de Adriana Vasilcov, a fost premiat la nivel internațional (3 premii la Hollywood Florida Film Festival: Best Feature Film, Best Director of the Feature Film și Best Actor of the Feature Film – Rareș Andrici). Pelicula îi are în distribuție pe actorii români (Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Eugenia Șerban, Bogdan Medvedi în rolurile principale) dar și actori din Republica Moldova.

Lungmetrajul relatează spectaculoasa poveste de viață a lui Ionel Sporea, românul care a inventat lansatorul automat de mingi de tenis de masa și a fost condamnat la închisoare în timpul regimului comunist.

Eugenia Șerba, mărturisiri în lacrimi despre momentul când a fost diagnosticată cu cancer la sân

În 2019, Eugenia Șerban a trecut printr-o mare cumpănă, atunci când a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, ginecologic și cancer la sân. Invitată la podcastul Ilicăi Vandici, actrița nu și-a putut conține lacrimile atunci când povestit despre momentul când a aflat că suferă de teribila boală.

Un alt lucru care m-a marcat a fost că eu mi-am jucat cancerul cu 11 ani înainte să-l am. Tot un personaj Renata. În film a fost totul pe dramă total, pe când în viață, nu. În viață am aflat azi, am plâns două-trei săptămâni. Ziua repeteam, noaptea plângeam. M-a sunat Mirabela Dauer, eram la Timișoara, m-a sunat cu video și mi-a zis: „Chiar voiam să vorbesc cu tine…'.

M-a bufnit plânsul, i-am zis: „Mira, am cancer.'. Mi-am pus mie întrebarea- să trăiesc sau mă las înfruntă?. Și am spus că trebuie să trăiesc, că mai am multe de spus și de atunci am plâns din în ce mai rar. Am plecat la Sighișoara, am jucat în festival, iar pe 13 august eram deja operată. Adică, toate investigațiile, două spectacole în acea perioadă, totul a fost o lună jumate. Și pe urmă lucrurile au mers de la sine„, a dezvăluit Eugenia Șerban în podcastul Ilincăi Vandici.

FOTO: VIVA! Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton