Eva o moștenește pe Andra! Cătălin Măruță: "În afară de serbări, a fost prima ei cântare cu spectatori"

 Andreea Archip
.

Așa mamă, așa fiică. Mezina familiei Măruță, Eva, pare să moștenească talentul Andrei. Recent, cele două au avut un duet pe scena Operei Române. Cătălin Măruță ne-a povestit că micuța în vârstă de 4 ani a mai dat recitaluri, dar doar pentru prieteni, acasă.

catalin-marutacatalin-maruta

Cătălin Măruță se mândrește cu cei doi copii ai săi, Eva și Andra. Dacă pitica pare să îi calce pe urme mamei sale, puștiul vrea să fie vlogger. „Eva este cea mai mare fană a Andrei și tot ce face Andra, vrea să facă și ea. Mă bucur că la Opera Română a fost un concert caritabil, de colinde, unde Andra cu invitații ei, cu companiile partenere, au reușit să strângă peste 200.000 pentru Hospice Casa Speranței, iar spre final colindul „Deschide ușa, creștine” a fost cântat de Eva și Andra în duet. A fost așa emoție și din culise din partea mea și a lui David, pentru că noi le urmăream de acolo. Și au fost emoții și pe scenă, pentru că era prima dată când cânta cu așa public numeros, dar în același timp și cu orchestra simfonică condusă de Andrei Tudor, vreo 70 de oameni, plus corul. A fost un moment emoționant”, a declarat, pentru Libertatea, Cătălin Măruță.

David o ajută să fie dezinvoltă

Eva Măruță a dat dovadă de siguranță pe scenă, simțindu-se în largul ei. Se poate spune că are experineță, întrucât a mai cântat pentru colegii ei la grădiniță, dar și pentru musafiri, acasă. „În afară de serbări, da, a fost prima ei cântare cu spectatori. Bineînțeles și pe acasă când avem tot felul de invitați vrea să le arate că se pricepe și știe să cânte”, ne-a povestit Cătălin Măruță. Faptul că Eva nu are emoții în public se datorează și fratelui său mai mare, care o implică în tot felul de acțiuni. „David vrea să fie vlogger, o ajută foarte mult pe Eva să fie atât de dezinvoltă. Se filmează cam toată ziua când plecăm de acasă până la școală sau la grădiniță, vorbesc, își fac vlog-uri , se ceartă că nu e bine, apoi iarăși repetă”, a adăugat vedeta Pro TV. Joi seara, Cătălin Măruță a fost amfitrion la Gala Festivalul Brazilor de Crăciun, evenimentul Salvați Copiii de strângere de fonduri pentru asigurarea accesului la educație si prevenirea abandonului școlar în rândul copiilor proveniți din medii defavorizate. La licitație a existat și un brad pregătit de emisiunea lui Măruță împreună cu arhitectul emisiunii „Visuri la cheie”.

Foto: Sorin Cioponea, facebook /Video: Cosmin Nistor

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton