Cântăreața Eva Kiss dezvăluie cel mai greu moment din viața ei și ce regret are, la 30 de ani de la plecarea din România: "M-a despărțit de băiatul meu. Mi-a lipsit și-mi lipsește..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cântăreața Eva Kiss dezvăluie cel mai greu moment din viața ei și ce regret are, la 30 de ani de la plecarea din România. Cântăreața de muzică ușoară, Eva Kiss, face parte din „Generația de aur” a artiștilor români, alături de alte nume sonore, precum Corina Chiriac sau Angela Similea. Eva Kiss locuiește în Danemarca de peste 30 de ani, dar dorul de România nu-i dă pace. Artista are o familie frumoasă, însă a avut parte și de momente foarte dificile, la nivel personal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cântăreața Eva Kiss dezvăluie cel mai greu moment din viața ei și ce regret are, la 30 de ani de la plecarea din România. Cântăreața de muzică ușoară, Eva Kiss, a plecat din România la începutul anilor ’90, pentru a-l urma pe cel de-al doilea soț al ei, Radu Constantinescu. Artista a continuat să aibă o carieră frumoasă și în afara granițelor, însă a păstrat mereu în suflet dorul de România. Eva Kiss a trecut printr-un moment extrem de dureros, când primul ei soț a vrut să-i ia copilul. Iată ce a mărturisit recent artista într-un interviu.

eva-kiss-1eva-kiss-1

Cântăreața Eva Kiss dezvăluie cel mai greu moment din viața ei și ce regret are, la 30 de ani de la plecarea din România

Eva Kiss se bucură, în prezent, de o familie minunată alături de cel de-al doilea soț al ei, Radu Constantinescu. Cu toate acestea ea a trecut printr-o situație foarte grea, când primul partener a vrut să o despartă de fiul ei.

Citește și: Când ar fi început, de fapt, relația dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu mă așteptam'

Citește și: Al Pacino s-a despărțit de iubita cu 54 de ani mai tânără! Acum trei luni au devenit părinți

„Am avut mai multe momente dificile în viața mea, dar, cu siguranță, cel mai greu moment a fost atunci când primul meu soț m-a despărțit de băiatul meu. Este un subiect delicat pe care nu aș vrea să îl dezvolt pentru a nu-mi răni fiul. Din fericire, am o relație apropiată cu soția fiului meu și sunt foarte mândră de nepotul meu.

Îmi place să cred că, în calitate de mamă, sunt și eu blândă și înțelegătoare și că mi-am ajutat copiii cu tot ce am putut și asa cum am știut eu mai bine. Pot spune însă că sunt o mamă mândră de copiii ei, dar ce mamă nu este mândră de propriii copii? Că sunt inerente unele mici fricțiuni, la fel, vă poate spune orice altă mamă.”, a declarat Eva Kiss pentru Unica.

Cel mai mare regret al Evei Kiss, după 30 de ani, departe de România

Deși Eva Kiss a reușit să-și construiască o carieră frumoasă în Danemarca și a cântat chiar și în fața familiei regale, artista duce dorul publicului din România. Aceasta a declarat că marele ei regret este acela că nu mai ajunge să cânte în fața compatrioților.

Nu poate exista o comparație între patria mea și țara adoptivă, dar le sunt recunoscătoare ambelor. România este țara în care m-am născut, am crescut, am învățat, m-am îndrăgostit și am iubit, am cântat și mi-am făcut un nume, o carieră frumoasă. Toate acestea nu am cum să le uit și rămân în sufletul meu. Mi-a lipsit și îmi lipsește iubirea publicului din țară, publicul este mai călduros, mai sensibil, mai entuziasmat.

Danemarca, chiar dacă este o țară mică, are oameni inimoși care ne-au primit cu căldură și ne-au ajutat să începem o viață nouă. Și aici am reușit să-mi urmez vocația de a cânta și a-mi atrage publicul meu. Am cântat și în Danemarca la radio și la tv, în diferite spectacole și de două ori am cântat în fața familiei regale.” a mai adăugat Eva Kiss pentru aceeași publicație.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton