Eva și David Măruță au făcut lista pentru Moș Crăciun. Ce cadouri vor copiii Andrei: ”Cam multe”

 Stamen Diana
.

Eva și David Măruță au pregătit lista pentru Moș Crăciun. Dacă fetița Andrei nu are deloc pretenții, băiatul vedetei știe foarte bine ce cadouri vrea să primească anul acesta.

Rar se întâmplă când un copil este mulțumit cu orice îi aduce Moș Crăciun. Eva Măruță se alfă printre ei și nu a pregătit o listă interminabilă cu cadouri. Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță așteaptă să vadă cu ce o surprinde Moș Crăciun, pentru că a fost foarte cuminte.

Ce o fi să-mi aducă Moș Crăciun. Ce vrea el. Orice îmi aduce el eu sunt mulțumită. David vrea telefon și mai vrea și yeezy-uri (n.r. – adidași).

Eva Măruță

David Măruță știe foarte bine ce vrea. Băiețelul Andrei și al lui Cătălin Măruță vrea un telefon foarte scump, dar și adidași care nu sunt deloc foarte ieftini.

Cam multe vrea David. De ce să-i luăm telefon când are deja telefon? Și de ce să-i luăm yeezy-uri când are deja adidași?

Cătălin Măruță

Și anul trecut David Măruță tot telefon a vrut de la Moș Crăciun

Anul trecut, Andra ne-a povestit ce a pus pe listă băiețelul ei. David își dorea și pe vremea aceea tot un telefon. Smart mobilele se schimbă de la an la an, iar fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță este pasionat de tehnologie.

David a început să scrie lista. Nu are ‘pretenții’ mari, vrea un telefon, ceva cu X, nu știu. I-am spus ‘măi, copile, nici eu nu am așa ceva, pe bune? Unde ai auzit asta, la școală?’ E clar o competiție acolo între copii, care are telefonul mai performant. Nu știu ce face Moșul și ce aduce Moșul…

Andra

FOTO: Facebook

Eva-și-Andra-MăruțăEva-și-Andra-Măruță
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton