Eva Măruță, în primul ei interviu complex, după succesul filmului "Tati part-time": "Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria"/ EXCLUSIV

.

Îi admirăm cu toții nonșalanța și umorul încă de când era mică, însă Eva Măruță a reușit să ne surprindă în cel mai plăcut mod și în calitate de actriță. Nu doar că și-a luat în serios rolul din „Tati Part-Time și a muncit cu responsabilitate, ca un „om mare, dar popularitatea pe care a câștigat-o după apariția filmului e cea mai bună confirmare a talentului ei. Așa că iată și primul interviu în care Eva este protagonistă, iar mami și tati au roluri secundare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Bună, Eva! Ești adorabilăăăă și mă bucur mult că putem să avem această discuție, mai ales după succesul tău din filmul „Tati Part-Time! Mai întâi, trebuie să ne spui cum ai primit vestea că ai obținut rolul!

Mama și tata mi-au spus că au stat de vorbă cu o echipă despre un film în care aș juca eu și m-au întrebat cum mi se pare ideea. Evident că am sărit în sus de bucurie! Mi-au explicat ce ar presupune asta, că ar trebui să învăț replicile, că ar trebui să merg la filmări, să repet de multe ori, au vrut să înțeleg cât mai bine ce ar însemna asta și să nu mă grăbesc când spun că vreau. Am înțeles din prima și am fost sigură, sigură că vreau să joc în film. De fapt, am simțit că este fix ce trebuie pentru mine.

eva-maruta-1eva-maruta-1

Citește și: 'Producătorii filmului au văzut TikTok-urile naturale făcute de Cătălin cu ea și a venit propunerea…' Andra a dezvăluit cum a fost selectată Eva Măruță, de fapt, să joace în filmul 'Tati part-time' / EXCLUSIV

Citește și: Radu Vâlcan, despre copiii de vedetă, după criticile primite de Eva Măruță: „Oamenii în jur sunt răutăcioși. Trebuie să știi…'. Detalii despre căsnicia cu Adela Popescu și noul sezon Insula Iubirii / EXCLUSIV

Citește și: Cum a petrecut Monica Anghel de ziua ei și unde a fost plecată: 'Am primit atât de multă emoție și bucurie din partea oamenilor și din partea…' Artista a împlinit 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: De ce a plâns Vlad Gherman la nunta cu Oana Moșneagu: „Este ceea ce își dorește orice bărbat să trăiască…' / Cum arată verighetele alese

Eva Măruță, în primul ei interviu pentru o revistă, după succesul filmului „Tati part-time”

E o performanță să joci într-un film la o vârstă atât de fragedă, darămite să fii protagonistă! Ce ai simțit atunci când ai aflat că vei fi actrița principală și toată acțiunea din film se învârte în jurul tău?

Am avut emoții, mai ales pentru că știam că lucrez cu o echipă mare de actori, un regizor, producători și nu voiam să îi dezamăgesc. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria și, dacă părinții mă susțin, cred că pot să fac o treabă bună. Așa că am pornit la drum destul de optimistă.

Cum a fost pe platourile de filmare? Este intimidant să joci cu actori pecare înainte îi vedeai la televizor?

Nu m-am simțit intimidată pentru că toți cei cu care am lucrat au fost foarte prietenoși și mi-au spus de la început să mă port firesc cu ei. Am avut sentimentul că nu contează vârsta sau experiența, că suntem buni prieteni și facem un proiect care ne place mult. Iar acum, dacă revăd filmul, exact asta cred că transmite: că ne-a plăcut mult să lucrăm la film.

Eva Măruță: „Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură”

Cum ai reușit să înveți toate replicile? De multe ori, este o provocare pentru un actor cu experiență… Ai avut parte de o pregătire specială?

Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură. Pregătire specială pot spune că am avut două săptămâni cu Letiția și Matei, înainte să înceapă filmările! M-am dus mereu la filmări știind perfect scenariul, nu doar replicile mele. Dacă ar fi fost după mine, aș fi repetat și ziua, și noaptea, dar trebuia să mai și dorm, să mănânc, să merg la școală…

Eva Măruță: „Oricum ar fi, film sau muzică, eu mă simt ca acasă pe scenă”

Nu doar că ești o actriță desăvârșită, dar ai un talent aparte și la cântat. Te-ai gândit deja ce ți-ai dori să te faci în viitor?

Mulțumesc frumos! Îmi place actoria, iar muzica și dansul au legătură cu asta, sunt coregrafii sau cântece în multe spectacole. În curând, voi lansa o piesă cu mama mea, o piesa pe care am primit-o de la Whats UP cu mult timp înainte de filmul „Tati Part-Time. Oricum ar fi, film sau muzică, eu mă simt ca acasă pe scenă, iar asta cred că moștenesc de la părinții mei. Sunt foarte norocoasă că ei cred în mine și mă susțin.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton