"La 14 ani mă mut de acasă". Eva Măruță, replică neașteptată în fața tatălui ei, Cătălin Măruță. Cum a reacționat prezentatorul TV

 Radulescu Ruxandra
.

Eva Măruță, replică neașteptată în fața tatălui ei, Cătălin Măruță. Eva Măruță a devenit, la vârsta de opt ani, o adevărată senzație în mass-media, după ce a jucat în filmul „Tată part-time”. Prezentatorul de la PRO TV a postat, recent, un clip pe InstaStory, cu dialogul pe care l-a avut cu micuța Eva. Fiica lui Măruță i-a dat o replică absolut surprinzătoare tatălui ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Eva Măruță, replică neașteptată în fața tatălui ei, Cătălin Măruță. Eva Măruță se află de mică în centrul atenției, iar la vârsta de opt ani, și-a făcut debutul ca actriță în comedia „Tată part-time”. Prezentatrul PRO TV a fost dintotdeauna mândru de fiica lui, care l-a surprins mereu cu replici trăznite și amuzante, așa cum face orice copil de vârsta ei. Recent, Cătălin Măruță a postat un clip pe InstaStory în care copila îi spune că ar vrea să se mute singură la vârsta de 14 ani. Iată care a fost dialogul savuros dintre Eva Măruță și tatăl ei!

eva-maruta-4eva-maruta-4

Eva Măruță, replică neașteptată în fața tatălui ei, Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a postat, acum ceva vreme, pe social-media un filmuleț în care își întreabă fiica ce vârstă ar vrea să aibă. Acela a fost momentul în care Eva și-a anunțat dorința de a crește cât mai repede, pentru a putea să se mute din casa părintească.

Citește și: „Vin anumite reflexe din generațiile anterioare. Tendința de a le face pe toate perfect, cu riscul să leșinăm de oboseală'. Ce crede Andra despre statutul femeii contemporane și cât de des plânge în fața copiilor / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Andra cu fiica ei, Eva, și băiatul său, David: „Avem și momente mai stresante. Pentru că așa am văzut și eu la mama mea, nici eu…’. Ce spune despre al treilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Ce studii are Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. A plecat dintr-un sat, din România și a ajuns miliardară: „Sunt ca tatăl meu, el se gândea la viitor, nu la trecut'

Citește și: Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Cu ce se ocupă tânăra și cum se înțelege cu mama fotbalistului

Eva Măruță: 14.

Cătălin Măruță: Vrei să ai 14 ani? Păi și ce faci dacă ai 14 ani?

Eva Măruță: Mă plimb pe afară singură, mă mut de acasă.

Cătălin Măruță: Nu accept asta. Cum să te muți la 14 ani de acasă?

Eva Măruță: Bine, mă mut la 18. Să știi că David a spus că se mută la 16', a fost dialogul dintre Cătălin Măruță și fiica lui.

Ce părere are Irina Margareta Nistor de prestația Evei Măruță din filmul „Tati part-time'

Irina Margareta Nistor a spus clar că a vizionat filmul ‘Tati part-time’ nu o dată, ci de două ori, astfel că pe măsură ce se uita, vedea numeroase alte detalii. A precizat faptul că este un film foarte ingenios și bine gândit, dedicat publicului tânăr, însă declarațiile ei au ajuns rapid la Eva Măruță, care la doar 8 ani a jucat rolul principal. Fără a ezita, a recunoscut că inițial credea că este vorba despre o strategie de marketing, însă când l-a vizionat și-a dat seama cât talent are fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

„L-am văzut deja de 2 ori. Este un public tânăr, un public care își dorește copii sau măcar niște „finuți’, iar din punctul acesta de vedere mi-a plăcut foarte tare ideea. Mai pot fi și altceva decât părinți, bunici, nași, cum ar fi bătrâni și cel mult mătuși și unchi. Mi s-a părut foarte ingenios ca subiect.

În al doilea rând, Eva mi se pare foarte potrivită pentru rolul ăsta. Mărturisesc că, inițial, m-am gândit că este o lovitură de marketing că toată lumea spunea „Când vine filmul cu fata lui Măruță?’. După, am constatat că fata are talent, eu sper ca ea să nu se oprească după filmul ăsta pentru că am cunoscut un exemplu extrem de drag, și anume fata domnului Titieni, Ariadna, care a jucat excelent în „Domestic’, a lui Sitaru, după care a făcut Medicina, ceea ce e rău pentru că a jucat foarte bine. În general, cei care joacă bine de mici, să continue cariera pentru că e important.‘, a declarat Irina Margareta Nistor pentru DCNEWS.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton