Eugenia Șerban a suferit un preinfarct anul trecut și a avut gânduri suicidare, din cauza problemelor cu fiul ei: „Orice mamă se gândește. Am ales să iau ordinul de protecție, ca să nu ajung acolo"

 Tudorache Simona
.

Eugenia Șerban a ajuns la capătul puterilor și a avut curajul să recunoască că de 14 ani duce o luptă grea cu fiul ei, care este dependent de droguri. Actrița a cerut un ordin din restricție împotriva lui Lorans Bataineh, asta după ce problemele de sănătate au copleșit-o și a simțit că nu îi mai poate ține piept.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Aflată într-un permanent conflict cu cel pe care l-a crescut singură, dar care nu a ezitat să îi vândă bijuteriile, să îi ceară tot timpul bani și să fie, uneori, agresiv, Eugenia Șerban admite că s-a gândit la sinucidere și chiar anul trecut a suferit un preinfarct. Actrița a dus în trecut și o bătălie cu cancerul.

eugenia-serban3eugenia-serban3

Eugenia Șerban a suferit un preinfarct anul trecut și a avut gânduri suicidare, din cauza problemelor cu fiul ei

După un lung șir de umilințe din partea fiului său, Lorans Bataineh (30 de ani), pentru care a făcut nenumărate sacrificii, Eugenia Șerban a decis să ia atitudine, deși nu i-a fost ușor. Astăzi, crede că nu mai era dacă nu ar fi încercat să schimbe lucrurile. Actrița și-a deschis sufletul în podcastul găzduit de Mara Bănică. Ea consideră că cei ca fiul său nu sunt ajutați de stat, că nu li se oferă o șansă.

'Este un moment de neputință. Nu mai știi ce să faci și alegi să trăiești. Probabil că azi nu mai eram, nu pentru că el mi-ar fi făcut ceva, ci pentru că nu mai puteam să duc. Ca de exemplu, anul trecut – în august-  am făcut un preinfarct. Îți vine să-ți iei viața, să nu mai vezi și nu voiam să ajung acolo. M-am gândit să ajung acolo (n.r. să-și ia viața), orice mamă se gândește. Am ales să iau ordinul de protecție – tocmai ca să nu ajung acolo. Statul nu îi ajută cu nimic, nu le oferă nicio șansă acestor oameni, nu există centre unde pot fi ajutați, te vezi neputincios', a spus Eugenia Șerban în podcastul găzduit de Mara Bănică.

Citește și: „Este o legătură care nu se termină, odată ce unul pleacă. La un moment dat, am simțit, așa, ca un frig, lângă mine. Am întrebat…”. Semnele pe care Rinda Hartner le primește de la sora sa, Rona Hartner, după moarte

Citește și: Alina Sorescu încă se ceartă cu Alexandru Ciucu pe programul fetițelor, după doi ani de procese: „Îmi doresc să aibă o singură casă”

Citește și: Cum se menține în formă Tudor Ionescu de la Fly Project, după oscilații mari de greutate: „Am început cu analize, cu panică din aia urâtă, slăbea încontinuu … „

Citește și: Ce spune Octavia Geamănu despre revenirea în televiziune și cu ce posturi TV vrea să semneze: „Gata, s-a terminat cu Antena 1! Dacă și-ar fi dorit să ne împăcăm, nu am fi ajuns la procese'

De ce a decis să ceară ordin de protecție

Actrița recunoaște că s-a gândit unde a greșit, că a trecut prin toate stările posibile, iar ordinul de protecție i s-a părut singura soluție. De anul trecut, bărbatul trebuie să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de celebra lui mamă.

'Începi să-ți cauți vină, te gândești, ca părinte, unde ai greșit, uneori nu o găsești, alteori ajungi te învinovățești de niște lucruri care nu au nicio treabă cu realitate. Este foarte complicat. M-aș fi dat și pe mine numai să știu că va fi bine. Am trecut prin toate stările posibile și imposibile până în ziua în care am ajuns să sun la 112 – după 14 ani de chin. În primii ani a fost foarte greu – în perioada aia l-am și internat, imediat după ce a împlinit 18 ani, iar anul 2023 a fost cel mai greu', a mai spus Eugenia Șerban.

De ce a divorțat Eugenia Șerban de tatăl fiului ei

Eugenia Șerban a divorțat de tatăl fiului ei pe când acesta era doar un copil. A fost înșelată și nu a putut trece peste asta. „În momentul în care îți dai seama că nu poți să ai un drum comun, indiferent de cât iubești, e mai bine ca fiecare să își vadă de viața lui și de drumul lui. Îmi era mai bine așa. Normal că am suferit. Eu am luat decizia să divorțez.

Atunci când lucrurile nu mai funcționează, este clar că, la un moment dat, relația se va transforma într-una toxică, într-una cu probleme, din toate punctele de vedere. Și nu e cazul. Nu sunt în măsură să dau foarte multe sfaturi, pentru că mi s-a întâmplat și mie. Dar da, e de preferat să ne retragem, dacă putem.

Atunci când iubești e greu să iei o hotărâre. E greu să scoți pe cineva din suflet. Eu nu sunt genul care să uite atât de ușor atunci când pune suflet. Cred că toate suntem așa. Când trecem atât de ușor de la o relație la alta, este clar că nu am iubit', povestea vedeta la Antena Stars.

Foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton