Eva, fiica Andreei Berecleanu, a absolvit facultatea, la Londra. Vedeta, alături de mama ei, au mers să o susțină: „Reușita este a ei, la fel și eforturile” / Cum s-a îmbrăcat tânăra, la ceremonie

 Tudorache Simona
.

Andreea Berecleanu e copleșită de emoții. Știrista a mers în Anglia pentru a participa la festivitatea de premiere a fiicei sale. Eva și-a finalizat studiile în Marea Britanie, țară unde va rămâne în continuare.  Fiica vedetei a terminat cursurile Institutului Marangoni, dar a mai absolvit o facultate la Londra pe parcursul acestor ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Au fost ani complicați pentru Andreea Berecleanu și familia ei. Vedeta a fost nevoită timp de câțiva ani să se lupte cu dorul de fiica sa. Andreea Berecleanu a susținut-o pe Eva pe acest drum și i-a fost întotdeauna aproape cu un sfat. Se vedeau în vacanțe, dar legătura lor a devenit și mai puternică de-a lungul timpului.

berecleanu 10berecleanu 10

Eva, fiica Andreei Berecleanu, a absolvit facultatea, la Londra

Andreea Berecleanu e mulțumită de parcursul fiicei ei. Îi admiră proiectele și e mândră de realizările pe care le-a avut Eva în cei șapte ani petrecuți peste hotare. Știrista a postat mai multe imagini de la cea mai importantă zi din viața fiicei sale.

„Într-o zi importantă, așa cum este această etapă, a absolvirii facultății, este doar despre ea. Ziua este a Evei, reușita este a ei, la fel și eforturile. Părinții, bunicii, prietenii și profesorii simt împlinirea și bucuria, trecând în rândul secund și lăsând drumul liber unei tinere copleșită de lacrimi de fericire', a scris Andreea Berecleanu, pe o rețea de socializare.

Petru studiază tot în Anglia, ca și sora lui

Dacă Eva a ales să studieze peste hotare și Petru, fratele ei, i-a urmat exemplul. El se află de doi ani în Marea Britanie și locuiește împreună cu sora lui.

„Nu am rămas nici cu Petru, este de doi ani acolo, este în al doilea an. Dar e ca și cum ar fi aici. Eva gătește bine, se îngrijesc singuri, își fac curățenie singuri, stau împreună. Asta este vestea cea mai tare pe care a primit-o Eva acum un an, că va sta cu fratele ei. O săptămână nu a vorbit cu mine', a spus Andreea Berecleanu în podcastul moderat de Teo Trandafir

Citește și: Cum a ajuns Silvia Dumitrescu să formeze un cuplu cu Florin Ochescu. Solista nu a crezut în această poveste de dragoste, la început: „Toată seara a fost cu ochii pe mine, mi-au spus și ceilalți prieteni că voia să știe dacă am pe cineva”

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Cesonia Postelnicu la 56 de ani. Geta din Liceenii este acum blondă și foarte cochetă: „Eram minoră. Am citit scenariul cu o lanternă sub pătură”

Citește și: De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca Drăgușanu să apară în emisiunea Din Dragoste: „A trimis o poză cu ea într-o fustă scurtă. Era foarte înaltă, avea un picior frumos. De unde să cred că va fi celebră?'

Citește și: Cum se descurcă Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf ca părinți, cu doi copii mici: „Sunt total diferiți. În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic'. Antrenorul recunoaște că el impune mai multe limite

Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu, un mariaj de 15 ani

Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu au decis să divorțeze în urmă cu 10 ani. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 15 ani, iar din povestea lor au rezultat doi copii, Eva și Petru. După divorțul de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu a mers mai departe alături de medicul Constantin Stan. Andrei Zaharescu s-a mutat, după despărțirea de Berecleanu, în Africa de Sud, unde locuiește cu actuala lui soție și fiul lor.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton